Like if anybody cares?

Om jag skriver eller inte? Äsch, jag gör det mest för min egen skull iaf så.

Alldeles för sent för mig egenligen att sitta & blogga, men jag är inte särskilt trött efter att ha varit på bio. Var på Sex And The City 2. Sjuuukt bra! Fattar inte varför den har fått så himla dålig kritik av alla tidningar och så för. Jag skratta så jag grät flera ggr. Riktigt rolig faktiskt. Samantha och hennes kommentarer .. Ja, jösses ..
Var där med bästaste Carro, som för övrigt gifter sig på lördag. Tiden har allt gått väldigt fort. ;)

Idag för första gången på väldigt länge så kände jag mig utanför. Det är fasen ingen rolig känsla. Vad har jag gjort som får dom att bara strunta i mig helt plötsligt? Inge kul alls ...

Imorron ska Lukas och jag ha en riktig mysdag. Förutom ca 30 min då han ska var hos Carro en stund medan jag åker iväg till AMS. Sen blir det mys för hela slanten. Tänkte att vi ska gå och äta lite glass, HANS FAVORIT BLAND SÖTSAKER, sen gå ner till sjön här och titta på alla fåglarna som är så hiiiimla facinerande (?). Om vädret fortfarande tillåter så ska vi nog sparka lite boll, en av hans favoritsysslor. Framtida fotbollsspelare kanske? ;) Vill ta vara på dagen så mycket som möjligt då han ska vara hos sin farmor & farfar från lördag förmiddag till söndag eftermiddag. Lär sakna ihjäl mig efter honom, ÄVEN fast jag vet att han har det bra.

Trivs bättre än någonsin på jobbet. Fick hem lönekuvertet här om dagen. Liiiite nöjd jag blev då. :D Hehe, det är då alla dessa kvällar och helgen är värda att jobba.

Nu MÅSTE jag i säng. Min son vill ju inte direkt att hans mamma ska få några sovmorgonar inte. ;)


Läääänge sen

Nu var det verkligen länge sen. Har tappat lusten till att blogga helt, men vill ändå ha kvar den så att man kan gå tillbaka och titta på det gamla inläggen, ex från när Lukas var ca 4 månader och jag började blogga. :P

Här jobbas det för fullt. Får alldeles för lite tid med Lukas, men vad ska man göra? :( Ibland önskar jag att jag var riktigt rik och kunde få vara hemma med honom hela dagarna. Jag saknar honom något så kopiöst mycket när jag jobbar. Det känns som värsta dubbelmoralen ibland. Ibland kan jag tycka att det är riktigt skönt att han är på dagis ex när jag gick på Communicare ett par timmar om dagen. Man hann liksom andas och ta igen sig lite då han har så fruktansvärt mycket energi och kör slut på mig på en minut. Men när jag jobbar - så fort jag ser ett barn i Lukas ålder skulle jag kunna springa in på toa och grina i en kvart. Vet inte varför det är så just på jobbet. Tror kanske att det kan bero på att jag missar alla mysiga läggningar med honom. Det är jag som har tagit de förut, nu gör Daniel det nästan varje dag pga att jag slutar så sent. Hoppas det blir bättre snart.

Lukas kör på som vanligt. Babblar som på som fasen och bajsade på pottan för första gången igår! Fy tusan vad stolt jag blev. <3 Hihi, underligt de där. Att man kan bli så glad över lite bajs. Hoppas att det kan börjas med lite mer seriösare potträning nu när han har gjort det en gång.

Annars händer det inte vidare mycket. Jobbar mycket & försöker umgås med min familj när jag inte gör det.

Det får räcka för den här gången! Nu ska jag och älsklingen mysa lite under en filt på balkongen.

Byebye!

RSS 2.0