Utmaning

Jag har blivit utmanad av Madde


Reglerna lyder följande:
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga.
Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)


LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Sabina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sjuk
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Sune
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Skor
8. Mat: Strömming
9. Sak i badrummet: Schampoo
10. Plats/stad: Strömstad
11. En orsak att vara sen: Sex
12. Något man skriker: STOPP!
13. Film: Sommaren med Göran
14. Något man dricker? Saft
15. Band: SugarBabes
16. Djur: Snigel
17. Gatunamn: Södra Kunsgvägen
18. Bil: Skoda
19. Sång: "Skattefria Dunken"
20. Hobby: Skytte

Hehe, vad svårt det var att komma på bra saker.

Jag utmannar:

Carro

Susanne

Camilla

Sara

Monica

DETTA ÄR INGET JAG NORMALT BRUKAR GÖRA, MEN ÄR MAN UTTRÅKAD SÅ ÄR MAN! :D

Tack för tipset...

... Sara, om Megas braiga priser på vinterkläder till barn. Det blev ett tvådelat sett ifrån Didriksson. Jackan var grön kamoflage och byxorna bruna. Det var sååå snyggt!!! Testade det på honom när vi kom hem här, han blev skitsnygg i kläderna. Jag är lite tveksam än hur tvådelat ska funka till en sån liten, men funkar det inte så funkar dte inte. Då får vi hela enkelt köpa en overall. :) Ska köpa en lite billiage overall så Lukas har att sova i vagnen på dagis, kan vara skönt kanske. Joo, fick ge 499:- för kläderna, ett riktigt bra pris tycker jag. Pratade lite med dom på Mega om dom visste ngt om vilket av de märkena som dom hade som skulle vara bra. Båda som jag pratade med sa Didriksson, så vi får lita på dom. ;)

Lukas är förkyld, IGEN. Kommer väl hålla på så tills våren är kommen. Snoret bara rinner på honom, stackarn. Han har varit jätte hängig och trött idag, men ingen feber än så länge. Att han är trött kan ju bara bero på en sak, HANS VAKNA NÄTTER OCH KVÄLLAR. Gud, det har inte varit roligt i ett par dagar här nu. Natten mellan onsdag och torsdag var han vaken mellan 02.30 till 05.00 ca. Natten mallen torsdag och fredag var han vaken mellan 00.25 till 03.00 ca. Igår kväll var värst, han somnade jätte fint helt själv i sin säng (utan spjäl). Sen vaknade han 22.15 och somnade 01.30!!!!!!! Fattar ni vad trötta vi var? Det tar ju på en psykiskt när dom är vakna så där länge. Vet inte vad det är med honom. Iaf, han vaknade 08.15 imorse, så han har ju inte alls fått den sömn han behöver. Han sov bara 1½ timma på dagen nu också. Men även fast han var sååå trött så somnade han strax innan 21.30 här. Då hade vil hållt på sen 19.30 med att försöka söva honom. Kan dom ha såna här perioder? Vi försöker med allt - läsa, sjunga, vagga, dutta på rumpan, ligga bredvid honom, sitta bredvid honom. Men inget hjälper. Nu somnade han i ren utmattning i Daniels famn. Han är inte ledsen eller ngt sånt. Utan han ligger och pratar och grejar, allt för att inte somna. Får väl se hur kvällen/natten artar sig.

Imorron blir en lugn dag tror jag. Hoppas att Lukas ska må lite bättre imorron så han orkar med dagis på måndag. Annars får han följa med mamma, Carro & Victor in till stan, ska testa klänningen. Åh, hoppas den sitter bra. Nää, jag vet. Man ska inte göra sånt när man har barnen på dagis. Men ibland så måste man faktiskt. Men om han är för dålig får jag ju självklart boka om. Men har han inte feber så är det ingen fara enligt mig.

Nää, nu ska vi slå på en film och mysa lite. <3

Känns...

