Zumba

Hehe, kanske ni har sett det på tv-shop? Jag har alltid tyckt att det ser lite roligt ut och att förlora lite fett runt midjan skadar ju inte. Så Daniel laddade hem det och jag har nyss kört mitt första pass på 20 min. Jäklar vad svårt det är att få ihop rörelserna. Det är inte så lätt som dom säger på tv iaf! Eller också är det jag som har noll kordination i dans... :P Men JÄVLAR vad svettig man blev på de där 20 minuterna. Lite udda träning, men asroligt! Ngt jag verkligen rekommenderar!

Innan detta så var jag och Lukas i lekparken i nästan 2 timmar. Carro, Nelia & Victor kom och joinade oss efter vi hade varit där lite mer än en timme. Lukas sprang runt som bara den, gungade massa, lekte med sina sandleksaker, sparka boll m.m. När Carro kom så fika vi lite, hon hade varit så snäll och köpt med sig de. Sen lekte barnen lite till innan vi gick en sväng till Maxi där Carro skulle inhandla lite blöjor. Går ju åt rätt så mkt tycker jag. Sen blev det hemgång för vår del. Lukas tvärslockna när han kom hem. Ska strax väcka honom så han kan somna ikväll. Idag blir det en väldigt lätt och tråkig middag - makaroner & korv. Men det funkar...

Ikväll ska jag nog till Carro en sväng. Har dock inte sagt ngt till Daniel än, men det är nog inga problem. Till helgen blir det utgång. Hoppas det blir kul. Jag känner typ 1 person som kommer på förfesten och det är hon som håller i de. :P Äsch, blir säkert kul. Var länge sen jag var ute nu. Det är ju 3 månader sen vi var på kryssningen och jag har inte varit ute ngt sen dess så. Lukas ska vara hemma och mysa med pappa. På lördag kommer min mamma hit och ska mysa lite med Lukas. Henne kör vi hem på måndag sen.

Fortsatt trevlig vecka!!!

Ännu en ny vecka...

...och bara 2 veckor kvar till Daniel har ytterliggare 2 veckors semester. Det är så tomt här hemma utan honom. Varje dag går man och väntar på att klockan ska bli ca 16.25 då han brukar vara hemma. Lukas blir helt överlycklig när han hör att pappa kommer hem. Han ställer sig vid grinden och kikar och när han ser pappa så får pappa världens leende. Då blir man alldeles varm inombord. <3

Hihi, Lukas har lärt sig att härma en katt. Han är så söt när han gör de. En annan säger ju "Mjau" han säger "Maaaaa". Hehe, han ser skitrolig ut när han gör de. Sen så vet han var magen är. Försöker lära honom andra kroppsdelar också men så fort jag säger typ: Vet du var... så drar han upp tröjan och visar magen. Han har liksom fastnat där. Joo, så härmar han bilen också. Han kör runt med sin favoritbil här hemma och brummar samtidigt. Längtar tills han börjar prata lite mer. För just nu är det bara mamma, titta (titte) & kisse (khsse). Kanske kommer lite mer när han börjar dagis, kan ju alltid hoppas. Kul är det iaf när man ser honom göra framsteg, då vet man att man har gjort ngt rätt iaf. :D

Strax ska vi ivåg och luncha/fika med Carro, Nelia & Victor. Efter det blir det nog en liten sväng till lekparken som barnen får leka av sig lite.

Just de, inatt så har jag sovit så otroligt bra. Vad jag kan minnas så har jag inte vaknat en enda gång. Jag sov ca 6 h i sträck och det händer INTE ofta. Det är alltid ngt som väcker mig - katterna, Daniels snarkning, Lukas ljud utanför m.m. Blev helt chockad när Daniel klocka ringde 05.30 imorse och jag inte hade varit vaken ngt. Tänkte att det skulle bli skönt att få sova ett par timmar till men icke. Lukas vaknade 06.20 och ville gå upp. Men jag kände mig rätt så utvilad iaf.

Nää, lite leka med Lukas nu innan vi ska gå. Han är extremt rastlös för tillfället...

