Så trött

Idag är jag riktigt riktigt trött. Inte så konstigt dock, för Lukas har varit vaken mycket inatt. Har ju blivit van att få sova lite mer nu, hans sömn har blivit bra mycket bättre än förut. Iaf... Var hemma hos Nelia igår, hon hade kalas. Blev många fina presenter till henne och gott fika till oss andra. :P Lukas var verkligen jätte grinig hela tiden, grina för minsta lilla. Tänkte bara att han kanske hade vaknat på fel sida. Sen när vi kom hem så ville han bara sitta uppe hela tiden, börjar bli lite för tung för det... :P Jag fick för mig då att jag skulle känna på hans panna, och visst, han kändes lite varm. Jag tog tempen på honom. OJ, 39,0. Inte konstigt att han kände sig lite hängig. Han fick en Alvedon och efter en halvtimme var han piggelin igen och åt mat m.m. Han somnade även utan problem. Vid 00.00 när vi tänkte gå och lägga oss så vakna han till av att han hosta. Skulle bara gå in och ge honom nappen som alltid lyckas försvinna i sängen, får alltid ta en ny. I vilket fall så såg jag då att hans kinder var väldigt röda så jag kände på honom. Riktigt varm var han. Tog tempen på honom, men då var den inte så hög. Men han fick iaf en Alvedon. SJÄLVKLART så blev han ju pigg när den började verka. Så vi somna väl nångång efter 03.00 inatt, jag & Lukas. Sen så kom han upp skitpigg imorse vid 07.10. Inte det roligaste direkt. :S
Nu sover han middag iaf. Han satt här bredvid mig i soffan och somnade nästan, så jag gick och la honom. Han somna nog på 2 röda. Daniel sa att han hade ätit en riktigt bra frukost (jag vilade medan dom åt), så jag struntade i lunchen. Han får äta den när han vaknar helt enkelt.

Nu ska jag gå och bädda sängen och sen äta en väldigt sen frukost.

Ett tag sen

Snart en vecka sen jag skrev, men jag har verkligen ingen lust. Sen så händer det inte så mycket intressant heller.

Har varit hemma med Lukas mån-ons. Han har haft en riktigt slemhosta, sån där djup. Jag tyckte då att det var bättre att han får vara hemma hos bli ordentligt frisk istället. Han har ju så klart varit extremt rastlös så när jag sa att vi skulle gå till dagis idag så blev han helt till sig. :D Så när vi kom till dagis så spran han raka vägen in efter att jag hade tagit på honom ytterkläderna. Ingen puss & hejdå här inte. :P

Imorron ska jag på arbetsintervjun. Jag är faktiskt inte ett dugg nervös. Det är bara att gå dit och göra sitt bästa, man kan inte göra så mycket annat. Efter det ska jag köpa present åt Nelia som fyller hela 2 år!!! Grattis i förskott, gumman. Hoppas du får en toppendag/toppenhelg med många fina presenter. Älskar dig, sötnosen.

Efter Marieberg blir det en fika med bästa Hannah med lille Milton. Hoppas jag får klämma lite bebis. :D

Just det, igår var jag & Lukas i Katrineholm en sväng. Var riktigt trevligt. Allt är uträtt med den jag var osams med, helt på mina villkor. Känns bra. Hoppas det fortsätter så här bara. Träffades mamma, syster, mormor, morfar & moster med min kusin. Blev massa fika och lite Donken till lunch. Lukas charmade dom som vanligt, det blir ju så när dom inte träffas så ofta.  Det fick jag sota för inatt. Har åkt på världens magkattarr. Illamåendet kommer fram & tillbaka. Kan inte äta värst mycket m.m. :S Så nu knaprar jag Novalucid. Hoppas det går över snart.

Nää, nu ska jag mysa lite med min älskade man innan det är läggdags.

Nu har jag sagt upp kontakten med den som ska föreställa sig vara min närmaste familjemedlem (förutom Daniel & Lukas då förstås). Jag är riktigt ledsen . . . Men jag orkar inte hur mycket som helst . . .

Stekta tåg?

Haha, Lukas har lagt sina tåg till sin tågbana i en av hans stekpannor och ställt stekpannan på bordet. Nu står han och rör runt med en stekspade. Vem vet, kanske är en framtida delikates? ;)

Dagen har varit mer än lugn, Jag sov helt okej inatt, Lukas också. Men imorse så så blev det bråttom, jag försiv mig i typ 20 min. Skulle ha varit på dagis kl 07.45, men kom 08.00. Jag skulle inte vara på plats på Communicare förän 08.30, men dom ville att han skulle komma tidigare så han inte skulle komma mitt i frukosten. Nu gjorde han ju det iaf, men frukost fick han. ;)

Nu ska jag gå och rota i frysen efter något ätbart.

Piggare utan sömn?

Som tidigare tjatat/skrivet så har jag sovit dåligt de senaste 2 nätterna. Hur kommer det sig då att jag har mer ork och är piggare? Helt vrickat egentligen.