Happ, så var Lukas tillbaka på dagis. Känns helt ärligt inte alls särskilt bra. Jag saknar honom ngt så grymt mkt. Lämningen gick bra, trots att han har varit borta en dag denna vecka. Men så kom Carro efter mig och skulle lämna Nelia. Jag hade redan åkt då. Då hade han först blivit jätte glad när han hade sett dom och sen blivit jätteledsen när Carro hade gått. :( Han trodde säkert att hon skulle komma och hämta honom. Dom hade sagt till Carro också att han blev ledsen så fort dörren stängdes. Det kändes inte alls ngt kul att höra, så jag var tvungen att ringa till dagis och fråga hur det gick. Vad möts jag av? Joo, en utskällning. Jag hade ju faktiskt lämnat honom 08.45 (Min klocka var 08.50, men skitsamma) och då är dom ju faktiskt själva där, klart det blir ledsamt då när det blir så rörigt för barnet. Jag blev helt ställd. Joo, så sa dom att är vi tidiga så får vi vänta ute tills klockan har slagit 09.00. Jaha, okej. Ber så mkt om ursäkt, hade ingen koll på vad klockan var när vi åkte sa jag. Näää, men det gör inget LILLA GUMMAN, men nu vet du de.

???

Jag blev faktiskt lite ledsen. Dom kunde likgärna sagt åt mig när jag kom dit att dom bara var 1 personal till kl 09.00 och sagt åt mig att vänta med lämningen. Och sen det där med lilla gumman... Kan man känna sig mer kränkt eller? Jag vet att jag är en ung mamma, men bara för det vill jag inte kallas lilla gumman?! Säger man så?! Eller är det bara jag som överreagerar?

Nää, nu ska jag ta en dusch och sakna hjärtat ur mig efter Lukas. <3

Trötta

Både jag & Lukas är riktigt trötta idag. Dessutom har nog lilleman vaknat på fel sida. Han har gått och gnällt och grejat heeela morgonen. Han vaknade 06.40. Fy satan vad trött jag var då!!! Jag har fortfarande inte vaknat känns det som. Tror det beror på att det är så himla mörkt ute, har ju till och med tänt lampor!77

Det blir en tidig lunch för hjärtat idag så han får går och sova. Han går och gäspar titt som tätt här. Läggningen igår kväll gick väl sådär. Vi tänkte ju köra stenhårt med att när han kom så skulle vi bara gå och lägga honom. Men det gick inte, han var helt förkrossad. Så jag satte mig på golvet med en hand på hans bröst - han somnade på 5 min. Vi får ta det där ifrån sen. Om några dagar kanske man kan ta bort handen och bara sitta där, om ett par veckor så kanske man kan sitta närmare dörren m.m. Men funkar det inte så kvittar det för mig om jag måste sitta där bredvid honom i 10 min. Men fan vad trött man blir av att sitta där i mörkret. :D

Kl 14 är det föräldragruppsträff, hoppas det inte regnar då vi ska gå dit.

Nää, lite frukost kanske. 

Sjuk eller frisk?

Lukas fick hög feber i lördags kväll, var bra igår på förmiddagen/eftermiddagen, feber igen igår kväll. Vad kan det vara för ngt? Sitter här och är helt lost. Det är inga tänder på G så vitt jag kan se. Idag har han iaf ätit en redig lunch, han har mest petat i maten sen i lördags annars. Frukt och välling har gått bra, men inte mat. Jaja, idag fick han iaf vara hemma från dagis. Även fast han är feberfri idag så tyckte jag att han behövde en dag att bli frisk på.

Igår var jag på bio med Carro. Vi såg The Ugly Truth. Riktigt rolig film om man har crap-as humor. :P Jag skratta så jag kikna ett par ggr. Så nää, jag har ingen bra humor. :D

Igår bestämde jag och Daniel att vi skulle testa en sak, nämligen att ta bort ena sidan av spjälet på Lukas säng. Det är ju en sån säng som man kan göra så med. Vi var så klart förberreda på mkt spring m.m.

Middagsvilan gick över förväntan. Vi la ner honom och han somna mer eller mindre på en gång. Kvällen hade väl inte funkat så bra för Daniel, men han har sovit hela natten utan att gå upp och så. Även denna middagsvila gick jätte bra. Sa åt honom att ta tutten och gå och lägga sig i sängen. Sagt och gjort! Han sov på mindre än en minut tror jag. Tror det är så att kvällarna kommer bli lite kämpiga, men det gör inget. Kan lika gärna ta den kampen nu än om 1 år, spelar ju ingen roll. Har bullat upp under hans madrass med täcke och en kudde så han inte ska kunna ramla ut.

