Hoppas det funkar

Sen i söndags har vi haft Lukas säng vänd utan spjälet. Vi tog ju bort spjälet för 3-4 månader sen, men det funkade ju inte riktigt då, så vi vände bara på sängen så den sidan utan kom mot väggen. Nu har vi gjort ett nytt försök. Hans eftermiddagsvila har då sen i söndags sovits utan spjäl. Det har gått rätt okej, han har sprungit upp 4-5 ggr kanske, men så fort man har kommit innanför dörren så springer han till sängen igen och lägger sig. Mammas lilla busunge. :D Så idag tänkte vi att vi skulle testa natten. Även nu så sprang han upp några gånger och sprang tillbaka till sängen när han såg oss. Men nu sover han iaf. Får se hur natten blir. Tror iaf att det kommer gå bättre denna gång. En ny säng blir det inte än på ett tag, vill se att det verkligen funkar först. Tror han ska få en nya säng till sommaren.

Idag har jag varit flitig och sökit dom få jobb som har funnits. Usch, är desperat efter ett jobb. :S Är så trött på att ha dåligt med pengar jämt. Trött på att gå hemma. :(

Vid 14 så åkte jag och Lukas hem till Susanne & Oliver. Det fikades och barnen lekte för fullt. Dock så hade jag en väldigt grinig unge som grinade så fort Oliver tog nåt som Lukas hade. Har aldrig sett honom sån förut. När han 6 Nelia leker så är han aldrig så där. Oliver var så söt & snäll och sa inte ett ljud. Jaja, hoppas han inte är sån nästa gång.

Vid 16 åkte vi hem och hämta pappa. Vi åkte till Rusta och handlade lite raketer. Kanske bara är skit, men då har man testat iaf.

Filmdags!


Denna trötthet.

De senaste nätterna har jag sovit så fruktansvärt dålig. Jag vet inte varför riktigt. Sen att Lukas har börjat knölat lite på nätterna gör väl inte saken bättre. Jag är så fruktansvärt trött på eftermiddagen att jag är redo att stupa. Så idag när Lukas la sig för middagssovning så gjorde jag också det. Hatar att vara så trött jämt. Jag har miljoner grejer att göra innan imorron. Så jag kommer få sitta ikväll EFTER att jag har kommit hem från Carro. Kanske låter dumt att säga att man ska ha något färdigt och sen göra nånting annat, men jag måste få en paus ibland och bara vara Sabina för en stund.

Dagarna har flytit förbi fort som bara den. Vi har inte gjort något särskilt alls. Vi var till Marieberg en sväng i söndags och lämnade in min telefon för 4:e GÅNGEN!!! Skittelefon. Hittade Wii Fit med en träningsskiva med Jillian från Biggest Loser. Såg skitbra och roligt ut. Men 995:-? Vi fick ju massa julklappspengar, men att slänga ut allt på det. Tänk om man knappt kommer använda det sen? Jaja, får se hur det blir.

Ikväll ska jag iväg med svägerskan och handla inför nyår. Vi ska äta en god middag där samt spendera kvällen tillsammans med deras familj. Kommer nog bli supertrevligt. Hoppas jag iaf. Vi ska köpa lite raketer också. "Småpojkarna" som vill smälla lite. ;)

Nää, fixa det sista på banken nu sen äta för att senare bege sig iväg till Marieberg.

Byebye

Nu är julfirandet över!

OJ, vad grejer Lukas har fått!

2 olika verktygslådor
Tågbana + tåg i trä
Dublo + massa tillbehör
Garage med bilar
Traktor
Keyboard
Trumset
Böcker x 4
Pussel x 5
Tjocktröjor
Jeans
Kalasbyxor
Pyjamas
Pengar

Okej, det låter inte så mycket. Men det är tillräckligt mycket för att bli tvugna att rensa ut bland hans gamla leksaker. Det blev att plocka bort en hel del, så nu är det fint där inne igen.

