Vad ska man göra idag då?

Känner verkligen att jag måste göra ngt. Känner mig helt rastlös i kroppen! Skitjobbigt. Frågan är bara vad man ska göra och med vem. Kanske ska gå med Lukas ner till Kumlasjön...? Dit kan jag ju gå själv om det är så. Jaa, så får det nog bli.

Fy vad varmt det har varit nu de senaste dagarna. Igår hade jag en riktig "down"dag. Jag var på dåligt humör och allmänt trött bara. Idag känns det bättre, skönt det iaf. Lukas gjorde en riktig krasch igår. Han skulle springa och snubblar till och slår hakan HÅRT i golvet. När jag får upp honom så ser jag att det blöder en massa ur munnen. Jag blir livrädd att det ska vara tänderna, men till slut så ser jag att det är den där strängen mellan tandköttet och löppen som har gått av, troligtvis av nedertänderna då. Det slutade blöda till slut och sen så var det inte så mkt mer med de. Han börjar bli van av alla smällar tror jag. Nu på morgonen så hade det blödit lite såg jag, han hade lite blod i mungipan och runt läpparna. Men han verkar inte ha ont, det som är huvudsaken.

Nää, nu får inte jag sitta här längre för Lukas.

Badat

varmt idag med. Skönt är det, men man kan ju inte direkt göra ngt ansträngande, för då flyter man ju bort. Lite jobbigt är det att banta i värmen. Man blir fort hungrig och tröttheten slår till rätt hårt efter några timmar i solen. Jag är sämst på att dricka vatten också, glömmer bort det eller ngt. Måste bli bättre på de.

Idag har Lukas varit bättre. Igår var INGEN rolig dag. Han hade feber till och från hela dagen. Han var jätte gnällig hela tiden och inget var bra. Han ville inte sova några längre stunder på dagen heller. Han somnade sedan strax innan 22 igår kväll... Han var sååå trött, men han var alldeles för varm för att sova. Han var då utan pyjamas och utan täcke. Men han bara grät och grät. Till slut somna han i fotändan av ren utmattning. Han åt ingen middag eller kvällsvälling heller. Sen så vakna han 06.10 imorse. Inte så kul, men han var ju hungrig. Dock så somna han inte om, här skulle det lekas.

Vid 09.30 begav vi oss till Carro som passade Lukas medan jag var till frisören (Tack! Älskar dig, vännen!) Blev riktigt nöjd med håret. Blev rätt så mkt kortare, men det är skönt så här på sommaren. Jag och frisören diskuterade lite om min uppsättning till bröllopet, kommer blir kalas. När jag var färdig och uppkommen till Carro igen så bestämde vi oss för att åka iväg och bada. Vi åkte till Carros mammas sambos mammas(?)  sommarstuga. Jättefint var de där. Men fy faaasen vad kallt det var i vattnet. Lukas bara skrek och ville inte alls bada. Vi var iväg och köpte nya badbyxor till honom igår som han invigde. Men han ville inte ens doppa fötterna, så vi satt och mös på en sten istället. Blev lite mellis för oss alla och så satt vi "vuxna" och njöt i solen medan barnen lekte i sandlådan. Vi är nyss hemkomna här nu. Lukas är helt slut då han har sovit max 1 h idag. Han har varit grinig och så idag med. Tror det är ngt mer en de där sprutorna som har stört honom. Tänderna? Värmen? Hoppas han blir sig själv snart igen.



år kväll var vi iväg till Marieberg en sväng för att köpa en pool och badbyxor till Lukas. Vi lämnade också in min telefon som har kraschat några för många ggr i marken och började ge upp. Får se vad hela kalaset kommer gå på. Jag kommer inte betala hur mkt som helst. Jag kommer få ett kostnadsförslag och vill jag inte betala det så betalar jag endast 250 kr för undersökningen av telefonen. Nästa gång ska jag fasen ta en försäkring på telefonen! Just de! Innan vi åkte dit var vi till GP's (En barnbutik i Kumla) och köpte en TrippTrapp-stol åt Lukas. Det är en lite försenad födelsedagspresent från Lukas mormor (Tack mormor). Tyckte dock den var ett helvete att få ihop, men det gick till slut och Lukas sitter som en kung i den.