För övrigt så vaknade Lukas 05.55 imorse. :S Inte så kul tyckte jag. Jag har försökt få honom att åtminstone vila nu på förmiddagen, men nej, det är ju himla dumt. Försökte verkligen med allt, men han vägrar sitta/ligga still. Önskar att han tyckte om att titta på Tv/film, hade ju varit hur bra som helst att sätta honom i soffan bara. Men men, nu har han sovit i snart 2 timmar, med ett uppvaknande och lite gråt. Han tog sig vid öronen... Öroninflammation igen - därav febern? Jaja, det lär ju märkas.

Dags att plocka lite.

Katrineholm idag

Väntar på att Lukas ska vakna från sin middagsvila. Vi ska till Katrineholm, vi är bjudna på middag hos min syster & hennes sambo. Eller aa... bjudna och bjudna... Jag bjöd in oss! :D Hehe, man får faktiskt göra så ibland. Hon blev så glad så att vi skulle komma. Potatisgratäng & fläskfilé skulle det bli. MUMS! Daniel var dock sugen på snabbmat idag, han är lite bakis ifrån gårdagen. Så går det när man är ute och slirar. :P

Fick reda på en otroligt rolig nyhet idag. Längtar tills det blir officiellt! <3

Daniel var som sagt på partaj igår. Oscar var även med. Så Carro & barnen kom hit och åt lite middag och så. När barnen sov så blev det Idol och en film vid namn The House Bunny. Så jäfla bra film!!! Ni kan ju tänka er 2 extremt trötta mammor, en film med kanske lite halvdålig humor och lite gottis framför oss? Kvällen kunde ju inte bli annat än lyckad med mkt skratt! Sent i säng blev det med. Tror jag somna runt 01.30, sen kom Daniel inrumlandes runt 02.30. Så när Lukas vakna innan 07.00 imorse var jag inte alls så himla pigg på att gå upp. :D Men när man fick se hans underbara leende när man klev in hans rum så glömde man bort att man var trött. Det jobbiga är att det är full fart på en gång med lek och så. Här ska man inte ta det lugnt inte. Fullt ös medvetslös! Jag fastnade en stund framför Tvn, oh GUUD, vad trött jag blev då. Så jag bestämde mig för att plocka ur diskmaskinen och diska monsterdisken från gårdagens middag. Kl var då 08.00 :D Hehe, inte varje dag man ställer sig och diskar så tidigt på morgonen. Lukas har dessvärre varit på riktigt dåligt humör hela morgonen. Gnällt och gråtit mest hela morgonen. Han var verkligen trött, men jag ville inte att han skulle sova, då blir hela dagen fel.

Daniel sitter och sover bredvid mig här i soffan, ser lite skönt ut.

Nää, dags att gå och göra sig iordning.


Så tyst...

...så tomt utan min lilla Lukas. Saknar honom grymt mkt. Undrar hur lång tid det tar innan man vänjer sig vid att dom inte är med en hela tiden. Tur att jag snart ska hämta honom för dagen.

Kl 15.30 ska jag & Lukas iväg och titta på lokalen för bröllopsfesten. Daniel kunde inte ta ledigt idag, men det gör inget. Jag hoppas att den är fin. Sen har det blivit lite missberäkningar i vår budget. Hoppas det löser sig. Det gör det nog, men man oroar sig alltför mkt i onödan.

Happ, vad har jag gjort idag då? Städa, diska och greja gjorde jag ju igår. Jo, jag har plockat ur diskmaskinen. Sökt ett par jobb. Tittat lite bröllopssaker. Vilat. Sååå tråkig dag utan min Lukas. Och ska han dit imorron med. :S Men snart är det helg. Inget bokat. Får se vad som händer. Daniel prata om att han skulle ut. Jag får väl sitta här och uggla. :P

Jo, på tal om bröllopssaker. Har hittat en kostym till Lukas nu för 450 kr. Jag har skickat e-mail till dom, får se när dom svarar. Det var inte en lagervara, så jag måste ju veta om den hinner komma. Jätte fin var den. Med en vinröd slips, precis enligt temat. Han kommer bli så stilig! Har hittat ett par finskor också för 280 kr. Helt enligt mina prisklasser. :D Sen är det bara paraply och hårnålar till mig som fattas. Sen är dte självklart dekoration, emn det är det ingen brådska med. Nästa vecka ska jag in och beställa ringen. Så allt börjar falla på plats nu.

Nää, snart dags att klä på sig och hämta lillplutt.