Dagarna har varit mega mysiga. På självaste julafton var vi hos min mormor & morfar. Där var även min mamma, moster, kusin & syster & sambo. Hihi, jag fick känna en spark från systers bebis. MYS!!!
Igår var vi hos Daniels föräldrar. Hans syskon var där också med sina familjer. Men... Det blev inte alls så trevligt och bra som jag & Daniels syster hade planerat det. Daniels pappa hade någon släng av magsjuka, Daniels mamma var jättetrött sen julaftonens firande med Daniels bror & hans familj, Daniels bror med familj var också trötta sen dagen innan. Så alla dom satt mest och gäspa och var allmänt osociala. Daniels syster skulle fixa all dessert + Risalamanta, vi skulle fixa en paj, likaså Daniels föräldrar + Daniels bror. Men tror ni det blev så? Nepp. Jag fick i ALL panik fixa 2 st pajer så att Daniels syster & hennes familj skulle ha något att äta. För Daniels föräldrar skulle ju minsann inte fixa någon paj inte. Dom hade ju faktiskt ingen köttfärs och ingen ork. Så dom åt gröt. Daniels bror med familj kom bara dit och öppnade julklappar och åkte mer eller mindre på en gång. Såååå jäkla besviken. Det blev så här bara för att dom anser att julafton firas på JULAFTON. Men vi som har 2 familjer att åka till då?!!! Dom förstår verkligen inte det. Nästa år så ska vi ju vara hos dom på julafton. Jag fattar inte varför man inte kan engagera sig mera. Stämningen var 0!!! Fyy, så dåligt. Men vi hade det trevligt med Daniel syster & hennes familj iaf.


Daniel håller på med lunch till Lukas nu. Sen är det sovdags en stund för lilla herrn och då åker babywatchern på. Vi måste ner och försöka få ordning på förrådet så vi kan få in mer saker där inne. Nu känns det som om allt är inslängt bara.

Byebye!

En vit jul

Jaa, det ser ju ut att bli så i år. Myyyys. Fast det känns verkligen inte som det är julafton i övermorgon. Känns som om det är vilken dag som helst. Det ska iaf bli mysigt att gå upp tidigt på torsdag morgon så att Lukas får öppna sina julklappar. Det ligger 2 stora paket och 1 litet under granen. I det ena är det Duplo, Lukas favorit. Han vaknade precis när jag var på väg att slå in det. Daniel kom ut med honom i vardagsrummet. Då fick han se lådan med legot - jag har aldrig sett så stort leende och så stora ögon på honom. Hihi, tror nog han kommer bli glad när han öppnar det. I det andra stora paketet är det ett stort garage med 3 bilar. Och i det lilla paketet är det pussel. Tror nog han kommer gilla alla 3 faktiskt. :)

Idag var vi på dagis och hämtade paket som Lukas hade fått av tomten. Det var en liten reflexkatt, jättesöt. Jag & Daniel fick en inplastad "teckning" av hands händer. Handavtrycken var i guld. Jättefin text satt på under också. Sen kom Carro med barnen hit och käka lite lunch. Blev kåldolmar, potatis och sås. Lukas har ÄNTLIGEN fått tillbaka sin aptit igen och börjat ätit riktigt ordentligt. Han smällde i sig hela tallriken utan problem. Så skönt att se honom äta bra igen. När alla barnen såg så shakade vi loss till Just Dance. Uj, vad svettiga vi blev. :D Men kul är det!

Imorron kommer Carro med familj hit för en liten minijulafton. Det blir tacos och uppesittarkväll på Bingolotto. Får en känsla av att jag har skrivit det förut, men wtf. :P Så imorron blir det städning för hela slanten. Sätter igång och dammar & torkar av när Lukas sover middag så får han hjälpa mig att dammsuga när han vaknar. Moppa golven gör vi när Daniel kommer hem, han får sätta sig med Lukas i hans rum och leka. :)

Nää, nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund. Har blivit dåligt med det på sistone.

Ännu en ung skådespelare död.

Fattar inte hur dom bara kan få "hjärtstillestånd"? Jag tror det har med droger att göra jag.

Jag pratar alltså om Brittany Murphy. Hon var dock en himla bra skådespelare. R.I.P!

Fan också

Jag åkte också på magsjukan. :S Det började igår kväll. Usch vad dåligt jag mådde. Värst var mellan 19.00-00.00. Sen har jag bara haft ont i magen mest. Nu känner jag mig rätt hungrig, men matlusten är typ noll. Får se om Daniel åker på det också, ganska troligt faktiskt. Hoppas han åker på det inom ett par dagar bara så inte hela julen blir sabbad. Daniels mamma och Lukas kusin Melker har också varit dåliga inatt. :S Gissar ju på att det är Lukas som har smittat dom då han var där i torsdag. Trodde inte han smittade då det hade gått 40 h sen han kräktes senaste. Men tydligen är det envisa bakterier det här.