När jag kom hem vid 11.30 gjorde jag färdigt mitt personliga brev/CV, sökte 4 jobb, diska, plockade undan tvätt, tände lite ljus för att det ska lukta gott (:D), vattnade blommorna, gick ner med Lukas spjälsäng som är i delar till källaren och avslutade med att dammsuga. Så här mycket gjorde jag väl inte på en HELA förra veckan! Vet inte om jag går på någon slags undangömd sparenergi. Önskar jag hade den lite oftare bara. :P

Igår när jag var och bytte bäddmadrassen till Lukas säng (tog fel strl) så köpte jag med settet som dom har med kastruller och kökredskap. Lukas blev heeeeelt paff när han sog vad han hade fått. Han håller ju på och släpar ut våra kastruller m.m hela tiden så vi tyckte att det var dags för några egna. Nu är det bara det de leks med. Kul att det uppskattas iaf. :)

Nu ska jag leka lite med honom innan det är dags för att göra middag. :)

Någon nytta iaf. :P

Dessa 2 nätter har inte alls varit roliga. Lukas hostar ju något så fruktansvärt - när han ligger ner. Till skillnad från natten igår så sov han igenom hostandet inatt. Jag fick dock inte sova. Vid 04.00 var jag så irreterad på att inte få sova så jag stoppade in öronpropparna och tvärsomnade. Jag tvekade lite, tänkte om jag inte skulle höra när Lukas vakna och så. Men jag kände att att jag var tvungen att få sova. Och sov gjorde jag. Hörde inte ens Daniels klocka. Vaknade när han kom in och gav mig en puss och sa hej då. Då tog jag ur öronpropparna, somnade om och vaknade med ett ryck 07.30. Så lite mer än 3 timmar har jag fått sova iaf. :)

Har faktiskt suttit och sökt lite jobb här. Blev lite motiverad när IKEA ringde igår och hade läst mitt CV. Ska dit på intervju nästa fredag. Det gäller jobb i deras restaurang. Det är DOCK väldigt få timmar fram till sommaren, bara varannan helg. Sen i sommar jobbar man 7 veckor 20-35 h i veckan. Det är alltid något och man får in en fot någonstans. Så håll tummarna för mig nästa fredag!!! :D

Nu ska jag plocka undan lite tvätt, diska och dammsuga lite.

byebye!

Nya sängen

I förrgår så var jag & Daniel in och titta till Lukas ett par ggr. Båda gångerna så hade han nästan ramlat ur sängen. Han låg liksom med huvudet utanför sängen och resten av kroppen låg tvärs över sängen. Så Daniel & jag konstaterade att det är dags att köpa nya säng. Igår var vi iväg och köpte den. Det blev en Hensvik barnsäng med stödbräda. Jättefin! Det var faktiskt Daniel som valde ut den. :P Nångång ska han väl få sin vilja fram. Sängen passade jätte bra inne i hans rum iaf. Trodde han skulle sova som en prins inatt, och det hade han nog gjort - om han inte hade hostat lungorna ur sig. Så 04.30 imorse fick jag sova ÄNTLIGEN. Sen vakna jag av Daniels klocka 05.30, var vaken till Daniel gick 06.10 ca, somna om & vakna när Lukas kom in 07.05. :S Behöver jag säga att jag var helt slut? Så jag bestämde att Lukas & jag ska vara hemma idag. Rätt skönt faktiskt. Håller på med tvätten just nu, Lukas försöker sova - så länge han inte hostar.

Ikväll ska jag till Carro en sväng som vanligt på tisdagar. Annars så blir det nog rätt så lugnt idag.

Byebye!

Biokväll

Var ju på biofilmen Avatar igår. Riktigt bra faktiskt. Den var sjukt snyggt gjord! Det var verkligen jätte verkligt. Rekommenderar den verkligen. Nästa film på bio blir Remember Me. Den har premiär om typ 4 veckor ca. Har sagt åt Carro att vi ska gå på den, får se om hon är på. :D

Det hade gått bra för Carro & Oscar igår att ha Lukas. Han hade blivit lite ledsen när det skulle sovas, så han fick somna hos Carro i deras säng. Sen efter att han hade somnat så vaknade han inte en enda gång. :) Sen åkte vi hem vid midnatt. Tog någon halvtimme innan han somnade för han skulle ju självklart få värsta hostattacken. Men sen så sov han. Han vakna 05 & 07 nångång, men jag lyckades få honom att sova till 08. Jag var så jäkla trött imorse. Det var länge sen jag kände mig så lamslagen, jag kunde inte ens hålla ögonen öppna när jag satt i soffan. :S Lukas tyckte att mamma var jättetråkig så klart, men jag kunde inte hjälpa det. Nu har vi iaf ätit lite frukost, Lukas vägra dock äta macka (?!). Jag fick i honom en liten yoghurt & lite mjölk. Men det var inte utan protester. Han sjukt dålig i magen idag så jag hoppas att det inte är något annat på G. :(

Idag vet jag inte vad som händer. Daniel ska iaf iväg och tvätta bilen. Jag och Lukas ska eventuellt på barnteater idag. Det beror lite på när han sover middag och när han vaknar och så. Skulle vara roligt att komma iväg på något.

Nu är det dags att väcka pappa!

Nytt spel!

Vi har införskaffat det nya Super Mario Bros-spelet till Wii. Riktigt roligt faktiskt. Vi passade på att testa det när Lukas låg och sov middag. Det är så mycket roligare än de gamla spelen. Hihi, jaa, tänk vilken nörd man är.

Om någon timme här ska jag & Daniel köp oss hämtmat. Det blir smidigast så. Lukas kommer att äta hemma hos Nelia ikväll. :) Han kommer nog smaka lite av oss, men det är sällan han äter sig mätt på sånt. Jag håller tummarna på att Lukas inte ska bli allt för jobbig ikväll. När han är borta och sover så blir han lätt ledsen, just för att han inte är hemma. Nu låter det som att han sover borta ofta, men det gör han absolut inte. Har haft honom sovit hos farmor och farfar 1 gång över natten och en gång på eftermiddagen (den söndagen vi spelade). Visst har vi haft barnvakt fler ggr, men då har han iaf fått varit hemma och fått somna tryggt i sin egen säng. Sen så vid andra tillfällen ex. när jag var hos Carro & titta Idolfinalen så somna han ju också där i sin resesäng. Iaf, hoppas det går bra. Men det gör de nog, han tycker om sin Carro & hon är himla bra med barn så. :)