En lugn dag

Idag vaknade Lukas 07.10 och jag var sååå trött. Det var ju ändå sovmorgon om man tänker på när han brukar vakna. Vi gick och la oss 22 igår (!!!) och tvärslockna på en gång. Sen vakna jag 2 inatt, Lukas ville ha nappen, katter ville ut. La mig igen, hade skitsvårt att somna om. :S Lukas vakna igen en timme senare och ville ha nappen igen. Tror jag somna igen nån gång efter 4. Sen vaknade inte jag alls av Daniels väckarklocka...? Måste ha sovit riktigt hårt för det är alltid jag som får tjata på honom att stänga av den. Vaknade iaf när han kom in och pussa mig hejdå. Jaa, sen så somna jag väl om och sen så vakna Lukas en timme senare. Så det känns som om jag har varit vaken lite för mkt inatt, kanske därför jag är så trött...?

Hehe, mkt om sovning här. Lukas springer runt här och sjunger (?) och jag sitter och tittar på The Vocie. Blir en riktigt lugn dag hemma idag. Lukas är ledig från dagis så. Dagisdagen igår hade gått okej. Allt går jätte bra med maten, sovningen och leken inne. Men när dom är ute är inte Lukas alls på humör och går och gnäller mkt. Undrar varför, för hemma så älskar han att vara ute. Hoppas att det är en övergående grej, inge kul att veta att han är missnöjd. Men så fort han kommer in blir han glad igen. Skönt det iaf.

Ska iväg till Fanny en sväng sen och fika lite. Men det får bli en snabbis, vi ska iväg på föräldramöte ikväll (väääldigt vuxet :P). Lukas farmor ska komma hit och vara barnvakt så länge. Bättre att hon kommer hit då föräldramötet är mellan 18-20. Blir så sent för Lukas att komma i säng annars. Jag menar, han är ju svintrött redan vid 18, men det är liiite för tidigt att sova då.

Nää, betala en räkning som skulle varit betald igår (helt glömt bort :S) sen blir det nog lite frukost - havregrynsgröt. Nyttigt och gott!

Badhuset

Idag fick jag sovmorgon. Daniel gick upp med Lukas imorse, han vaknad kl 07. :P Hehe, lagom trött han var, Daniel alltså. Jag gick upp runt 09.00 då jag tyckte att jag hade sovit klart. Vi var ju tvugna att göra oss färdiga för badhuset! Vi planerade förra veckan att vi skulle dit till den helgen, men Lukas var ju fortfarande lite sjuk då så det är ju bara onödigt att göra det värre.

Gud vad skönt det var att åka dit med ett barn som kan gå. Vi var där senast tidig vår och då kunde han ju inte gå. Blir ju mkt bärande och så. Nu tog man honom i handen och gick. Sååå skönt. Jag blev helt chockad. Han var som ett vilddjur i vattnet! Jag som tidigare har skrivit att han har varit rädd för vatten. Haa, inte en min av det nu! Han måste ha tyckt att vattnet har varit alldeles för kallt i bassängerna förut. Iaf, han hoppade från kanten, plaska för fullt, skratta som bara den! Var så himla roligt att se honom sån. Han hade riktigt, riktigt roligt. Var riktigt mysigt att åka dit hela familjen. Vi har bestämt att vi ska åka dit med honom minst 2 ggr i månaden, helst mer.

Helgen har varit skapligt lugn annars. I fredags kväll var Madde & Jonas här med Ellen & Nellie, de söta små twinsen. Blev tacos och lite annat gott. Jag åt också. :P Men jag gjorde allt väldigt fettsnålt. Hällde ex ut fettet från köttfärsen. Det blir ju så himla mkt från den när man steker den. Hade minicremefraise m.m. Till gottis blev det majskrokar med dipp. Jätte gott faktiskt. Smakade lite godis från det andra också, men det blev kanske 5-10 bitar som högst. Sen så drack jag vatten till. Så lite duktig var jag allt. :P Just de, var på Kumlamarken med Susanne också. Var rätt skönt att slippa trängas med barnvagnar bland folkmassan. :D Hämtade en glad och pigg Lukas 13.30 på dagis sen.

Igår mådde jag inte alls bra. Jag hade jätte ont i huvudet och var hur trött som helst. Det var riktigt jobbigt. Jag kände mig apbakis, fast jag inte hade druckit ngt. Blev lite bättre sen på kvällen då jag åt lite mat. Vi gjorde ordning egna hamburgare, köpte såna GI-hamburgebröd, massa goda grönsaker till och så. Pojkarna mina åt lite pommes till. En hamburgare räckte fint för mig, då kände jag mig lagom mätt. Blev resten av dippen och majskrokarna på kvällen.