Jag har mest legat på soffan idag. Försökt lekt lite med Lukas. Är skiträdd att han ska åka på något igen, men alla säger att han är nog immun här ett tag framöver. Får hoppas det är så.

Usch, Lukas skulle ju som vanligt hjälpa Daniel att göra maten. Daniel tittat bort en halv sekund och Lukas sträcker sig så långt han kan (han stod en BRA bit bort) och lägger handen på plattan. Oj, vad han skrek. Det enda som funka var att ha handen i en skål med vatten. Han somna till och med så vid köksbordet. :( Lilla plutten. Daniel åkte snabbt ner och köpte en bedövningssalva, men den hjälpte nog inte så mycket. Han var sååå trött att vi till slut la honom i sängen så han fick skrika en stund. Han var alldeles varm om handen. Men efter bara 2 min skrik så somnade han, och när han vakna så kändes det nog sååå mycket bättre. Nu använder han handen igen iaf. Han har ett par blåsor i handen men Daniel var så himla snabb med att kyla ner handen att dte inte blev så illa. Jag känner att jag inte kan beskylla Daniel heller, Lukas är så jäkla snabb ibland. Daniel lämnade aldrig hans sida, han skulle bara vända sig om och ta en sked. En olycka händer såå snabbt, så jag vill inte ha massa moralpredikningar från någon!

Jag blir iaf hemma med Lukas hela veckan. Ska till dagis en snabbis på tisdag och hämta ett paket som han har där.

Nää, nu ska det kläs gran! :D


Ett tag sen!

Än så länge har inte jag eller Daniel råkat ut för magsjukan. Men jag vågar inte ropa hej än. Lukas har varit helt frisk sen i tisdags morse då han kräktes för sista gången. Ingen diarré och så, skönt att man slapp det. Nu mår han toppen och börjar få tillbaka aptiten mer & mer.

I onsdag tänkte jag att vi skulle ge oss ut i snön och leka & ta en premiärtur med nya pulkan. Pulkaåkningen tyckte han var jätteroligt, men han tycket inte att pulsa runt i snön var någon hitt. Tror inte att han kände sig helt bra heller, han var nog rätt så utmattad sen dagen innan och då blir det ju jobbigt att gå runt i mer än 2 dm hög snö.

Igår vat vi faktiskt inne mer eller mindre hela dagen. På förmiddagen ringde en dagisfröken från Lukas dagis. Hon ville bara meddela att av 15-16 barn var 4 där, resten låg hemma i magsjuka/någon i vattkoppor. Även 2 av personalen från Lukas avd. var hemma i magsjuka. Jag hade tänkt att lämna Lukas på dagis idag, men jag ångrade mig. Jag är inte så säker på att jag vill lämna honom där på måndag heller pga alla sjukdomar. Har pratat med mamma som har erbjudit sig att komma hit och passa honom mån-tis. Ska fundera lite till på det. Vore ju skönt att ha honom hemma och veta att han inte kommer få några fler bakterier i sig lagom till jul.

Lukas vakna 09.00 idag. Himla skönt, för han har verkligen sovit hela natten. Han vakna och var jätte ledsen igår vid 23.30, precis innan vi gick och la oss. Han var hysterisk. Han peka på allt och inget hjälpte. Han ville inte ha välling. Inte vatten. Inte nåt. Tills lut så gjorde jag ordning en flaska välling iaf, la honom i sängen med den. Han drack halva tror jag, sen somna han. Han drömde nog något läskigt tror jag. På morgonen här åt vi lite frukost sen klädde vi på oss för bege oss ner till Maxi. Lukas fick gå. Självklart hade jag med mig vagnen. Nu tyckte han att snön var mycket roligare. Han satte sig i en driva oss skratta som bara den. :D Han slänge med snön och greja. Men efter typ ahlva vägen så orka han inte gå längre, så då myste han ner sig i vagnen. På Maxi träffade vi på Carro, Nelia & Victor. Dom kommer hit den 23 dec, vi ska ha en liten minijulafton så barnen får lite julklappar + att vi ska äta lite mat. Vi tänkte även spela Bingolotto på deras Uppesittarkväll så vi köpte lotter till det också vid Maxi.