Nu ska jag gå och plocka upp alla saker från badandet. Lägger in lite bilder på badkrukan Lukas senare.

Svullet

Usch, vad Lukas ben är svullet. Han har mer eller mindre vägrat gå här hemma, man har inte fått tagit i benet och att byta blöja har varit en ren mardröm. Hoppas att det är bättre imorron. Inte konstigt att han inte var kalassugen, han hade ju massa ont. Stackars älsklingen, tycker så synd om honom. Så fort vi har ställt ner honom så har han blivit jätte ledsen. Så han har mest suttit hos oss hela tiden. Han låg till och med hos mig och då är det ngt som är fel. :P Nerrå, men nu på kvällen så började han gå lite smått, men han grät så fort han skulle resa sig upp och så. Nu sover han, men har en känsla av att natten inte kommer bli så rolig.

Väntar på att Daniel ska komma ut ur duschen så vi kan mysa med en film...

Hemma igen

Kalasandet blev inte långvarigt. :( Lukas var inte alls någe glad. Visst brukar han var grinig och så men nu var han ledsen. Han bara grät och grät och inget var bra. Måste vara sprutorna. Vet inte om det gör ont i benen eller om han bara var/är väldigt trött. Han ligger och sover nu, dröjde inte många sekunder innan han somnade. Mammas älskling då. Jag tycker inte om att se dig sån här. Bli bra genast, vill ha tillbaka min glada Lukas. <3

Jag syndade, jag smakade en liten liten bit tårta och en liten bit morotskaka... :( Jag kunde inte motstå. Usch, vilken dålig människa jag känner mig som nu. Jag får ge mig ut på ett extra träningspass ikväll ihop om att dom kalorierna ska förbrännas. Jag känner å andra sidan att det inte var helt fel heller. Jag menar, jaaa visst bantar jag. Men om man äter ngt gott och bara tar lite lite och inte gör det någe mer den här veckan så kanske det inte gör så mkt? Hur kul är det liksom att gå på ett barnkalas med massa gott fika och GUDOMLIGT god tårta? Jaja, gjort är gjort, får kämpa arslet av mig ikväll. ( Tack Susanne för jättegott fika och trevligt sällskap. Ge Oliver en kram från oss. Vi får ses en längre stund en annan dag )

Jag hade tänkt att vi skulle åka till Lukas farmor & farfar och blåsa upp poolen som han fick av Saga i present. Men det kanske inte är så smart när Lukas är på det här humöret... Eller jaa, med tanke på hur han mår. Får se hur han mår sen när han vaknar om han är lika ledsen då.

Nu ska jag ta tag i disken innan Daniel kommer hem. :)

Träningsvärk

Bantningen går bättre än förväntat, även fast det är extremt psykiskt påfrestande. Jag har sen i måndags gått ner 1,2 kg ( !!! - 4 kg kvar ). Jag har faktiskt inte rört på mig så mkt då det inte har funnits tid, utan jag har gjort lite work outer här hemma så som situps och så. Det känns kan jag säga! Inte nog med att jag har fått träningsvärk av de, jag har också hostat så mkt att revbenen och musklerna runt dom gör grymt ont. Jag kan knappt röra mig, inte så skönt. Hoppas hostan ger sig snart, hostar ju hela nätterna, så sömn kan man ju glömma.

Idag var det BVC-dags. Älsklingen vägde strax över 11 kg och var 77,5 cm lång. På vikten så sköt han iväg lite på kurvan, uppåt alltså. Hehe, är väl inte så förvånad dock, han äter ju jämt känns det som. Sen så var det dags för dom där otäcka sprutorna... Usch, vad ledsen han blev. Det gick över rätt så fort, men gud vad jag tycker det är jobbigt när han är hysteriskt ledsen. Skulle själv kunna sätta mig och grina med honom. Men det gick bra, han slutade gråta bara några sekunder efter att sticket var färdigt, för då hitta han ngt att leka med. Nästa kontroll blir inte förän när han är 18 mån, känns som evigheter dit, men det går ju fort.