Jag tänkte att nu när jag har ätit i helgen så kommer jag nog inte att tappa så mkt vikt i ett par dagar här, men det gör ju inget, äta måste man ju. Men se på fan, imorse när jag ställde mig på vågen så fick jag mig en chock - 68,4 kg... Det är alltås 1,9 kg på 6 dagar. Tycker jag är heeelt okej. Får se om det går neråt mer. Haha, var till och med tvungen att ta skärp till jeansen igår och idag. Lite roligt är det allt! :D

Nää, dags att göra ngt vettigt innan älsklingen vaknar.

Jag blir lite besviken...

Jag trodde faktiskt att VISSA brydde sig lite mer. Det här är jäkligt stort för mig, och det vet ni? Vem skulle liksom inte tycka det? Till och med min egen syster... Blä på er!

Om sisådär en timme ska vi börja dra oss mot dagis. Lukas sov länge idag, han tjoa till vid 07.45. Kanske är dagis som börjar sätta sina trötthetsspår. Skönt var det iaf att får lite sovmorgon.

Idag känner jag mig inte alls på särskilt bra humör. Får hoppas det vänder under dagen.


Peppad

Japp, känner mig peppad som fasen till att söka en massa jobb. Var på AMS idag och gjorde en handlingsplan. Handläggaren som jag hade fick mig på riktigt bra humör och peppade mig till max. När vi hade pratat ett atg så sa han: "Jag blev glad TILL EN BÖRJAN när jag såg din profil och att du skulle komma hit idag". Då har han en "klient" som säker efter en konditor/bagare/restaurangbiträde. Och innan han säger detta till mig så har jag sagt att jag helst inte vill jobba med detta, mest pga av tiderna. Problemet låg dock att denna klient ville ha en praktikant, och jag får inte börja praktisera förän i början av november (kan ju självklart göra det obetalt, men vem vill göra de?). Men han skulle försöka övertyga honom att anställa iaf. Kändes ju rätt bra må jag säga. Hoppas bara att han håller sitt ord.

När jag kom hem sprang jag ut i tvättstugan och slängde in tvätt i maskinerna, in och dammsög, ut till tvättstugan igen och sen så hamna jag här. Lill-älsklingen är på dagis. Dom skulle till skogen idag och greja. Gårdagen gick över förväntan! Han hade ätit hur mkt som helst, strömming och potatis..? Blä, säger jag. YUMMIE, sa Lukas. Han hade stoppat i sig för fullt. Efter lunchen så hade dom lagt honom i vagnen för middagsvila. Han hade somnat utan några som helst problem. Så det kändes underbart skönt. Jag hämtade honom sen 12.30, då sov han fortfarande i vagnen. Vi gick till Helena, Daniels syster, så Lukas kunde få sova. Ställde honom utanför så han sov nog en timme till där iaf. Jag var hos Helena hela tiden medan Lukas var på dagis. Eftersom han bara skulle vara där i 1½ timme så tyckte jag att det var onödigt att gå hem igen. Skulle knappt ha hunnit innanför dörren innan det skulle ha varit dags att gå igen.

Bantningen går helt okej än så länge. Är inte alls lika hungrig nu. Än så länge visar vågen - 6 hg. Känns skitbra faktiskt. Men jag känner mig så klart mkt tröttare och har inte riktigt samma energi. Får se hur länge jag orkar, men jag kämpar på. Lite jobbigt är det dock att ställa sig att göra asgod mat till Lukas & Daniel. KOnstigt nog så jag lyckats skitbra med maten i 2 dagar nu, den har smakat sååååå bra, bättre än den nånsin gjort. Men jag antar att det är så. Så lite jobbigt har det varit att sitta och titta på när dom äter, men det är ju mitt val så.

Nää, dags för tvättstugan, sen ska jag hämta Lukas, mammas lilla älskling.

Bättre

Idag mår Lukas kalas. Han är bara hes, undrar varför? Han snorar inte och hostar ytterst lite. Undrar när det hesa ska försvinna? Jag mår bätte jag med idag, hoppas det går över snabbt.

Fick nyss ett samtal från dagis, måste hämta Lukas redan vid 11. Han är inte riktigt på humör, så dom tyckte det var bäst att han åt hemma idag. Lilla plutt, gör ju ont i mammahjärtat när han inte tycker det är ok. Fröken sa att han letade lite såg det ut som. Att han letade lite efter mig. Men det är ju trots allt bara 4:e dagen på dagis, så jag tycker han är duktig iaf.