Nää, nu ska jag läsa lite medan Lukas sover. Är helt fängslad av böckerna! <3

FAN för magsjuka.

Jag trodde verkligen att vi skulle slippa magsjukan då Lukas inte hade åkt på något på hela förra veckan. Dom varnade förra måndagen om att det gick magsjuka. Men men... Inte så mycket att göra åt. Han började häva ur sig vid 00.20, sen har det kommit kanske 8-9 omgångar till. Dock inga kaskader som det har varit de andra gångerna. Han hävde ur sig sista gången 07.00 imorse, sen dess har han varit fri. Han har sovit väldigt mycket här på förmiddagen så han har varit rätt så pigg här ett tag. Men får inte i han något att äta, förstår honom helt. Men han dricker iaf mängder med vatten, och det är ju himla bra det.

Blir väl hemma hela denna vecka troligtvis. Känns verkligen som om jag kommer åka på det. :S Men men, bättre att få det nu än nästa vecka vid julen.

Nää, nu ska jag fixa lite mail som ska skickas.

Mammas lilla hjälpreda

Lukas har hjälpt mig hela dagen idag. :) Han har hjälpt mig med tvätten, maten, disken och städningen.

Han var så söt i tvättstugan. Jag hade lagt blöta kläder i en sån där vagn. Då tar han en hög, stänger luckan, knäpper på maskinen och trycker på knapparna för gradinställningar. Som tur var fick han inte på självaste programmet. Men det är ju helt otroligt vad dom snappar upp saker fort. Det är inte alls ofta han är med mig ut i tvättstugan. Hehe, sötnosen.

Imorron händer inte mycket. Ska till Communicare 2 timmar vid 09.00 där. Sen blir det väl lugnt antar jag. Ingen som är hemma och kan göra något med mig så. :S

Nää, nu kom Daniel hem. Dags att vara social.

Sjukt trött

Jag skulle bara vilja lägga mig ner och sova. Lukas hade en trasselnatt. Jag och Daniel gick och la oss vid 23.30, alldeles för sent egentligen. 23.40 vaknar Lukas för för första gången, in med nappen, sen så var allt bra. Vi släcker lampan och jag hinner lagom somna innan han vaknade igen, då var klockan 00.15. Då förstod jag att natten skulle bli lång. Jag gav upp rätt så fort. Efter att ha sprungit upp och ner från sängen 4-5 ggr så la jag mig på soffan och titta på Tv. Var 5-10 minut så skrek Lukas till och ville ha uppmärksamhet. Sista gången jag var in till honom var klockan 02.35 (!!!) sen lät jag faktiskt honom ligga och skrika i 10 min. Då hade jag säkert varit inne hos honom 30 ggr kändes det som. Men efter dessa 10 min somna han och sov till jag väckte honom 08.10 imorse. Jag sov dock inte lika bra. Jag hade svårt att komma till ro och somnade först efter Daniel hade åkt vid 05.00. Blev en tidig morgon för honom då han är i Göteborg och jobbar idag. Lite extrapengar i kassan iaf. Inget som skadar. Så jag har sovit 2½ timme sammanlagt. Men men, så är det väl att ha barn antar jag. Han har varit jätte duktig med sömnen de senaste 3 veckorna, så ett litet bakslag gör inget. Bara det inte blir långvarigt, kan bli jobbigt i längden.

Idag har jag börjat på något som heter Communikare. Det är meningen att jag ska vara här ett ex antal timmar i veckan och söka jobb m.m. Inte så kul faktiskt. Vi är 5 nya idag. Hon frågade oss alla om vi var här frivilligt, jag var den enda som svara nej. För att jag känner att jag är hittvingad. Sen är jag ensam tjej också. Jääätte kul. Men tjejen som håller i det verkar jätte bra och trevlig så vi får väl hoppas att det här för något gott med sig. Hehe, sitter ju just nu och skriver blogg när jag är här, så lite bra kanske det är. ;) Vi slutar 14 idag ca, så då blir det att hämta Lukas och hem & fixa mat till oss två. Daniel kommer hem senare ikväll nångång. Tråkigt, men vad ska man göra...