Ska snart åka och hjälpa Carro upp med lite matvaror. Sen ska vi iväg på kalas hos sötnosen Oliver som fyllde 1 år i söndags. Kommer dock kännas skitdumt då jag inte kan fika, men mest känns det taskigt mot Susanne som säkert har gjort superfin tårta och så. Vi får fika igen om ett par veckor. :D

Nu ska jag sätta mig i solen tills Carro hör av sig, Lukas sover en liten stund - liiite utmattad efter allt gråt.

Förstår inte...?

I tidigare inlägg så skrev jag ju att Lukas har varit på dåligt humör ett par dagar. Jag ska ALDRIG mer skriva det, jag ska bara skriva om när han är på riktigt toppenhumör. För råkar man skriva ngt negativt innehållande sitt barn så får man bara en massa skit tillbaka. Jag ÄLSKAR min son över allt annat oavsett vilket humör han är på. Men bara för att jag skriver att han har varit grinig och tjurig så är man en skitdålig mamma eller? Jag fattar inte hur folk är funtade ibland.

Kort sagt, jag älskar Lukas mer än obeskrivligt. Han har perioder då han är otröstlig och väldigt ledsen JÄMT, men jag älskar honom lika mkt för det. Jag blir trött i huvudet ibland, men vem fan blir inte de utav att höra sitt gråtande barn flera timmar om dagen? Visst gör det ont i mig att höra honom, men jag kan tyvärr inte göra ngt. Inget funkar!!! Det som jag kan göra är älska honom, krama & pussa på honom och visa att jag bryr mig. So, sorry hör ni. Jag är ingen supermamma, men jag älskar Lukas och skulle/gör allt för honom, jag tycker det räcker...




Idag för övrigt vet jag inte vad som händer. Ska träffa Carro en stund tror jag. Hon skulle kika efter klipptid. Hoppas det finns ngn, hehe, var ett TAG sen hon klippte sig. Ska nog själv passa på att boka in en tid, risbusken behöver trimmas.

Hihi, sitter här och tittar på Lukas när han leker. Vilka grejer han får för sig ibland! Så himla roligt att titta på honom när han pillar och sliter i leksakern. Man ser verkligen på honom hur hjärnan får jobba hur mkt som helst.

Första bantningsshaken är intaget, INTE gott...

Midsommar över!

Vilket fint väder det har varit idag! Kom ju dock ett par regnskurar, men det gör inte så mkt. Minsta lilla sol och värme är bra. Vi satt inte ute så länge. Jag tyckte det blev för varmt. Lukas låg och sov så man kunde inte gå någonstans heller. Och fyyy säger jag bara. Lukas har varit på så DÅLIGT humör igår och idag. Undrar vad det kan vara...? JObbigt as hell är det iaf. Det enda som passar är att sitta uppe, gåendes då alltså, äta eller sova. Att leka har inte alls gått. Är helt slut i huvudet just nu. Nu ligger han i sin säng och lallar, vill inte sova. Imorse vakna han 04 och ville gå upp, men det fick han inte. 05.30 där ngn stans somna han igen. :S Var skapligt trött när han vakna vid 08.

Jaja, i fredags var vi hos Daniels syster med familj. Vi grillade och hade väldigt trevligt på kvällen. Lukas somna redan 18.45, helt slut var han. Han sov ostört i sin resesäng hela kvällen tills vi gick hem. Han sov även i vagnen hem. Men när vi kom innan för dörren vakna han till och var vaken ngn timme, sånt man får räkna med. Kvällen var mkt lyckad iaf.

Idag har Lukas mormor & min mormor och morfar varit här på fika. Blev äppelpaj med vaniljsås, GOTT!

Nää, filmdags. Ska smälla i mig massa onyttigheter, imorron börjar bantningen.

Jävla skitblogg!