Blir en lugn dag idag. Jag och Lukas kanske går ut en sväng sen. Får se. Nää, dags att avsluta och snart börja röra sig mot dagis.

Svamp

Jaa, sån som man plockar i skogen alltså... :D Daniel & Oscar var iväg idag och kom hem med sjuhelsike mkt kantareller. Gjorde iordning lite till middagen, kalasgott som vanligt! Lukas tyckte också det var skitgott, men jag ville inte ge för mkt. Jag vet inte hur barn reagerar på svamp och så? Säkert jag som är löjlig, men bättre det än att han blir dålig.

Tror lill-älsklingen har smittat ner mig med sin förkylning. Har ont i halsen och fryser. Hoppas det går över snabbt så jag har energi åt mitt egna lilla energiknippe. ;) Han är mest hes just nu och hostar lite på kvällarna, men ingen feber sen i fredags iaf. Skönt de.

Sen blir jag sååååå förbannad på vissa. När vi var hos Daniels föräldrar igår så kom även Daniels bror med dotter dit. Dottern hade med sig ett äpple som dom hade "pallat" på vägen. Hon hade ätit halva ungefär. Lukas satt och åt sin middag som vi gjorde där. Då kommer Daniels bror och frågar om inte Lukas vill ha lite äpple? Nej, sa jag, Han äter middag nu. Lukas sträcker ju så klart ut handen, han trodde ju att han skulle få ngt. Då BITER Daniels bror av en bit från samma del som dottern har ätit av och stoppar in den i Lukas mun!!! Jag trodde jag skulle koka över. Det blev ännu värre sen när jag fick höra att han har jobbat med dom som har/haft svininfluensan. Eftersom det är en droppsmitta så kan just en avbiten äppelbit orsaka denna sjukdom. Snacka om att jag gick i taket när jag kom här. Varför gör man så när jag har sagt nej?! Jag vill inte hade deras äckliga basciller i Lukas. Han har dessutom varit jätte dålig i förkylning (svininfluensan...?) heeela veckan. Bör man inte vara försiktig då? Ni må tycka att jag är skitlöjlig, men Lukas har inget bra immunförsvar och i dessa tider bör man kanske vara lite försiktig. Jag är fortfarande skitarg medan dom i min omgivning tycker att jag överreagerar. Har man sagt NEJ, så är det så!

Nää, nu ska jag ta mig ett iskallt glas cola, det sista på ett tag. Imorron kör jag igång!!!

Mår dåligt

Jaa, jag gör verkligen det - över hur jag ser ut. :S Jag är inte alls nöjd med min kropp. Nu känner jag att det har gått över gränsen. Snabbmat hit och snabbmat dit, godis, dricka, fikabröd m.m. Jag kan bara INTE låta bli. Det är gott för tillfället, men efter en stund får jag ångest. Varför åt jag det för? Typ så. Jag har NOLL självdisciplin. Sen att man har en fästman till gottegris och en bästa vän som kan äta allt utan att gå upp en gnutta i vikt är orättvist! Jag var också sån förr. Men nu... Jag vet inte vad som har hänt.

Jag som ville vara fin till bröllopet... Det känns totalt hopplöst kan jag säga. Jag ska pröva klänningen den 17 september, men jag tror nog jag får skjuta på de i ett par veckor. Tänk om jag går upp ännu mer innan bröllopet och inte kommer kunna ha klänningen när det är dags?

Det var nu när jag skulle in i duschen som jag slänge en blick i spegeln och bara fick äckelkänslor. Det bara brast för mig. Jag tvingade Daniel att säga att det syndes att jag hade gått upp i vikt igen. Jag vet att han älskar mig för den jag är, men jag gör det inte. Och det är väl det som är viktigast?

Nä, på måndag, då jävlar ska det bli ändring på det här. Jag kan inte fortsätta så här. Det är varken bra för mitt psyke eller hälsan. Nu ska jag köra stenhårt fram till bröllopet så jag kan känna mig vacker på vår dag. Inget gott, inget alls. Första veckan ska jag köra stenhård bantning för att sedan gå över lite lätt till ett mål om dagen. Det ska bli ett litet miniträningspass om dagen och ett Zumbapass. Jag hoppas kunna se resultat redan efter 2 veckor. Jag ska nog börja skriva här om vikten, hur det går osv.