Nehe, kanske skulle försöka göra något vettigt.

Byebye!

Myskväll

Lukas sov hos sin farmor & farfar igår. Jag & Daniel var ut och käka mat och så var vi på bio. Maten var ju helt underbar, som vanligt. :P Och filmen... Jag är förälskad. Vi såg andra filmen av Twilight Saga: New Moon. Den var minst lika bra som första filmen. Så fruktansvärt bra filmer alltså!!! Det var länge sen jag kände så här över några fjuttiga filmer, om jag ens har gjort det. Jag börja ju faan nästa gråta när filmen var slut igår kväll. :P Så nu har jg klickat hem alla 4 böcker så jag har något att läsa. Men jag är lite kluven... Jag vet inte om jag vill läsa bok nummer 3 innan film nummer 3 har kommit ut. Får fundera på det tror jag. Jag låter säkert som värsta fjanten som tycker dessa filmer är sååå bra, men jag kna inte hjälpa det. Jag är förälskad. Jag vet iaf att Susanne tycker dom är riktigt bra. Eller hur?! :D

Kvällen var iaf hur mysig som helst för övrigt. Var alldeles kallt och mysigt när vi gick hem från bion. Så vi gick där arm i arm och bara mös bland alla fina julljus på stan. Tjocka var vi också, efter all mat. :P Det hade även gått hur bra som helst hos farmor & farfar. Lukas hade somnat vid 20 och sedan vaknat vid 23.30 av hosta, men somnat om på en gång. Sedan hade han vaknat runt 04 och ville bara ha nappen, sen så ville han gå upp vid 07.45. Mammas duktiga pojke. <3 Jag och Daniel sov till 10.30 idag. Såååå skönt. Vi åt lite frukost innan vi åkte och hämtade Lukas. Åh, vad glad jag blev när jag såg honom. Hade saknat honom så. Han blev lika glad han tror jag. :D

Övriga dagen har varit lite julig. När Lukas sov sin middag bakade jag och Daniel knäck. Dom blev jättegoda, men jag kokade nog dom någon minut för länge. Men det var första gången jag gjorde knäck också så. :) När Lukas hade vaknat till liv satte vi på lite julmusik och bakade pepparkakor. Degen var så klart köpt, orkar verkligen inte göra egen deg. Hehe, pepparkakorna ser lite skeva ut, men så blir det när man har barn som hjälper till. En riktig mysdag har vi haft!

Nu ska jag hjälpa älsklingen med maten, Lukas är redan där och hjälper till.

Byebye!

Såå goda!!!

Lussebullsbaket blev riktigt lycket. Dom blev riktigt stora och fina & riktigt goda! Tog receptet från Arla. Jag började göra degen medan Carro satt och läste kommentarerna om receptet. Där stod det att man skulle ha i ca 0,5 dl socker mer än vad som stod samt att man skulle ha i sirap vilket skulle göra dom goare och saftigare. Och det blev dom, riktigt saftiga! :D

Har annars inte gjort särskilt mycket idag. Har umgåtts med Carro under hela tiden barnen var på dagis. Blev lite sallad från Maxi, en sån som man plockar ihop själv och lite Tv-tittande. Lugn förmiddag alltså. Vid 14 gick vi och hämta barnen.

Fröken sa idag att han inte hade ätit något. Konstigt, tänkte jag. Börjas det ännu en period med matvägran? Men icke. Då berättade fröken vad dom hade ätit. Potatisgratäng och stekt kyckling. Inget Lukas tycker om alls. Han är inte alls förtjust i nånting som har med gratänger att göra. Kyckling går ibland, beror på hur den är gjord. Men det är inte heller någon favorit. Så han fick sig en Risifrutti direkt när han kom hem här, lite matigare än en macka bara. Testade säsongen smak. Kanelris med björnbär & blåbär. Lite speciell smak men helt okej. Lukas tyckte om den iaf. Efter mellisen hjälptes vi åt att skala potatis, fixa i ordning falukorven som skulle in i ugnen, diska, plocka ur disk ur diskmaskinen samt plocka undan lite. Hehe, kan ju säga att när Lukas är med och hjälper till så tar allting lite mer tid. :D Men han blir så stolt när han gör nånting bra och jag berömmer honom. Så det får gärna ta all tid i världen! <3