Jag hade skrivit värsta långa inlägget och sen när jag publicerar är det bara en liten del som kommer med??? Jag ger upp!

Regn, regn och åter regn...

Hatar att det ska regan hela tiden. Jag vill ha sol, sol, sol!!! Det har fan inte varit fint väder på 3 veckor typ. Helt jäkla värdelöst! Jag menar, okej om det är lite mulet och så, men det regnar ju konstant. Det är ju inte direkt så att man kan hitta på några uteaktiviteter med barnen, även om det bara är att gå ut och gunga. Nää, nu får det fasen vända snart!

Carro har varit här hela förmiddagen. Först blev det frukost och lite presentöppning för Lukas. Han fick jättefina kläder samt ett regnställ, KALAS till dagis! Efter det ville Lukas sova lite, så jag och Carro passade på att spela lite Rayman - Raving Rabbits. Så jäkla roligt spel! Man får många skrattanfall ibland. Efter Lukas uppvaknande och efter att han hade käkat lunch så traska vi iväg (behöver jag säga att det börja regna direkt när vi klev utanför dörren...?) och lämna paket, dagispapper och köpte lounch till mig coh Carro. Efter det har vi bara tagit det lugnt framför Tvn.

Funderar om vi ska åka iväg till Ikea... Skulle behöva lite kartonger till Lukas kläder så jag kan lägga ner dom i källaren. Får se vad chefen säger när han kommer hem. Måste komma på ngt att äta också. Får blir ngt lätt idag, typ makaroner och korv eller ngt sånt...

Nu ska jag spela lite.

Byebye

Sega helg

I helgen har vi inte gjort många knop. I fredags kom ju Emelie, Johan & Kevin. Det var mucho trevligt. Blev god mat med en massa skitsnack och en film som vi inte riktigt följde. :P Vi diskutera andra "intressanta" saker istället... :D :D :D Lukas fick en jättefin Adiddas-mjuiksdress. Blir kalas till hösten, såg riktigt gosig ut. :)

Igår hade vi en riktig mysdag hemma. Vi var bara ner till affären en sväng för att handla lite nödvändiga saker. Lukas har inte varit på sitt bästa humör, varken idag eller igår, så hemmadagar är skönt då. Iaf, på kvällen så mös vi med chips & dip och en massa filmer.

Idag har vi varit på dop. Daniels systerson döptes. Var inte riktigt upplagd för det idag, men det gick bra. Lukas somna efter att han hade fått sig lite fika, det var välbehövligt. Fikat var iaf mkt gott och lille Melker skötte sig exemplariskt. Här hemma gjorde vi hemmagjord pizza, Lukas fick sig ett par bitar med han fick sig en skål gröt också för att han skulle hålla sig mätt.

Lukas... Uj, vad han har varit arg och ledsen ett par dagar nu. Om jag visste som var fel så jag kunde hjälpa honom. Ingenting passar och han blir megaledsen bara han ramlar på rumpan. Jag går och kramar & pussar på honom hela tiden. Hoppas han känner att vi finns där iaf, även om han är en riktig ensamvarg. Han är inte alls någe gosig av sig. Hihi, lite äckligt med en massa pussar hela tiden. :D Hoppas den här perioden går över snart, man blir rätt så trött på kvällarna efter en hel dag med massa gnäll och gråt.

Nu vankas det film. :)

Var är sommaren?

Det bara regnar, regnar och regnar. Var är den härliga sommaren? Läste igår på SMHI´s sida att det skulle bli någolunda bra väder på måndag och runt 18 grader. Men det hinner ju ändras många ggr. Vill ha sol, NU! Man kan ju inte göra ngt alls, blir ju bara att man sitter inne. Speciellt när det regnar så mkt som det gör nu. Skulle ju iväg igår och lämna dagispapper och ett paket, men jag kom aldrig iväg. Jag var så himla seg igår. Jag sov när Lukas sov. Jag hade sån himla huvudvärk hela dagen. Som tur var så var Lukas på riktigt bra humör igår, det underlättar ju dagen rätt så mkt. ;)

Imorse när jag vaknade så hörde jag barn som stod och sjöng vid scenen. Stackars barn, tänkte jag. Rolig skolavslutningen med spöregn! När studenten brukar vara så brukar det NÄSTAN alltid vara topväder, men inte i år. När Lukas föddes förra året var det årets varmaste dag, i år var det bland dom kallaste. Helt sjukt vad olika det kan vara. Jag vill bara ha lite sol nu, så man kan gå ut och leka & busa, gå ner på torget och köpa sig en god glass, gå och bada m.m.