Nu ska jag packa det sista som Lukas ska ha med sig. Självklart får han ta med sin kudde, täcke och nalle för så mycket trygghet som möjligt. Jag må vara löjlig, men det struntar jag i! :)


Lördag

Idag fick jag sovmorgon. Så skönt! Men sover jag längre än till 10.00 får jag panik. Har som en inställd klocka och vaknar nästan alltid ett par minuter innan klockan slår just 10.00. Knäppt. :P

Dagen kommer väl inte bjuda på så mycket. Vi ska på bio ikväll med Madde & Jonas. Vi ska se Avatar. Hoppas den är riktigt bra. Lukas ska vara hos Carro med familj och busa. Blir kalasbra, får han busa hela kvällen med Nelia. :) Vi ska gå på bio redan vid 18.00 så vi ska åka dit sen efter bion och hämta honom. Men först blir det nog lite umgåstime med Carro & Oscar.

Daniel & Lukas är på väg ut för lite pulkaåkning. Lukas har röjt gärnet här på morgonen. Fattar inte vad han får alla energi ifrån. Jag ska ska få mig lite frukos här och sedan förberedda lunch till Lukas. Undrar vad man ska hitta på för något idag då. Potatis och köttbullar kanske? Jaja, får se.

Frukost nästa!



Sovmorgon? Nääää

Fattar inte. Idag hade vi sovmorgon. Men alltid när vi har det så vaknar Lukas innan 07.00, det gör han knappt aldrig annars. Min lilla skitunge. <3

Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Bara nu närmaste 2 h. När Daniel kommer hem ska vi hämta plutt på dagis och sedan röra oss in mot stan. Jag ska hämta mina linser samt till polisen och hämta ett lämplighetsintyg till utbildningen jag ska söka. Har skjutit på det länge nu, men nu ska jag inte göra det längre. Sen kanske vi tar någon mysig fika också. :P

Jag säger ju alltid att Communicare är rätt trist, men jag kom på mig själv när jag kom hem hur långt jag har kommit egentligen. Jag har blivit mycket socialare och har lättare för att ta kontakt med människor. Det har liksom förbättrats sen jag började där. Sen är det rätt så kul. Vi är ett ganska litet gäng för tillfället och vi har riktigt roligt. Alla har samma urusla humor så. :P Känns trist att behöva sluta där om 1 månad. Men det är ju inte helt säkert, kan ju bli förlängt också.

Ska ta tag i den lilla disken som finns innan Daniel kommer hem.

Bra film

Tittade nyss på en bra film alldeles själv. Karln låg och sov på andra sidan soffan. Treeevligt sällskap. Iaf, filmer heter på engelska Couples retreat. Vince Vaughn & Malin Åkerlund (eller vad hon nu heter) är med i den. Helt okej faktiskt.

Jag är riktigt riktigt trött, men har en känsla av att natten inte kommer bli så bra. Tror att jag kommer ha svårt att somna. Känns som det iaf. Det lär ju märkas.

Började titta på den nya serien på 6:an Vampire Dairies eller något liknande. Ingen serie för mig faktiskt. Trots att det kändes som om det var mycket kopierat ifrån Twilight. Men nej, det blev lite för mycket för mig. Får väl titta på något mer avsnitt innan jag dömmer ut det helt.

Nu blir det sängen. GOD NATT!

Mat ... ?

Sitter och funderar på vad vi ska äta idag. Jag är sugen på pommes, kotletter och bearnaisesås. Men det är väl rätt bra fredagsmat kanske? Hm, men Daniel prata om igår att han ville ha hemmagjorde pizza. Det är ju faktiskt ännu bättre fredagsmat! Så då blir det nog kött idag, GOTT! Har varit sugen på något köttaktigt i veckor känns det som. Lukas får sig en korv, för han är inte så förtjust i kött.

Skitungen Lukas är riktigt dryg ibland. Han har hällt ur alla sina klossar på golvet och kör runt på kärran som dom ligger i. Jag sa åt honom att plocka i alla igen (eller jag har sagt det kanske 10 ggr nu). Han sa "Mmm..." Gick förbi mig, tittade lite snett, gjorde en min med munnen och gick in på sitt rum och lämnade kärran där. Pruttunge! :D Det ska börjas i tid. Tur att jag älskar honom lika mycket för det. :P

Nää, nu ska jag ta upp köttet så det hinner tina.

Ändrade planer

Skulle ha träffat Ida idag & följt med henne in till USÖ för ett ärende, men hon hade tagit fel på tiden så det blev inte så. :) Det var 2 h tidigare, så det hade blivit lite tight. :)

Vet inte annars vad som står på listan idag. Hade tänkt att dammsuga lite snabbt här. Natten har inte varit någe bra alls, Lukas har vaknat typ 3-4 ggr. Så jag är ganska trött idag. Han var dock pigg som en nötkärna när han gick upp imorse.

Åh, just det. Innan jag bytte blöja på honom imorse så fixade jag iordning mig själv, vilket tog kanske 5 min. Vem behöver ordningfixat hår & smink när man är ledig? :P Iaf, när jag tar upp honom för att lägga honom på det alldeles för lilla skötbordet så märker jag att han pyjamasbyxor är helt dyngsura. Jag tar av honom byxorna och märker att hela blöjan har spruckit. Det var fan sån där stoppning som finns i blöjor överallt! Det var bara att ställa honom i duschen. Fyyy vad äckligt det var! Så efter det där hade spruckit så hade han väl kissat, därav de dyngsura byxorna. Stackars plutt, kan inte ha varit skönt alls.

Nehe, om man skulle ta tag i städningen här då.

Vad hemskt ...