Imorron blir det Lussefirande. Kameran kommer finnas med högsta hugg. Lukas första Luciafirande som han är delaktig i, det måste ju domkumenteras. ;) På kvällen ska Daniel på julbord med jobbet och jag ska hem till Carro på lite mat samt för att titta på Idolfinalen. ERIK MÅSTE BARA VINNA! :D Blir en myskväll bara Lukas kan slappna av och somna. Ska ta med hans resesäng, kudde, täcke och inte att förglömma hans snuttenalle. :P Hoppas bara han kan slappna av, han sover ju borta så väldigt sällan, men det ska nog gå bra.

Nää, nu ska vi åka till farmor & farfar och bjuda på lite lussebullar.

Byebye!

Var tvungen

Bara för att jag skrev förut att jag inte orkade lägga in bilder på datorn så var jag bara tvungen att göra det. :P Men det tog nästan 1 timme också. Tänkte lägga in ett par bilder här nere sen.

Imorron när Lukas har lämnats på dagis så ska jag in på Maxi och handla jäst & saffran. Det ska bli lussebak till på fredag då Lukas har sitt Luciatåg på dagis. Man ska ha med sig egen fikakorg. Så det får bli lite lussebullar, pepparkakor, festis till Lukas och julmust till mig och Daniel. Mysigt det ska bli. Kanske man kan få lite julkänsla. :)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag och Lukas har busat järnet efter dagis. När pappa kom hem så tog han över och jag fixade mat. Hihi, Lukas var heeelt slut här på kvällen. Han har lekt & busat så mycket att svetten nästan rann på honom. :P

Här kommer ett par bilder på mitt busfrö:

                   




På bilden ovan så ser ni den där gula nallen som jag prata om att jag skulle lägga ut en bild på. Det är Lukas snuttenalle. Den är ovärderlig för honom. Fattar bara inte hur man kan fastna så för den där...? Hihi, han hade med den till dagis för ett par veckor sen och den glömdes där. Vilket helvete vi hade att hitta något som passade herrn. Men till slut så hittade vi en liten snuttefilt från GoBoken som han en liten gul gummiring att hålla i/bita i. Den passade tillfälligt för så fort nallen kom hem så var den inte så intressant längre.

Nää, mysdags med älsk sen blir det tidig sen idag. Är supertrött idag. Byebye!

Min lilla klätterapa

Jaa, han bara trillar hela tiden. Alldeles nyligen trilla han ner från katternas kloställning som han så tvunget skulle klättra på. Jag hann inte dit och ta bort honom heller, så ställningen tippade. Han slog sig nog inte, men han blev rädd. Det är inte första gången han ramlar när han klättrar. Om han ändå kunde lära sig. Det är ju tyvärr så att man inte alltid hinner fram heller, men som tur är så har han aldrig slagit sig allvarligt.

Tog kortet till körkortet idag. Haa, snacka om att jag får skämmas med det kortet. Jaja, ska ju byta igen om ENDAST 10 år så... :P Tog ett tag innan jag hittade vilken dörr jag skulle gå in i. Vägverket dörr nr 1, Transportstyrelsen dörr nr 2 och slutligen Förarprovskontoret dörr nr 3. Inga skyltar överhuvudtaget utanför pga ombyggnadtion. När jag slutligen gick in i dörr nr 3 så kom jag rätt, den dörren som jag parkerat närmast :P

Lukas utvecklingssamtal gick kalas. Han har börjat tagit för sig mycket mer nu och börjat tagit lite mer plats på dagis. Känns skönt att höra. Ser ju på honom att trivs väldigt bra. Inte en enda gång har han blivit ledsen när jag har lämnat honom. Härligt härligt.

Är skitdålig på det här med bilder. Men det är så jobbigt att lägga in det. Min kamera är helt paj så, varje gång batteriet tas ut för att laddas så börjar den liksom om på noll. Så när jag ska lägga in bilderna på datorn så finns ju redan bilder med samma namn på, då måste man ju alltså sitta och ändra om alla namn på dom nya bilderna. Så därför är det bildfattigt här, även fast jag tar ett par tre bilder varje dag.

Nää, nu ska jag busa lite med Lukas innan det är dags för oss att börja med maten!