Ikväll kommer Emelie & Johan med lille Kevin. Det var meningen att vi skulle grilla och så. Men jag funderar på om vi kanske ska skippa de och köpa pizza eller ngt istället...? För fortsätter det att regna så här så går det ju inte att grilla. Hade varit gott, men vädergudarna är inte riktigt på vår sida. Får väl se hur det blir...

Sitter vid den bärbara datorn just nu. Känns lite konstigt att sitta coh skriva vid den. Det är helt annorlunda tangenter och så känns det ju så klart lite konstigt att sitta med datorn i knät. Men det är väl en vanesak antar jag. Nää, nu ska jag nog sätta på en film, så jag har ngt att göra medan Lukas sover.

Leksaker till en hel armé!

Jaa, uj, vad Lukas har fått massa leksaker! Det är ändå bra tycker jag, för leksaker är en "förbrukningsvara". Antingen så går de sönder eller också så växer dom ifrån dom. Iaf, mkt saker har han att välja mellan nu iaf. Tur är väl att han faktiskt är intresserad av sina leksaker, så dom inte blir liggandes bara. Idag har han lekt hela morgonen. Nu på förmiddagen, medan han lekte, så försökte jag göra nånting med hans rum. Det är liiiite dåligt med utrymme för just leksaker, så jag rensade några hyllor och så och klämde in alla leksaker där. Blev faktiskt riktigt bra!

Igår hade Lukas sitt barnkalas. Blev fika och mkt stoj och lek från barnens sida. Lukas tackar och bockar för alla fina presenter! Både jag och Lukas var helt slut på kvällen. Men jag bestämde mig ändå för att dra en sväng till Carro. Där hjälpte jag henne med att sätta ihop byråar som dom har köpt. Ikea = 17000 delar. Hehe, men det gick bra iaf. Kommer bli kalassnyggt när allt är färdigt. 

Idag tar vi det bara lugnt. Lukas sover sin middagsvila just nu. När han vaknar ska vi ta oss en liten promenad och lämna in ett paket som ska iväg och sen ska jag lämna in DAGISPAPPRENA!

Jomenvisst, Lukas har fått dagisplats. Inskolningen börjar den 31 augusti. Lite senare än vad jag hade räknat med, men det gör inget, då får jag gå hemma lite längre med älsklingen samt att han kommer vara nästan 15 mån när han börjar. Jag hoppas då att han ska ha lärt sig att äta lite själv och så. Och sen så får vi väl hoppas på att balansen är bättre. :P

Nää, nu ska jag göra mig lite lunch!

Helt slut!

Jaa, kalas det tar verkligen musten ur en. Jag är verkligen heeelt slut efter helgen, Lukas med tror jag. Han var så trött hela dagen igår. Inte så konstigt egentligen, han höll verkligen igång i lördags. Han och Maja (Daniels systerdotter) lekte mer eller mindre hela tiden. Tänk att en 1-åring och en 4½-åring kan leka så bra ihop. :D Det blir många kalas för plutten. I lördags hade vi för Daniels familj, igår för min familj, på tisdag kväll kommer Lukas morfar, på onsdag kommer föräldragruppen + ett par st till och eventuellt på lördag kommer Emelie, Johan och Kevin. Shiit, det tar aldrig slut! :P

I vilket fall så har Lukas fått många fina presenter och fler lär han få. Ska rensa ut lite leksaker tänkte jag, såna som han inte använder. Han fick mkt nytt nu, så det kan ju vara en bra idé. Tycker det är lite jobbigt dock, har verkligen min lilla älskling växt ifrån dom leksakerna? Ja, men det har han ju. Jag har massa såna där "bebisleksaker" ligger framme som han inte rör längre. Lite onödigt att det ligger framme och tar plats.