Tittade på Efterlyst förut. Jag blev väldigt berörd när dom drog upp om 6 åriga Jasmina som försvann helt spårlöst för 13 år sedan. Stackars föräldrar!!! Jag kan inte änns föreställa mig deras sorg och deras skräck över vad som kan ha hänt deras lilla dotter. Pappan var nog värst att titta på, det var ju pappas flicka tydligen. :(

Jag sa till Daniel att tänk om det hände oss? Tänk om Lukas, 6 år, helt plötsligt försvinner helt spårlöst. Jag fick nästan tårar i ögonen & PANIK av att bara tänka på det. Jag sa till Daniel att jag hellre skulle få beskedet om att dom har hittat Lukas död än att inte veta något alls. Visst skulle sorgen vara oändlig, men då vet jag iaf. Nu kommer detta FÖRHOPPNINGSVIS aldrig att ske.

Jag fattar bara inte hur man kan göra så mot ett oskyldigt barn. NÄ FY!

Nu ska jag gå och sova, men först ska jag gå in & ge Lukas en PUSS och skatta mig jävligt lycklig att jag har honom hos mig. <3

Det blev ...

... någon slags köttfärsröra och spagetti till middag. Jättegott faktiskt. Stekte champinjoner och lök tillsammans. Hävde på köttfärs. Slängde i en halv påse med tacokrydda och sedan en burk Creme Bounsior Vitlök & Örter + lite kryddor. Blev mummsigt. Lukas har äntligen fått tillbaka sin braiga aptit igen. Han åt en full djup tallrik. Sen i slutet gick det riktigt riktigt segt för honom att äta, man såg på honom att han var väldigt mätt. Men han fortsatte att äta. Men sen var det stopp och han sköt undan tallriken och sa "kack". Han fick inte ens i sig mjölken, han som älskar mjölk i massa. :P

Jag har haft en väldans huvudvärk hela eftermiddagen. :S Därav den dåliga uppdateringen för dagen. (Om man nu tänker på hur mycket jag har uppdaterat de senaste dagarna :P) Varken Alvedon eller Panodil har hjälpt särskilt bra. Det har släppt lite grann, men den där tungheten i huvudet har funnits kvar. Riktigt obehagligt. Lukas var ju så klart full av bus när jag hade hämtat honom från dagis, men jag kunde verkligen inte busa med honom. Minsta rörelse så kändes det som om mitt huvud sprängdes. Jag byggde lite pussel med honom (han har äntligen kommit på snittsen :D) och försökte sjunga lite med honom, men han var inte alls nöjd. Han ville ju leka med mamma inne på sitt rum som vi brukar göra efter dagis. Han var jätteledsen och arg, så han fick fakiskt nappen. Han får den bara när han ska sova eller är riktigt ledsen annars. Men idag fick bli ett undantag. Han blev genast mycket lugnare och satt & titta en liten stund på Tv med mig. Mysunge. <3 Sen när pappa kom hem var det fullt ös i hans rum medan jag fixade maten.

Nu sover Lukas för natten. Han var jättetrött och gnuggade sig i ögonen riktigt mycket. Måste komma ihåg att ringa tandläkaren till honom imorron. Vi är verkligen JÄTTENOGA när vi borstar tänderna på honom, gnuggar noga men försiktigt. ÄNDÅ så har han fått några slags gula belägningar på de nedera tänderna, de 4 i mitten. Vad har vi gjort för fel egentligen? Jag som är så stolt över oss att vi har varit så noga. :S Jaja, får se vad tandläkaren säger, om de tycker att vi ska vänta eller om de vill att vi kommer så det får kollas upp. Även fast det är mjölktänder så vill jag inte att dom ska bli dåliga redan. Mina kusiner hade vissa svarta mjölktänder när de var små, vet inte varför dock. Men är rädd att Lukas ska få likadant, såg inte så mysigt ut kommer jag ihåg. Sen vet jag som sagt inte vad det berodde på, så jag ska inte säga för mycket.

Daniel har precis åkt iväg till hans föräldrar för att dricka lite kaffe. :P Han orkade inte sätta på kaffebryggaren här hemma för en kopp bara. Jag ska alldeles strax slänga mig själv i duschen. När Daniel kommer hem ska vi äta upp resterna av kladdkakan. GOTT! :P

Långt inlägg det blev nu. Hehe, braaaa. Duschen nästa!




Halvt nakenfis, skönast så. :D


Dåliga program

Fasen vad mycket skit det visas på Tv. Bara bajs på alla kanaler man har. Helt otroligt.

Idag är jag inte bara trött, utan otroligt seg också. :S Sitter och försöker komma på olika maträtter som man kan göra på köttfärs. Någon som har något förslag utöver köttfärssås & chili con carne?

Nää, lägga sig och läsa en stund innan det är dags att hämta plutt.


Mätt!

Carro har precis åkt hem. Jag är riktigt mätt och äcklad på kladdkaka. Att man inte kan ta lite grann bara. Nää, här ska man trycka i sig så mycket som möjligt. Fast Carro åt lika mycket hon så. :P

Har inte gjort så mycket på kvällen annars. Försökt hålt humöret uppe med ett otroligt trottsigt barn. Han är väldigt jobbig just nu. Det är sååå härligt att hämta honom på dagis. Han blir verkligen jätte glad när han ser mig. Men vi hinner knappt innanför dörren innan djävulskapen börjar. Han lyssnar inte alls. Det är som att han blir döv vissa stunder. Som förut, han fick tag i min mobil (den låg bredvid mig, precis vid mitt lår), jag hann inte ta den innan han sprang iväg. Jag tittade på honom och sa att mamma vill ha sin telefon. Han skakade på huvudet och backade ett par steg. Då sa jag till honom att mamma vill ha sin telefon nu för annars blir mamma ledsen på Lukas. Då ser jag hur han höjer handen går två steg emot mig och stannar. Jag hinner knappt säga "Du kastar den inte, Lukas" innan jag hör hur telefonen smäller in i bordkanten. Då blev jag arg. Tog honom i handen och ledde in honom på hans rum. Satte honom på golvet, tittade honom i ögonen och sa "FY! Man gör inte så, Lukas. Då går telefonen sönder", gick ut & stängde dörren. Jäklar vad arg han blev. Men sen kom han ut efter en stund. Då sa jag till honom att man får absolut inte göra så för DÅ blir mamma arg. Han skakade på huvudet och gav mig en kram. Kan man göra annat än smälta då...? Lilla busunge. Dock så har jag väl värre trots framför mig antar jag.