Tappat lusten

Jaa, lite grann sådär. Känns inte alls någe kul att blogga längre. Jag har runt 10-15 läsare per dag, men 0 kommentarer = Tråkiga inlägg...? Antar att jag inte skriver så mycket intressant. Men mitt liv är inte så spännande just nu. Önskar att det var det.

Oj, orden bara väller fram från Lukas nu känns det som.

Hoppa - "Boppa" & Macka - "Gacka"

Hans dagisfröken sa att han även har lärt sig stopp och fel på "teckenspråk". Dom sätter upp handen för stopp ex. när dom springer eller något sådant inne. För fel drar dom fingret över näsan ex. om dom slås eller liknande. Det gör han tydligen där. Jag har aldrig tänkt på det förut. Men så pratade jag med mamma förut och berättade även för henne att Lukas kunde var FEL var på teckenspråk. Tror ni inte att han drar fingret över näsan då? Hihi, såg skitgulligt ut.

Dagen har varit kanonlugn. Var iväg till Ams för lite påskrivning av papper så jag får lite pengar. :D Sen så väl hemma drog jag fram dammsugaren och dammsög med en huvudvärk från helvetet! När dte var klart bestämde jag mig för att gå och lägga mig tills Lukas skulle hämtas. Har fortfarande lite huvudvärk kvar, men nu är det mer tryckande. Förut kändes det som om huvudet skulle sprängas. Fy!

Imorron förmiddag ska jag in till stan till Vägverket. Ska ta foto till körkortet. Lättast att ta det där. Sen ska jag till dagis tidigare, vid 13.00. Jag och ena dagisfröken ska ha ett litet utvecklingssamtal. Ska bli kul att se vad dom säger. :)

Nää, nu ska jag ta Lukas här. Han duschar med pappa och han börjar bli färdig. :)

Jag blir så deprimerad!!!

Usch, jag som hade sett fram emot att få strosa runt här hemma nu fram till julen. Men NEJ, inte det inte. AMS ringde förut. Eller rättare sagt min gubbjävel till handläggare. Ber om ursäkt för de hårda orden. Men han verkligen dumförklarade mig. IDIOT!!! Så nu på måndag så måste jag sätta igång på ngn jobbsökaraktivitet på måndag kl 10. Jäääätte kul att sitta där och söka jobb i 3 månader. Blä på det!!!

Efter lämning på dagis imorse åkte Carro, Victor & jag in till stan. Carro skulle kika tärnklänning till mig då jag har äran att vara tärna på hennes stora dag. :D <3 Vi hittade en kalasfin klänning, kommer passa jättefint till hennes vackra brudklänning. Blev lite lunch på Marieberg också, innan det var dags att hämta barnen på dagis. Gick hem i regnet, var heeelt dyngsur om fötterna när vi var hemma. Lukas var ju torr iaf. :P

Blev lite småsur på dagis idag, för miljonte gången. När jag kom dit och skulle hämta honom så är hans mössa helt spårlöst försvunnen. En marinblå mössa med namnet Lukas på pannan. Ingen annan heter Lukas på hans avdelning. Hur fasen kan man tappa bort den?!! Sen fattades det ett par tunna tumvantar samt EN galonvante. Det var också helt spårlöst försvunnet. Det är tydligen dyrt att sätta sitt barn på dagis. Nu menar inte jag att det är dyrt att köpa lite vantar och en mössa. Men ändå...

Imorron blir det AMS efter jag har lämnat Lukas, ska ha lite papper påskrivna. Sen vet jag inte vad som händer.

Någon som har något förslag...?

Kalasande

Helgen har varit kanonmysig. Hämtade syrran och hennes sambo vid tåget igår. Blev söndagsmiddag på en lördag. :P Stek, sås, potatis och kokta babymorötter. Riktigt gott var det. Lämnade även in min vagn på GP´s igår. Någon fjäder hade lossnat där vid handtagen som man drar upp för att fälla ihop vagnen. Var inne för kanske 3 månader sen och sa till om detta. Då skulle han beställa hem det. När det hade gått 2 månader och jag fortfarande inte hade hört något gick jag in dit igen. Nämen ojdå, han hade ju visst "tappat" bort lappen med mitt telefonnr. Jag hade inte med mig vagnen just då sen så har jag ju jobbat till sent varje dag, så det har inte blivit av. Men nu är den hel iaf.

