Lite halvjobbig natt

Lukas vaknade ca 01.15 och bara skrek. Han brukar alltid bara gny annars om det är nappen som fattas eller ngt liknande. Tog upp honom och kände att han var totalt nerkissad. Hela pyjamasen och en fläck i sängen. Fram med en ny pyjamas och en ny blöja. Skönt tänkte jag, nu kommer han nog sova gott. Haa, inte det inte. Han somna strax efter 03.00 nån gång. Jag var sååå trött. Vet inte vad det var som hade hänt med blöjan. Han han hade bara haft den strax innan 19.00, han fick den precis innan läggdags. Kan ju hända att "den" låg uppåt, händer ju faktiskt ibland. Jaja, får hoppas att han sover bättre i natt.

Fick iaf lite sovmorgon, tror Lukas vakna runt 08.20. Så skönt! Vi mös lite här i soffan under filten sen var det dags att klä på oss, vi var iväg och lämnade bordsplaceringen på hotellet. Så nu är mer eller mindre allt fixat. Och nervös börjar jag bli! Jag kan inte fatta att det är 10 dagar kvar bara. Sen är man en fru med ett nytt efternamn att lära sig att skriva. :) Men jag längtar ngt så grymt mkt. Visst är jag lite orolig att ngt ska gå snett, men då får det göra det. Det är då nog inget som jag kan styra över.

Lukas blir hemma från dagis hela veckan. Han är pigg och så, men han har fortfarande lite trälig hosta, så jag tyckte det var bäst att han fick kurera sig ordentligt här hemma med mig. Fast på fredag ska han vara hos sin farmor en stund. Jag har möte med AMS som jag verkligen måste gå på. Men farmor är iaf bättre än dagis. :) Han älskar dessutom att vara där, så det blir nog bra.

Nehe, om man skulle lägga sig och vila en stund innan lille herrn vaknar.

Byebye!

Glömde...

... tacka min bäste vän och tärna Carro som planerade den otroligt lyckade kvällen i fredag.

Du är mer än guld värd. <3




Min möhippa! <3

Ja, nu har jag fått min möhippa. Jesus, vad roligt jag hade. Och nyktert var det långt ifrån. :D

I fredags så släppa Daniel med mig till hans föräldrar för att hjälpa dom med en sak (som han så fint uttryckte det). Daniel fick under tiden där en himlans massa sms, han som aldrig får det annars. :P Iaf, förstod att det var ngt fuffens på gång, men kunde inte i mina vilda gissningar anat var det som väntade mig. Runt 18 tiden tyckte Daniel att det var dags att åka hem. Sagt och gjort. Vi åkte hemmåt, klädde av oss ytterkläderna m.m. Vi hinner vara i hemmet vårt en liten stund innan det helt plötsligt hoppar fram en hel drös med underbara vänner ifrån vårt sovrum! Sen var festandet igång. Haha, drack nog lite för fort tror jag. Efter en vacker utsmyckning och en proffsig sminkning så bra det av in till stan. Där åts det middag på Kinamuren - my favorite!!! Men tror ni jag kunde äta? Nopp, dom hade hällt i mig lite för mkt alkohol under kort tid, så lilla magen ville INTE ha mat. Jag fick iaf i mig lite lite grann samt lite glass & godis.

Joo, måste ju nämna att jag hade en väldigt vacker skylt på mig:


15 kr så sjunger jag för dig!
10 kr så dansar jag med dig!
5 kr så får du en kram!

Typ så stod det. Och vet ni, jag fick nog ihop iaf 120 kr. ;)

Iaf, efter maten begav vi oss iväg till krogen. Först var vi på gamla K5. Det sög verkligen. Dom spela jätte dålig musik verkligen, så tror alla kände att det inte var. Just det, innan vi gick in så fick vakterna rita ett porträtt av mig, muscho vackert blev det. :D Iaf, vi gick rätt så fort därifrån och begav oss till Klaras där vi spenderade resten av kvällen. Jag fick b.la. in oss allihopa heeelt grattis där. :P Det tvättlappsklippning, mkt sjungning, mkt dans och många kramar. Jag hade kort sagt en SKITBRA kväll! Kan ju säga att så full som jag var då var länge sen. :D Fick ju sota fört på lördagen också då jag fick gå upp toktidigt för att Lukas hostade så han kräktes. :S Sen så kom Daniels svensexegäng kl 10 och röva bort honom.