Lugn helg

I fredags var Carro med familj här. Vi bjöd på mat för att tacka Oscar för hjälpen med bilen. En bit mat är så klart inte tack nog, men liiiiite iaf. Blev grillat som vanligt. :P Vi alla rapade vitlök efteråt och man avled nästan av dom. Guud, så det luktade. Hehe, med det är gott med vitlök. Man får räkna med bakslagen. :P Kvällen blev mkt trevlig. Dom drog vid 20 så då blev det filmkväll för mig och Daniel, som vaaaanligt. Godis & chips åkte fram. Man kan ju inte ha sånt framme längre när Lukas är vaken, han är som en hök på skålarna och vill smaka. Han har fått smaka ett par chipsbitar men inget godis. Är så rädd att han ska sätta det i halsen.

Igår var vi en sväng inne i Örebro och fikade hos Madd & Jonas m. barn. Eller jaa, vi åkte dit för att fira Julia som fyllde 4 år här för ett par tre veckor sen. Hon fick en sån där leksaksmicro. Hoppas hon får mkt nöje av den. Väl hemma gjorde vi allt för att underhålla Lukas som var så extremt trött. Han fick lite kvällsmat, sen så tog vi tag i det vi har tänkt ett par veckor nu - vi rakade av han håret. Men det låter värre än vad det är. Vi tog på det längsta stycket så det blev lite över 2 cm. Det är lite längre uppe på så att vi ska kunna fixa någon fin frilla till han ska fotograferas den 13 augusti.

Före (gamla bilder):

                   

Efter:

                   

Nu kanske skillnaderna syns så jätte bra då jag tog efterbilderna med telefonen. Han ser iaf mkt äldre ut nu. Skönt för honom att få bort håret också. När han blir varm så bli hela håret dyngsurt på honom. Kanske vädrar lite bättre nu. :P

Idag har vi inte gjort många knop. Jag känner mig lite konstigt i kroppen. Går inte riktigt att förklara... Var meningen att vi alla skulle gå ut i lekparken en stund men jag orkade faktiskt inte. :( Så Lukas fick gå ut med pappa istället. Dom är fortfarande borta, så jag tänkte sätta igång med maten här strax. Mår ngt bättre nu, men det känns konstigt. Ngt virus kanske? Jaja, det lär ju märkas.

Nää, dags att skala potatis... Kuuul...

En riktigt bra dag

Jaa, det hade vi igår, jag & Lukas. Han vaknade rekordsena 08.10 (!!!). Kan ju säga att det inte händer ofta. Han la sig 19.30 kvällen innan, så han sov riktigt länge för att vara han. Skönt var det iaf, fast jag mer eller mindre låg och väntade på att han skulle vakna från 07.00 ca. Hehe, dumt att sova istället.

På morgonen så busade & lekte vi lite. Sen var det dags för städning. Jag diskade och torkade lite överallt sen så hjälpte Lukas mig med dammsugningen (han går och puttar på den). Kl 10 var vi färdiga. Då började jag känna mig lite rastlös. Nu då? Vi lekte lite till och sen blev jag så fruktansvärt sugen på pannkaka så det blev vår lunch. Lukas fick äta själv. Behöver jag säga att det var sylt överallt...?

          


Efter lunchen blev det sovdags för Lukas. Han har börjat krångla så när han ska sova middag. Han vill gärna inte göra det även fast han är hur trött som helst. Somna gjorde han iaf till slut. Fanny kom förbi en sväng och snacka lite skit. :P
Hon var bara kvar en kort stund sen så var det bara att invänta att Lukas skulle vakna. Hade verkligen INGET att göra. Han vaknade efter ett par timmar. Då bestämde jag att vi ska gå ut, även fast det spöregnar, så jag drog på honom regnkläder och stövlar. Vi gick ner till Kumlasjön bara så att han skulle få springa av sig lite. Han var så söt så i sin regnutstyrsel, han tycker dock det är lite svårt att gå i stövlarna än.