Nu ska jag mysa lite med Daniel innan det är dags för sängen. God natt!

BVC besöket

Det gick kalas. Han sa knappt ett ljud när sprutan togs. Han gnällde till lite, men 1 sek senare var det bra igen. Mamma stora pojke. På tal om stor ... 13 300 g och 88 cm lång. Jisses, vad han växer. :P Det blev ju inte riktigt 18 månaderskontroll, han är ju faktiskt 20 månader nu. Men han klarade iaf allt som man skulle. Det hade han även gjort för 2 månader så. :)

Vi har precis ätit middag här, det fick bli korvstroganoff. Det var smarrigt som attan. Till och med Lukas åt upp allt han hade på tallriken. Det är ett gott tecken. ;)

Nää, nu ska jag sätta igång med kvällens kladdkaka. GOOOOTT!


Trött ... ?

Spelar nog ingen roll hur mycket jag får sova, jag kommer alltid att förbli lika trött. Bara att acceptera läget.

Väntar på att klockan ska slå 15.00, då ska jag & Lukas ut och hämta den sista tvätten. Har pecis gett Lukas lite mellis här så han står sig till middagen. Dock är han inte så mycket för mellanmål. En youghurt gick ner, men macka tackade han nej till. Men men, då har han något i magen iaf. Vi ska ju till Bvc sen. Daniel kommer och hämtar oss där så vi kan åka och småhandla lite. Behöver lite mjölk & sånt. 

Ikväll kommer förhoppningsvis Carro hit. Hoppas! Får se vad regeringen säger först. :D Tänkte iaf bjuda på lite kladdkaka då. Tror att det kommer att uppskattas.

Har sökt på en lägenhet idag. Det är en 4:a på 90 kvm och 600 kr billigare än den här. Den ligger dessutom närmare Lukas dagis. Vore perfekt. Jag är så trött på hur allt sköts här av fastighetsägarna. Jaja, får se om om hör av sig. Man kunde bara maila, hade velat ringt ju. :S

Tvättstugan nästa!

Tvättid

Sitter på Communicare just nu, kommer gör det i ca 1½ h till. :S Finns inte särskilt mycket att göra. Kan inte söka mig några jobb heller för att mitt CV & personliga brev ligger i datorn hemma. Jaja, då får jag ju tid till att blogga lite. :P

Ska tvätta idag också. Har inte så mycket tvätt som tur är. Tänkte försöka mig på att göra lite lunch också. Det blir lätt att man struntar i det när man är själv. Men idag så blir det en sen middag eftersom Lukas ska till BVC kl 16.00. Vi brukar ju annars äta runt 16.30, när Daniel kommer hem. Vet dock inte alls vad vi ska äta idag. Makaroner åt vi igår... Jaja, får försöka komma på något snabbt. Korvstroganoss kanske?

Ska försöka göra NÅNTING vettig nu, vet bara inte vad.

Träning ... ?

Jag finner verkligen ingen motivation. Jag vill bara sitta på min stora rumpa och hälla i mig cola och massa massa gott! En kladdkaka skulle sitta fint runt höfterna ikväll. :P Jag måste verkligen gå ner i vikt, men jag ORKAR inte helt enkelt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att lyckas. Får tänka på det där.

Jag vill verkligen ha ett jobb. Jag börjar bli desperat. :S Jag vill tjäna mina egna pengar. Jag fick hem ett brev från FK om vad jag hade fått under 2009. Mindre roligt. :( Får plussa på lite som jag har fått från akassan men det är inte många kronor. Fy för att aldrig ha bra med pengar. Det suger, rent ut sagt.

Nu ska jag byta om. Morsning!

Så ont i ryggen!

Var ju på föreläsning idag, om man nu kan kalla de det. Satt på en hård jäkla plaststol i 2 timmar. Är slut i ryggen nu. :S Tycker inte att jag fick ut så mycket av det hela heller. Proffice var b.la där och berätta om vad dom gjorde och vad dom stod för ... ? Jaja, det blir säkert bra i slutändan.

Vi var 6 st som åkte dit, alla tyckte att det skulle vara en superbra idé att åka till McDonalds och käka innan. Det var såååå gott. Det tyckte nog alla! Det finns en tjej med på Communicare, Emelie, hon är höggravid. Det ser så himla mysigt ut. Hon har världens mage. Men om jag fattade henne rätt så var hon rätt trött på den. :P

Nää, nu ska det fixas middag till min lilla familj. Joo, fick se massa bilder på dagis idag på Lukas. Det är verkligen härligt, för man ser att han trivs riktigt bra på sitt dagis. Då vet jag att han har det bra varje dag.

Nää, middag var det. BYEBYE!