Jag åkte en sväng till svärmor för att tvätta Lukas sängkläder + täcke & kudde. Lukas sov i vagnen där, enda stället han inte hostade på. Han satt nästan upp så. På kvällen var Malin här, vi åt Sokratesmat. Såååå gott. Lukas mådde inte så bra så han satt i soffan och sov hela kvällen. Så fort han la sig ner hostade han så han fick kväljningar. Tyckte så synd om honom. <3 Daniel kom inte hem på natten heller då bilen de åkte med fick punka. Typiskt, jag som har så svårt att sova utan honom liksom. Jag hämtade dom på morgonen sen.

Jag råder iaf till att sova mer än 3 h (!!!) dagen efter man har möhippad. För shiiiiit vad bakis jag var. Stackars Lukas säger jag bara, han fick vara med en vääääldigt trött mamma. "Tur" att han också var trött och hängig.

Igår var vi inte utanför dörren. Hela familjen satt framför Tvn hela dagen more or less. Till och med Lukas tittade på Tv. Han tyckte Kopps var himla bra. :D

Tack för en underbar kväll, underbara vänner. You rock! <3

Idag är Lukas hemma från dagis, han är på bättringsvägen, så vi får se om det blir ngt dagis den här veckan. Dags att äta frukost!

Datorn får sitt egna liv ibland och hoppar upp till en annan rad, så är texten osammanhängande och konstigt så vet ni varför.



Nyfärga hår!

Oh jag blev sååå nöjd! Är mörk igen, me like. Det är mörk/mellanbrunt med kopparröda slinogr i. Blev riktigt bra. Kommer bli skitsnyggt med de vita pärlorna i håret sen till bröllopet. Älskar verkligen min frisör, hon är GULD!!! Jag har gått hos henne i kanske 5-6 år och jag har alltid varit nöjd. Får ett KALASPRIS på bruduppsättningen/makeup också. Hihi, snart är det dags. 19 dagar kvar... Nu jäflar är det nedräkning!!!

Ska snart hämta lillplutt. Har saknat honom ovanligt mkt idag. Var nog för att han var på sånt himla topphumör imorse. Fick till och med väcka honom. Men både han och jag har varit vakna mkt inatt, så lite sovmorgon förtjänade vi. Han hostar så och jag vaknar varje gång han gör det. Sen så vaknar han när han får sån där riktigt djup hosta. Tror att jag har sovit sammanlagt högst 3 timmar inatt. Får hoppas på mer inatt. Blir en lugn eftermiddag iaf. Funderar på att gå ner till sjön här och gå lite med Lukas så han får springa av sig i det fina vädret.

Imorron är Lukas ledig från dagis, blir mys för hela slanten.

Nää, nu ska jag sortera lite tvätt, blir tvättning ikväll.

...

... det är i såna här tider man märker vilka ens RIKTIGA vänner är ...

Tråkig regning dag!

Usch vikket skitväder det är ute. Det ryktades om att det skulle komma lite snö idag. Men än så länge har det inte kommit ngt. Läste att det hade kommit lite i Sthlm igår. Mys med snö, även fast det inte får ligga kvar så länge. Längtar så till man får sätta upp ljusstakar och så, det blir så himla mysigt ljus.

Lukas sover nu sin middagsvila och Daniel kommer hem om ca 1 h. Det är så skönt när han slutar tidigt på fredagar, man hinner med så mkt mer. Blir nog en mysig innedag idag. Kanske att vi tar oss en sväng till farmor  farfar och hoppas på att dom bjuder på mat. :D Näädå, duger med en fika också. :P

Igår var vi som tidigare skrivet med Susanne & Oliver. Vi var till en lekpark men vi blev inte kvar där så länge. Det blev så himlans kallt. Lekparken låg i skuggan, så det var ju inte så konstigt. Så vi gick en sväng istället och sen gick vi hem till oss så barnen fick leta lite innan karlarna kom hem. :) Så trevligt så var det!

Nää, nu ska jag fixa naglarna lite och sen blir det nog en film. Städningen är redan avklarad. :)

Så!

Happ, då ska man börja praktisera på Coop Marieberg. Var där idag och pratade lite med chefen. Tyvärr (!) så verkar inte jobbchanserna så ljusa då dom har låg personalstyrka pga hög konkurens. Det var inget han sa rakt ut alltså, men som jag fattade på honom så var det så. Men vi får väl se, om man visar framfötterna riktigt ordentligt så kanske man har en liten chans...