Nää, nu ska jag sitta och må dåligt framför en film...


Inte så mkt...

Nää, precis. Det händer inte så mkt just nu. Vi har fullt upp med Lukas inskolning på dagis, som går SUPERB! På måndag ska han dit kl 09.00 och vara kvar och äta där. Jag ska vara där ngn halvtimme kanske så att han känner sig trygg och så. Sen ska jag hämta honom kl 12. Var ju bort i lite mindre än en timme igår, men då satt jag i personalrummet. Dom var ute hela tiden och det hade gått hur bra som helst. Skönt de. :)

Nu sover Lukas middag. När han vaknar blir det en sväng till svärföräldrarna. Har hört att dom har köpt en GIGANTISK bur till sin papegoja. :P Kan ju alltid hoppas att dom bjuder på mat också... :D

Nää, kanske ska göra ngt vettigt nu när han ändå sover. Söka jobb kanske...?

En kortis i stan

Igår var Lukas första dag på dagis. Det kändes väl... bra tror jag. Jag såg på en gång att han kommer att stormtrivas, han brydde sig inte om mig för fem öre. Vi var först inne en stund. Fröken visade var han hade sin hylla, blöjlåda, stol m.m. Sen så hitta han en mopp som han sprang runt med hela tiden. En sån för barn alltså... Man kunde tro att jag tvättar golvet här hemma jätte ofta :D. Han visste precis  vad han skulle göra. Doppa i hinken, vrida ur och skura. Hehe, lite roligt vad dom kan snappa upp grejor fort. Likadant när jag kliver ur duschen, då pekar han alltid på toppsen och tycker att jag ska göra rent öronen. :P Iaf. Fröken tyckte det gick så himla bra där inne, han sprang och lekte som bara den. Så vi gick ut en stund till dom andra barnen. Gud, vad han älskade det. Han blev jätte arg när vi var tvugna att åka hem. Det som också kändes bra var att hans fröken satte sig ner en bit ifrån honom och då så gick han till henne och satte sig i hennes knä. Så det känns bra att han redan tyr sig till henne. Vi ska dit imorron igen samma tid. Idag var dom lediga för domhade planeringsdag. Känns ju skönt att det går så bra, men samtidigt så skulle jag vilja ha honom hemma med mig. :( Men jag måste ha en plats för att kunna få a-kassa då mina föräldradagar är slut. Vi klarar oss liksom inte på en inkomst, inte ens om vi lever snålt. Tur att det bara är 15 h i veckan till och börja med. Men vad fasen ska jag göra om dagarna när han borta? Känner ju mig helt rastlös när han sover middag. :P

Idag var vi inte till stan med Carro & barnen. Vi uträtte några ärenden och käkade buffé på PizzaPlanet. Gott var det kan jag lova! När vi satt och åt så öppnade sig himlen och det fullständigt vräkte ner. Det regna så hårt att ett larm på en bil gick. Då jäklar regnar det!!! Vi väntade ut regnet lite och gick sedan in på Krämaren för att Carro skulle hitta nån stans där hon kunde sitta och mata Victor i lugn och ro. Men icke, det var tvärfullt överallt p.g.a regnet. Så vi bestämde oss för att åka hemmåt. Fyyy faan vad blöta vi blev. Naturligtvis så hade jag ju lyckats ställa bilen i en stor jävla grop så det var ju en mindre sjö där. Vattnet täckte hela nedre delen av däcken, upp till fälgen börjar typ. Så det var bara för mig att kliva in i bilen, så jag backade ut bilen (Lukas satt kvar i vagnen ngn meter bort) så jag kunde få in Lukas utan att han blev dyngsur. När jag kommer hem här känner jag på hans byxor, dom var alldeles dyngsura. Jäkla regnskydd att inte hålla tätt!!! Han lyckades iaf somna i bilen, så mkt obehag kan han ju inte ha känt. Nu sitter jag här, tittar ut - klarblå himmel och sol. Det är ju konstigt att man alltid lyckas pricka i regnet. Så har det varit de senaste gångerna vi har varit inne i stan. Skitväder!

Nää, nu ska jag lägga mig och vila lite medan Lukas sover en liten stund till. :)

Tack för idag, Carro. Supertrevligt var det. Vi och våra fina luvhuvven. :D

RSS 2.0