Snart kommer Carro, hon ska bara lämna sötaste Nelia på dagis. Vi ska in till stan för att ta mått till min bröllopsklänning. :D Lite overkligt känns det så klart, men skönt ändå. Då har man en till sak avklarad.

Nu ska jag gå och göra mig iordning!

Lukas 1 år!

Idag fyller våran älskling 1 år. Jag kan inte förstå att tiden har gått så fort. Att man lär sig så mkt under 1 år, det kan jag inte heller förstå.

Denna dag för 1 år sen, 13.26, kom du ut och gjorde vårat liv komplett. Det är du, Lukas, som har saknats hela tiden. Jag är så glad och stolt över att får vara just DIN mamma och pappa känner likadant. Vi älskar dig någe så obeskrivligt mkt, om du bara visste...



Alldeles nykläckt



Lukas 6 månader



Lukas 1 år

Nu kommer snart dom sista gästerna för dagen. Det är Madde & Jonas som kommer. Och tvillingarna så klart. :) Det ska bli så kul att träffa småtjejerna igen! Vi ska nog äta lite pizza och snacka en massa skit ikväll, var länge sen vi träffade dom nu.

Bye bye

Nu är det officiellt!

Jag och Daniel ska gifta oss! Den 7 november kl 16.00 i Ekeby Kyrka. Jag längtar ngt så grymt mkt. Allt är mer eller mindre färdigt. Igår gick inbjudningskorten ut. Det var endast ett fåtal vänner som visste om det, INGEN släkting. Vi berättade för min mamma i helgen och för Daniels mamma igår då vi ville berätta det personligen för dom. Resten får reda på de genom inbjudningskorten.

Man kan ju kanske tycka att det är lite tidigt att skicka ut inbjudningar redan nu, men eftersom det inte var ngn som visste om det och att vi måste ha svar senaste 1 september så ville vi skicka ut dom tidigt så folk har god tid på sig att planera in vårt bröllopet ex. ta ledigt från jobbet och så.

Vi har alltså planerat detta sen i augusti förra året. Vi tänkte ha bröllopet i augusti i år först. Men vi valde att skjuta på de till november för att den 4 november har jag och Daniel varit tillsammans i 8 år och förlovade i 7. Så då tyckte vi att november skulle vara en rätt så lämplig månad, om man bortser från kylan. :D

Middagen kommer vara på Kumlahotellet där det kommer att serveras en filébuffe med diverse tillbehör. I buffén ingår välkomstdrink + 2 dricka/öl/vin/cider. Sen kommer det att finnas en bar där folk får köpa själva. Förhoppningsvis kan vi får ner priset lite. Vi känner så att det kommer var sååå himla mkt barn med och då tycker inte jag att det ska bli massa alkoholdrickande av, därför så bjuder bara vi på dessa 2 drycker.

Carro & Oscar ska vara tärna & bestman. Klänningar är utsedda men inte karlarnas kostymer. Ringar är utsedda m.m. Det som är kvar är håret på mig, blommor och dekoration till middagen.

Det kommer bli ett enkelt och fint bröllop och en enkel middag. Helt enligt våra önskemål!

Nu ska jag baka lite bullar, blev aldrig av igår kväll då jag inte mådde så bra! Ska bara vänta på att Lukas ska somna här, då går det lite lättare. :)

Hemmadag

Vill börja med att säga GRATTIS till Fanny & Tommy till deras fina son Eric som kom igår kväll!

Idag ska vi bara vara hemma, ska bara iväg till affären och handla lite bakgrejer. Ska baka för fulla muggar idag. Eller jaa, baka bullar iaf. Kakor köper jag! Det är så himla tråkigt att göra. Ikväll åker jag iväg och handlar resten till tårtor och till självaste kalaset. Hiiiii, min plutt blir 1 år på lördag!!! Usch, det är så mkt att göra tills dess. Städa, baka m.m m.m.