Om ett par timmar ska jag hämta Lukas. När det är gjort ska vi möta upp Susanne & Oliver för lite bus i en lekpark. Var länge sen vi sågs. Så det ska bli trevligt. :)

Igår var vi ju till kyrkan. Så nu är ingångs- och utgångsmarsch bestämd. In blir det Canon In D och ut blir det en truddilutt från Änglagård. Kommer bli så bra så! :D

Imorron är det fredag! Äntligen. Daniel slutat tidigt också. Så det blir familjemys för hela slanten. Tänkte att vi skulle åka iväg till badhuset på söndag också. Det gillar ju Lukas riktigt mkt. Vill spendera all tid med Lukas nu innan jag börjar praktiken. För sen kommer jag knappt se honom. :( Kommer sakna min plutt så!

Nää, göra ngt vettigt nu kanske innan älsklingen ska hämtas. Byebye!




Äntligen!

Idag fick jag hem min klänning och jag är sååå nöjd. Nu hänger den inne i sovrummet. Det är svårt att låta bli att springa och titta & klämma lite på den. :D Så nu är allt bokat och klart. Så himla skönt! Det som är kvar att göra nu är bordsplaceringen. Ska försöka hinna med det idag tänkte jag. Ikväll ska vi till kyrkan och välja in -och utgånsmarsch. Vi har redan bestämt en ingångsmarsch, men inte ut. Får se vad det blir för fint. Hoppas verkligen att allt komma att klaffa den dagen. Tur att jag har många omkring mig som hjälper till. <3

Snart är det dags att hämta Lukas på dagis. Saknar honom så om dagarna och snart så kommer det bli ännu värre. Som det ser ut nu så kommer jag påbörja en praktik här i början i november. Jag ska praktisera på Coop. Kanske inte världens drömställe, men med tanke på min butiksvana m.m. så kanske man har en chans att få till lite extraarbete så här til julen och så. Det brukar alltid behövas massvis med extrapersonal då. Iaf så behövdes det på Maxi. Iaf, det kommer innebära att Lukas är på dagis från ca 07.00 på morgonen till 16.30 då Daniel slutar. Och NEJ!!! Det känns inte alls bra. :( :( :( Jag kommer sakna honom ngt så ofantligt mkt. Jag vet att han har det bra på dagis. Men wtf, han kommer vara mer på dagis än hemma. Känns som om att jag överger honom. Hade jag ett val så skulle jag inte jobba heltid. Men tyvärr så har jag inte det. Jag känner mig så skyldig mot Lukas. Jag ska se om det går att göra ngt åt tiderna, typ att jag börjar lite senare om dagarna och jobbar längre in på kvällarna istället. Då får han ju tid med mig på förmiddagarna och slipper gå så himlans många timmar på dagis. Jaja, får se vad dom säger. Kanske går att göra så typ varannan vecka iaf.

Annars har det faktiskt inte hänt så mkt. Livet puffar på som vanligt. :)

Lite bilder... På lilla bilden i mitten ser ni Lukas gossenalle, den lilla gula alltså.
Nästan lite löjligt liten. :P



    


Mammas ängel, så fin!


En riktigt lugn & skön helg

Jaa, gud så skön helgen har varit. Vi har inte gjort många knop. I fredags blev det mys med hemmagjord pizza och Idol. Lukas tyckte dock inte att pizzan var så god, tyvärr, så han åt inte så mkt.

Igår var vi till Marieberg en sväng för att småshoppa lite samt att träffa Jonas & Madde och barnen så klart. Lukas fick en halskrage i fleece och ett par raggisar. Nu fattas bara ett par vantar till, sen är vinterutstyrlsen för i år klar. Jag stod i kö på Lindex, hade hittat ett par jätte fina bruna vantar. Men det var så hiiiiimla seg kassörska där framme, så jag orkade inte vänta. Får ta det i veckan eller ngt. Jag hittade även en skittuff mössa till Lukas. Ska nog köpa den med tror jag. Varm & gosig samt praktisk. Kan ju inte bli bättre. :D Vi tog oss även en fika med Jonas & Madde. Men fikan blev allt annar än fridfull. Lukas ville inte alls nånting. Inget passade honom. Han bara gnällde. Hade köpt en STOR kanelbulle åt honom som han totalratade. Tror han var väldigt trött då han bara hade sovit 1 timme på dagen. Iaf, efter fikan så begav vi oss hemmåt. Blev lite onyttig Sibyllamat som Lukas inte var ett dugg intresserad av. Han brukar tycka hamburgare är rätt gott annars, men inte då. Han åt kanske 10 pommes, sen ville han inte alls ha mer. Lite roligt är det iaf när han äter pommes eller ex pizzan som vi åt i fredags. Inget av de går att äta - utan bearnaisesås! Han ska doppa, doppa, doppa, suga av pommesen, doppa lite till för att sedan äta upp den. Det ser så himla roligt ut. :D Och nej, det är inte ofta vi äter sån här mat om det nu skulle trilla in ngn moraltant här. :P Idag blir det faktiskt fisk, potatis och sås. Lite nyttigt iaf. :D