Sovmorgon

Måste säga att jag har sovit förvånansvärt bra de senaste nätterna. Lukas likaså. Han har vaknat strax innan vi ska gå och lägga oss varje kväll och varit jätteledsen. Undrar varför det blir så? Jaja, det brukar gå över relativt snabbt, sen så sover han heeela natten. Så himla skönt. Så inatt har jag nog sovit 6 h iaf. Framgång! :P

Idag fick jag & Lukas sovmorgon. Jag börjar inte förän 10.00 idag, så jag sa til dagis att han skulle komma en timme senare idag. Han kom dock upp lika tidigt som vanligt. Men jag plockade upp honom i vår säng, sen så låg vi och myste i ca en halvtimme. Så skönt så. :)

Idag ska jag på någon slags föreläsning i Örebro. Så det blir en lång dag idag. Både för mig & Lukas. Måste försöka komma på något att äta så man slipper tänka på det när man kommer hem sent. :S Jaja, kommer nog på något.

Nu ska vi äta lite frukost innan vi måste gå.


Rent ... ?

Nu är det skinande rent här hemma. Luktar gott gör det också. Men vilken tid det tog! Nästan 5 h tog, med ett litet avbrott för lunch. Köket tog längst tid, nästan 2 h. Det var så flottigt överallt. Så nu har vi kommit överens om att vi sk agöra det här minst 1 gång i månaden, då tar det dels inte så lång tid för att det inte är så skitigt och dels så slipper man känna att det är äckligt hemma. Det är så tråkigt bara att det tar sån tid. Tur att Lukas har sin farmor & farfar att vara hos.

Daniel håller på med maten här. Blir potatis, sås & crispies. MUMMA! Sen ska han iväg och tvätta bilen. När Lukas har lagt sig ska jag fortsätta att göra tackkorten. Haha, lite sent dock. Bröllopet var ju faktiskt för 3 månader sen. Men det har varit så jäkla mycket nu den senaste tiden, så jag har skjutit på det. Men nu är det bara text som ska skrivas.

Nää, nu vill Lukas leka lite.


Min älskade ängel


Badhuset

Idag blir det badhuset för mig & Lukas. Daniel ligger fortfarande och sover, det är hans tur att ha sovmorgon idag. Så han följer nog inte med dit idag. Men det gör inget för då får jag & Lukas lite ensamtid. :) Vi måste bara få i oss lite frukost här och packa alla grejer. Jag hoppas att vi ska vara iväg till 10. Vi ska ju städa idag också, så det får inte bli allt för sent.

Lukas vakna igår kväll PRECIS när vi skulle gå och lägga oss. Jag fattar inte varför han gör så. Han var helt hysterisk, inget funka. Till slut fick vi i honom lite vatten & då blev han tyst iaf. Han är helt otröstlig när han blir sån. Jaja, han somnade ganska snabbt iaf, skönt det.

Nä, frukost & packa var dte som gällde.

See ya!

Melodifestivalen = Flopp?

Jag tycker verkligen att "MelodiFELstivalen" bara blir sämre och sämre. Det var inte någon låt ikväll som var så där riktigt bra. Det var väl ändå rätt att Ola gick till Globen. Men hallå? Har vi inte bättre låtskrivare & artister i Sverige? Inte konstigt att vi får så dåliga placeringar i EVS. Vi har bara massa urtråkiga balader med jämt. Fy, bojjkottarsnart det där programmet.

Kl 21, när alla artister var färdigsjungna, slog vi över till Tv1000 Family. Där visades Good Luck Chuck. En riktigt roligt film!!! Den är väl kanske ... lite ... snuskig ... ibland, eller hur man nu ska uttrycka det. Men jag menar, kan dom visa den på Familykanalen så kan det ju inte vara så farligt. Men shiiiit vad jag skrattade. Hihi, har verkligen fått mig ett gott skratt ikväll. Massa gottis & cola har det landat i min mage också. Känner mig riktigt uppsvälld.

Nu vakna Lukas, bäst att springa.

Skojlandet

Lukas har lekt järnet på Skojlandet idag. Han blev riktigt arg när dumma mamma sa att det var dags att åka hem. In med nappen och tvångshålla för att få på kläder. Men det gick över rätt så fort. Han tyckte det var riktigt roligt där. Han är ju helt tokkär i allt som har med kök att göra. Det var de han höll på med mest. Rutschkanan och studsmattan var också roliga tyckte han. Det var första gången vi var där. Jag personligen tyckte det var rätt så sunkigt. Men Lukas hade roligt iaf, det är ju huvudsaken. Nästa gång blir det Lek & Buslandet, men dit är det roligare att åka om man har några vänner med sig tycker jag. :) Bilder från dagen kommer längre ner.

Kvällen kommer gå i mysighetens tecken. Ska tända en massa ljus, ställa fram massa godis & chips med dipp. Och självklart - colan. Det blir Melodifestivalen för hela slanten ikväll. Tycker inte att det är så bra längre, för vi kommer ändå ingenstans i Eurovision längre. Vi skickar iväg fel artister/låtar jämt! Jaja, jag tittar av ren tradition iaf.

Nu blir det mystime med Lukas, han ska få ett par bitar lördagsgodis. :)

Trevlig kväll!!!



                   

                   

                   

(Klicka för att få större bild)

Sovmorgon

Det var riktigt skönt att få sova ut idag. Daniel tog Lukas imorse. Lukas har faktiskt sovit sen vi kom hem inatt. Lite chockerande faktiskt. Sen kom han upp 07.20 imorse - "Hej hej hej hej". Alltid lika underbart att höra på morgonen innan man ens har vaknat. :P

Hehe, vi åt en sen frukost här på morgonen. När vi var färdiga så gick Lukas iväg in på sitt rum och det blev så himla tyst. Daniel gick in & kolla vad som pågick. Då ligger Lukas i sängen med nallen & tutte. Hur han har fått tag på tutten är ett mysterium, för dom ligger rätt högt upp. Han har väl tagit fram något att klättra på. Livsfarligt ju. Iaf, vi tänkte inte så mycket på det. Han skulle väl bara vila en liten stund. 10 minuter senare tärsov han ... ? Detta har aldrig hänt förut, att han går och lägger sig frivilligt? Så det blev en väldigt tidig middagssovning idag. Kvällen lär väl bli mindre rolig, men vi hade inte hjärta att väcka honom. Han sover ju så sött. Så nu har han sovit sen en timme tillbaka. Får se när han vaknar.