Iaf... Blev en myskväll med Robinsson och en urkass film. :P På eftermiddagen så var vi iväg till Babyproffsen en sväng, syrran och hennes kille ville kika lite. När vi ändå var där ville dom till Sötvaruhuset. Oj, vad godis dom handlade. :P Landade fint i allas magar sen. :D Här hemma så gick vi igenom Lukas bebiskläder, lite hittade dom som dom ville ha som var neutralt. Dom vet ju inte var det är för kön på bebisen, men jag är helt bombis att det är en flicka. :D Dom fick även med sig babysitter och babygymmet hem. Lukas sov en riktig kanon natt. Somna vid 20 och vakna 09. Han vakna till nångång efter 01, men det var bara nappen som behövdes. Händer inte ofta att han sover så här bra på helgerna, då ska det helst vaknas tidigt och mycket. :D Men jag älskar honom lika mycket för det. <3

Idag blev det kalas i Katrineholm. Mormor fyllde år i fredags. Hon och morfar fick sig en sproilans ny kaffebryggare då deras gick på den allra sista versen. Glada blev dom också. :)

Nää, nu ska det mysas lite innan sovdags.

Myskväll med mig själv

Som tidigare skrivet, idag var sista dagen på Coop. Och vet ni, det känns för jävligt... Jag känner mig ledsen över att det är över. Fick så himlans fina ord från chefen idag att man blev alldeles varm i hjärtat. Fick även urfina presenter för mina ynka 4 veckor där. En blomma i en fin glaskeramik kruka, biobox innehållande 2 biobiljetter samt 2 biljetter för 2 st mellanmenyer på bion och god choklad. Allt i en fin presentpåse. Rörd blev jag allt. Kommer sakna den underbara personalen där. Hoppas att dom eventuellt vill ha mig i framtiden.

Är ensam ikväll med en sovande Lukas. Daniel är på puben med Oscar och någon mer. När Lukas somnade vid 19 så tog jag mig en lång varm dusch. Såå skönt var det. Sen har jag suttit framför datorn samt halvglott på Idol. Hoppas verkligen att Erik tar hem det här. Vilken röst han alltså!!!

Nää, nu ska nog jag gå och sova. KRAM PÅ ER!

Sista dagen imorron.

Känns både skönt och VÄLDIGT tråkigt. Jag trivs så fruktansvärt bra på Coop. Sånt himla härligt gäng människor som jobbar där. Men... Jag är inte alls motiverad att gå dit för den lilla summa jag får för att arbeta en fulltidstjänst. Jag må låta lat, men det har inget med det att göra. Jag finner bara ingen lust att gå upp supertidigt på morgonen, ha Lukas på dagis precis hela dagen, kom hem riktigt sent och får knappt träffa Lukas - för en ynka ynka liten summa pengar?! Jag får liksom lika mycket av att bara gå hemma. Hade jag däremot fått en lön som alla andra där - då hade jag kunnat jobbat hur mycket som helst känns det som. Vill ju självklart umgås med min son, men att jobba full tid känns inte lika jobbigt om man får lön. ;)

Imorron ska jag lyxa till det genom att äta lunch på Chilli & Wok. Hoppas att jag får med mig någon dit. Men dom brukar aldrig vara omöjliga på Coop så. ;) Slutar vid 16.30. Jag och Lukas ska mysa alldeles själva. Pappa Daniel ska ut med en kompis och dricka lite öl. För mig blir det nog tidigt i säng, lär nog vara rätt slut. Har så himla svårt att sova om nätterna. Att somna på kvällen går utan problem. Fattar bara inte vad som händer på natten sen. Vaknar av någon anledning och kan sen inte somna om. Mindre kul.

På lördag kommer lillasyster/blivande mamma & hennes sambo hit. Dom blir kvar här över natten, så jag tänkte vi skulle äta lite god mat och "mysa" lite. Träffar min syster rätt så sällan, så det ska bli kul att dom kommer. På söndagen sen åker dom med oss hem till Katrineholm igen då vi ska fira vår mormor och vår mamma. Mamma fyllde den 28:e och mormor imorron, den 4:e.

Nää, nu ska jag avsluta här tror jag. :P


RSS 2.0