Idag städade vi lite på morgonen. sen efter lunch packa vi ner Lukas i vagnen och gick en promenad bort till Daniels föräldrar. Lukas sov sin middagsvila i vagnen, så lugnt och skönt så. ;) Han sover hellre i vagnen nu för tiden än inne i sin säng. Det beror ju på att dom sover i vagnen på dagis kanske... Där borta fikade vi lite och Daniel hjälpte dom att koppla in digitaltvboxen som dom hade fått ny. Nu vankas det mat!

Hehe, rätt tråkigt inlägg. Men what ever! Nu har jag skrivit iaf! :D

Ett tag sen...

Var ett tag sen jag skrev ett inlägg nu. Har haft fullt upp med bröllopsplaner, Lukas såklart och massa annat.

Bröllopsplanerna går prima. Allt som går att fixa är klart. Nu är det bara bukettbeställningen kvar och sen hämta lite saker. Var i förra veckan och provade klänningen. Jag har nog aldrig känt mig så vacker som jag gjorde då. Dock behövdes det korrigeras lite på den. Den behövdes sys in i brösthöjd ( man är ju inte dirket berikad på det området :D ), släppas lite i höftområdet ( HAHA ) och sen sys upp lite på längden. Skulle hämta den idag, men då visar det sig att den fortfarande är lite lång och det berodde på att hon hade släppt lite i midjan, den faller ju ner lite då. Så nu ska vi tillbaka om ännu en vecka. Då ska även Carro göra sina sista korrigeringar på sin klänning. Men hon får inte hämta den förän torsdagen innan bröllopet pga att det är en hyrklänning. Jag hittade även mina smyckan idag, blev helt kär! Ringen är beställd, Lukas & Daniels kostymer är kompletta, cateringen är klappat och klart. Jaa, än så länge flyter det på.

Lukas trivs som fisken i vattnet på dagis. Han vill inte ens gå därifrån. Samtidigt som man känner sig lite ledsen att han inte vill följa med så känns det ändå bra, för då vet jag att han trivs där. Han har utvecklats ngt så otroligt de senaste veckorna. Han har äntligen lärt sig var olika kroppdelar sitter ( dock inte alla ), börjat försöka härma ord men än går det inte så bra. Men han försöker iaf. Idag försökta han härma kaka men det blev "gåka" istället. :P

Alla Lukas vinterkläder är inköpta för i år. En Didriksonoverall, tvådelat Didrikson och ett par Viking Play-skor. Är stormförtjust i Didriksons kläder, tycker dom är riktigt fina. Vet inte riktigt hur bra dom är som vinterkläder, dom är aldrig med i olika tester och sånt. Läste Vi Föräldrar idag och där fanns den inte med. Vann gjorde Coops egna overall. Tyckte jag var lite roligt, behöver ju inte vara värsta märket för att det ska vara bra kläder. Jaja, jag hoppas att han ska slippa frysa iaf. Ska bara beställa en fårfäll nu, just nu sitter han på nederdelen av åkpåsen så.

På tal om Lukas... Idag fick han sitt första riktiga utbrott, som jag har sett. Daniel har sett det en gång tidigare. Han och Daniel duschade och hade skitkul. Han höll i en tom schampoflaska som jag tyckte att han kunde lämna kvar i duschen när han skulle komma ut och torkas. HERREGUD, vad arg han blev!!! Han skrek helt hysteriskt och bara grät. Han gjorde allt för att inte ligga stil på skötbordet. Var omöjligt att torka honom. Men jag stod på mig, man kan inte få som man vill jämt. Till slut, efter ca 2-3 min, lugnade han ner sig. Jag blev nästan rädd för honom. Jag har aldrig sett honom så ARG! Visst har han blivit lite putt när man har tagit saker ifrån honom, men det här var ngt så grymt hysteriskt. Antar väl att det kanske det är nu som det börjar...? Utbrotten och så. Eller behöver jag oroa mig för ngt? Är det ovanligt att dom får såna utbrott när dom är så små? Jag har ingen aning. Lär ju märkas för eller senare om det är ngt annat.

Nää, nu ska jag och Daniel sätta oss ner och göra bordsplaceringen. Jag & Carro hade gjort en jätte bra, men nu är det ett par stycken som inte kommer på festen, så vi måste göra om hela skiten. :S

Blev ett långt inlägg, hoppas ni har haft trevligt läsning. :D

RSS 2.0