Igår vara vi hos Carro & Nelia mest hela dagen. Jag har saknat det sååå mkt! Vi spelade Örebro-spelet (jag vann ÖVERLÄGSET!) medan barnen sov middag. Vi åt lite lunch, kikade på Tv, snacka massa skit och busa med barnen. En mkt bra och trevlig dag. Så här var det ju jämt förr. Jaa gud, vad jag har saknat de. Det var egentligen meningen att Carro & Oscar skulle tapetsera men det gick inte så bra med 2 barn springades runt omkring. Jag var så trött igår så jag satt mest på mina stora rumpa kändes det som. Ber om ursäkt för detta till er (Carro & Oscar).

Igår kväll tog vi med oss den nya bärbara datorn in i sovrummet och tittade på film. Det var supermysigt att för en gångs skull ligga i sängen och titta på film. Vi åt lite glass, popcorn och drack självklart lite Cola. Vi både höll på att somna i filmen, men vi lyckades hålla oss vakna. Längtar till vi får Internet till datorn. Vi har beställt ett trådlöst modem och det skulle komma idag eller imorron. Hoppas ju självklart på idag... :D

Just de, tog en premiärtur med nya cykeln igår. Jag tog med mig Lukas och åkte ner till affären och köpte lite mjölk & bröd. Gick hur bra som helst. Lukas satt och sjöng & prata hela tiden. Inga sura miner här inte. Tror han tyckte om de faktiskt. För mig kändes det att det var väldigt länge sen jag cyklade. Men det vore skönt att komma igång och cykla lite så man kanske kan tappa lite mer i vikt. :P



Åh, vill så att det ska vara ett speciellt paket med posten idag!

Onsdag...?

Usch, idag är jag riktigt, riktigt trött. Lukas bestämde sig för att vakna 05.00 imorse. Jag gick upp och gav honom nappen ihopp om att han skulle somna om igen. Det gjorde han dock inte men han var ganska nöjd så jag låg kvar i sängen och halvsov medan han låg i sitt rum och snackade för fullt. Daniels klocka ringde 05.30 och gick jag upp, gjorde välling, Lukas fick vällingen och somna om. Så skönt! Sen så vakna han här vid 08.00, då var jag fasen ännu tröttare än vid 05.00. :S Ska försöka slänga mig in i duschen så man kanske piggnar till lite...

Har inte hänt så mkt de senaste dagarna. I måndags satt vi ute på gräsmattan med Susanne & Oliver. Dock så satt vi i skuggan då det var så himla varmt i solen, allra helst för  barnen. Vi prata massa skit och så som vanligt. :) Igår var jag och Lukas bara hemma. Jag tvättade och greja. Hanna & Saga kom förbi så vi gjorde oss lite rabarberpaj med vaniljsås. Mycket gott som vanligt! Trevligt sällskap dessutom... ;)

Idag ska vi hem till min Carro. Oscar & Nelia är också hemma så Lukas och dom lär ju busa. :D Blir nog kvar där nästan hela dagen beroende på om Lukas bestämmer sig för att kunna sova i Nelias säng. Annars får vi nog gå hem en stund så han får sova. Han har ju så himla svårt för att sova borta, så ibland kan det bli lite jobbigt. När Daniel har slutat ska han komma hem till Carro, vi ska träffa hennes pappa för att diskutera lite saker. :D

Just de, igår fick jag mig en cykel!!! En Kungscykel blev det, en rööööd. Så fin så! Jag fastnade först för en jätteläcker Peakcykel, men Kungscykeln var mkt skönare att cykla på. Den är liksom högre i styret så man slipper sitta framåtböjd. Det är sketabra för min extremt dåliga rygg. Till cykeln blev det en barnsadel och en hjälm till Lukas, en blå med blåa flames på. :P

Nu ska det ätas frukost, hör en Lukas som börjar bli lite hungrig.




En glad plutt, snart 1 år!

RSS 2.0