Får se vad dagen har att bjuda på. Inget planerat så. Jag & Daniel prata om vi skulle ut och åka pulka med Lukas. Men går det verkligen i den här höga snön? Något måste vi göra iaf. Annars får vi en mycket rastlös liten pojke här hemma. Kanske finns någon vi kan åka till så han får leka lite? Vem skulle det kunna vara då?

Imorron så ska vi ju som tidigare skrivet storstäda, men tror vi ska inta badhuset på förmiddagen. Det var länge sen nu. Lukas tycker ju det är skitroligt, så varför inte? Sen får jag & Daniel lite motion också. Vi brukar turas om att leka med Lukas så att en vi kan få simma lite också. Alltid skönt.

Nää, nu ska jag ta tag i dagens sysslor. Diska, plocka undan efter Lukas, ta undan på mig själv. :P

Trevlig kväll

På eftermiddagen kom den omalade personen hit. Lika trevligt som vanligt. :D Är helt kär i hans hund. Det är en pitbullblandning tror jag. Jätte snäll och superfin. Han är brun & svarttigrerad & svart i ansiktet. Sååå fin. Påminner mig om min Betty, en boxertik som jag hade från att jag var 3½ år tills jag fyllde 14 år, då vi var tvungen att låta henna somna in för att hon hade bröstcancer. :( Hon och jag var bästa vänner. Världens lydigaste hund. Jag kan sakna henne så grymt än idag. Iaf, hon såg nästan exakt ut som denna hund förutom att hon var boxer och hade något med svart i sig.

På seneftermiddagen/kvällen så blev det en tripp hem till Hannah & Kallis. Mycket snack som vanligt. Vi började med att beställa lite hämtmat, för min del blev det lövbit & resten tog kebabtallrik. Barnen busade runt som bara den. Jag blev helt imponerad på Saga, herre jösses vad den ungen pratar bra & mycket. Pratar meningar och grejer. Hon är ju bara 1 månad äldre än Lukas, men i talet är hon långt före. Hon pratar liksom rent och kan orden på de flesta sakerna. Otroligt duktig. När klockan slog 21 gick Saga och la sig & vi tänkte dra oss hemåt med en OTROLIGT trött Lukas. Guu så trött han var. Gick runt & gnällde som bara den. Inte så konstigt... Men han somnade till slut, i Sagas fina sackosäck. Han sov som en stock även fast vi väsnades ganska mycket. Han låg ju precis bredvid liksom. Lilla nytillskottet Milton låg & sov så söt hos mamma Hannah eller pappa Kallis. Jag var också med på ett hörn och klämde bebis, inte liiiiiiite sugen man blir. Iaf, vid 23.30 bestämde vi för att NU är det faktiskt dags att åka hem. Vi tog upp Lukas & han var sååå svettig. Han var helt dyngsur på den sida han har legat på. Tror inte skinnet på sackosäcken andas så bra. :D Men skönt sov han iaf. Jag trodde att det skulle bli lite jobbigt här hemma nu, men han somnade på en gång.

Nää, dags för sängen. Det ni, 3 inlägg idag. Inte illa pinkat det inte!

Färdig!

Jag är färdig med alla uppgifterna nu. Sååå skönt. Eller aa, blev färdig med dom för typ 2 h sen. :P Jag har efter det legat på soffan och bara tagit det lugnt. Har tittat på film, one of my favorites. Ingen som kan gissa vilken va?! :D

Måste verkligen dammsuga. Det är äckligt mycket katthår i sofforna och i fotöljerna. Jäkla Musse som bara är inne hela tiden. Han avskyr snön. Jag blir knäpp på honom, han gör inget annat än att gnälla efter mat (dom har torrfoder hela dagarna, blötmat på kvällen). Sen så sover han bara. Vi tog ju bort kattlådan i våras för att dom aldrig gick i den. Men sen börja Musse vara inne hela tiden och ville inte alls gå ut och göra sina behov så dte var bara att plocka upp den igen. Så det är fasen kattsand överallt, han har verkligen inte lärt sig hur man skrapar ordentligt. Alla andra normala katter skakar av tassarna, men inte han. Han släpar runt det i hela lägenheten istället.

Jag väntade på att vän skulle höra av sig idag. Vi skulle ha tagit en promenad. Men inget svar. Jag ger nog faktiskt upp snart. Jag hör av mig & hör av mig. Jag får väl svar, men det händer oftast ingenting. Man tröttnar till slut. Det är så jäkla synd bara. Innan jag blev gravid så såg jag denna människa som en av mina bättre vänner. Vi kunde prata om allt, skoja om allt osv. Men sen hände något - jag fick barn. Efter det har det inte varit så mycket kontakt. Vet att det är väldigt upptaget med jobb & dyl. Men iaf ... Jag känner iaf att jag har försökt nu, nu är det upp till honom ...

Nehe, om man skulle ta tag i dammsugningen. Måste hinna in i duschen också innan jag ska hämta underbarast på dagis. Bra att duscha i tid också så håret hinner torka ordentligt innan man ger sig ut i det iskalla vädret. Ha en underbar fortsatt dag!

KRAM!!! <3

Kallt!

Gud, vad kallt det är ute idag! När vi kom fram till dagis var Lukas alldeles rödblommig om kinderna. Men han var varm för övrigt som tur är. Men det kändes fasen som om kinderna skulle ramla av. Fast det är nästan bättre när det är så här kallt än när det är 0-gradigt, snön blir så jobbig då.

Satt och fundera lite igårkväll på vad man ska skriva om egentligen? Sånt som lockar läsare liksom. Känslomässigt, drygt, uppkäftigt, snällt...? Någon som har något förslag på vad jag ska skriva om? Känns som jag skriver om samma saker varje dag.

Helgen är fortfarande icke-planerad. Ikväll ska vi dock till Hannah & Kallis och hälsa på bebis. Det blir hela tiden uppskjutet pga sjukdomar och diverse grejer. Men ikväll hoppas jag verkligen att det ska bli av. Vi har inte träffats på typ ett halvår förutom i bröllopssamhang. Så det ska bli trevligt.

På söndag ska Lukas åka till farmor & farfar en stund på eftermiddagen och busa. Jag & Daniel måste ta tag i en riktig storstädning. Det behövs verkligen. Jag ska damma & torka i varenda vrå här hemma. Jobbigt är det, men skötn som fasen när det är färdigt.

Nää, dags att göra färdigt uppgifterna för dagen.

Kvällsinlägg

Jag & Daniel har precis avverkat en god och onyttig kvällfika. Det blev muffins som jag fick med från Carro (Tack gumman), varsitt glas cola samt de nya urgoda kakorna från Ballerina - Kladdkaka. Skitgoa var dom!!! Så dom rekommenderar jag starkt.

Är på lite bättre humör nu. Har fått höra att jag inte är själv med att känna så som jag gör, och det är väl alltid skönt. Har inte hänt så mycket annars här på eftermiddagen/kvällen. Gjorde klart uppgifterna som jag hade till Communicare. Eller aa, har en halv uppgift kvar som jag lämnade för att jag inte förstod frågan. Måste ringa Maria imorron så hon får förklara den för mig.. Vi har eget arbete hemma imorron. Har lite funderingar på om Lukas ska få vara hemma med mig imorron och jag fixar alla inlämningar och så när han sover middag. Måste tänka lite på det där, skulle ju vara skönt att slippa plogga sig igenom med vagnen till dagis. Jaja, som sagt, det tål att tänkas på. Har ju hela natten på mig.

Fy faan, blir så trött på mig själv ibland. Jag tänker alldeles för mycket när jag vaknar på nätterna. Självklart har man ju svårare att komma till ro då och somna om. Sen vet jag inte varför Lukas vaknar så ofantligt mkt på nätterna. Han vaknar för  minsta lilla på morgonen. Imorse vaknade han 06.05, jätte kul tyckte jag som knappt sovit något på natten för att han har vaknat minst 4 ggr. Han må somna om på en gång, men det gör inte knäppa jag.

Nää, nu är det dags att göra sig i ordning för sängen.

God natt!

Jag vill så mycket

När jag gick hem från Communicare idag så hade jag musik i öronen på högsta volym. Det är tyvärr då jag börjar tänka väldigt mycket. Det finns så mycket jag vill göra. Jag har uppnått mina allra högsta dröm, att skaffa familj. Jag har både fått barn & gift mig. Bättre kan det liksom inte bli. Jag älskar Daniel & Lukas mer än livet själv. Jag skulle göra allt för dom. Dom är mitt allt. Utan dom skulle mitt liv inte finnas.

Men sen då? Jag måste ha mål i mitt liv för att klara av vardagen som är väldigt jobbig just nu. Jag vet inte vad det målet är. Jag vet att jag vill ha ett barn till, minst, och att ett husköp ska bli av inom den närmaste framtiden. Jag vet också att jag vill göra en sak för enbart mig. En operation. En dag ska det bli av. Oavsett vad det kräver.

Oj, det blev ett djupt inlägg. :P Ni ska få höra på de 2 vackraste melodierna som mina öron någonsin skådat. Så fort jag hör dom ryser jag och min hjärna hamnar på en annan plats. Sen att en av dom tillhör Twilight Sagan är ju bara ett plus. ;) Den första är Bella´s Lullaby och den andra är River Flows In You. Det är den första som är med i filmen. Den andra är bara så otroligt vacker. Det stod mellan dessa att vara med i första filmen, och det blev den första låten. Jag tycker dock att den andra är snäppet bättre. Here they come...






Hungrig och trött

Magen kurrar för fullt. Tur att man snart ska äta en smarrig lunch på Sveas. ;)

Jag funderar allvarligt på att söka läkarhjälp för min trötthet. Jag är trött JÄMT! Det spelar liksom ingen roll hur mycket/lite jag sover. Jag fattar inte vad det är som är fel. Visst att Lukas vaknar ett par ggr på nätterna, men jag tror inte att det är det som gör att jag bli trött. Är det årstiden kanske? Jag hoppas att det är något så simpelt som det. Börjar nästan bli lite orolig...

I veckan är det mycket att göra.

Imorron har jag eget arbete här hemma. Så först blir det att skicka iväg plutt till dagis, sen blir det hem och STORSTÄDA. Det är sååå äckligt här hemma just nu. Sen om jag hinner ska jag göra lite uppgifter från Communicare också innan det är dags att hämta Lukas igen. På kvällen ska jag in till stan och hämta mina linser.

På torsdag har jag massa uppgifter från C att göra. Sen på seneftermiddagen ska vi till Hannah & Kallis och ÄNTLIGEN titta på deras nytillskott, Milton.

På fredag har jag återigen eget arbete och har även då massa uppgifter att göra. Så här fulla har nog inte vardagarna varit på länge. :P

Helgen blir kalaslugn. Det känns som om 2 helger bara har försvunnit här. Daniel hjälpte sin bror tat flytta förra helgen och jag var borta den här helgen. Så vi ska ta oss en riktig myshelg och busa massa med Lukas.

Nää, dags att springa ut i tvättstugan innan det är dags att springa ner på torget.

RSS 2.0