          



På kvällen när var pappa var hemma så gick vi en sväng till Carro, Oscar, Cornelia & Victor. Vi fikade lite och Victor fick sin JÄTTESENA välkomstpresent. Bilen pajade ju lagom till han kom, så vi kom aldrig iväg och köpa ngt. Väl hemma sen så badade Lukas och sen var det läggdags. Han somnaded rätt ovaggat då han bara hade sovit en gång under dagen, men ack så trött han var. Ögonen bara hängde på honom. Han vakna vid 23 nångång och var jätte ledsen. Han fick sitta uppe en stund sen så var det bara att lägga honom. Såg att hans 7:e tand hade spruckit igenom idag, kanske var det som gjorde ont? Jag har sett den där tanden i säkert 2 månader. Men den har envisats med att inte komma fram. Men nu ÄNTLIGEN. Märkte att det var ngt på gång igår för Lukas dreggla ngt så fruktansvärt och var lite dålig i magen.

Idag ska vi träffa Hanna & Saga. Det händer ju inte alltför ofta. :P Inte sen dom flyttade iaf. Blir ju en bit i mellan. Trevligt ska det blir iaf. Blir väl kanske en fika/lunch och så kanske vi går till en lekpark så barnen får leka lite. Ser ju ut som om vädret skulle kunna vara bra idag.

Nu tycker Lukas att mamma är tråkig, bäst att leka lite.

Misshandlad son

Gud, så Lukas ser ut. Det ser verkligen ut som vi misshandlar honom. I lördags hade han en RIKTIG oturdag:

* Uppe vid husvagnen har dom en sån där träbänk med bord, en sån där som sitter ihop som man kan hitta på rastplatser och så. Den kär han in huvudet i på ngt konstigt vänster (jag var inte med, farmor tittade till honom medan vi packade) så han får världens bula + blåmärke mellan ögonen. Ser ut som han har sammanväxta ögonbryn.

* När vi kom så sprang han rung här och härja. Rätt var det är hör jag en duns och han har på ngt sätt slagit i sidan av huvudet, så han har två märken vid tiningen och två på kinden + blåmärken på dessa ställen.

* Lukas lekte på sitt rum en stund innan läggdags (jag tittade självklart till honom med jämna mellanrum). Och efter en stund hörs ännu en smäll och ett rent AJ-skrik som jag inte har hört förut. När jag kommer in så har han suttit bak&fram på sin gåbil, den har tippat och han har slagit i mun och näsa i en leksak som låg nedanför. Resultat = Maaassa blod från näsa och mun. Sprucken innerläpp/fetaste fläskläppen och en blå näsa.

* Igår lekte han ännu en gång med bilen och gör samma misstag. Jag såg det hela men han inte fram innan han ramla. Jag tyckte inte att han slog sig så illa, men tillräckligt för att läppen gick upp igen. Så nu har han en ännu större fläskläpp.

Han är himlans klumpig alltså. Ska det vara så? Eller har han extremt dålig koll? Fortsätter det så här lär han inte ha några hjärnceller kvar. :D Hoppas iaf att han inte slår sig så mkt mer denna vecka.

Dagen har för övrigt varit rätt lugn. Har varit och handlat lite, mest för att fördriva tiden. Lukas tycker dock inte att det är så kul att handla, han bara skriker. :P Blev 3 pkt blöjor, 2 fläskfiléer, 3 mjölk, 2pkt köttfärs och ett par burkar mat till Lukas. Det var INTE så lätt att få hem kan jag säga. Allt bara rasa av vagnen hela tiden. Det tog en stund, men hem kom vi!

Nää, dags att laga middag. Chili Con Carne står det på menyn idag.

Älskade barn

Att ha barn runt omkring sig måste vara det bästa som finns. Att bara få vara med om deras bus, deras underbara leenden och allt det andra som hör till. Jag blir helt varm i hela själen bara jag tänker på de.

Lukas, min lilla pojke. Han är så underbar att jag inte kan inte hitta ord till de. Jag får så dåligt samvete ibland då jag tappar tålamodet på honom. Han är allt en liten buspojke och har många hyss för sig. :P Men ALDRIG kommer jag sluta älska honom. Han är min lilla guldklimp, mitt allt. Varje kväll när han ska gå och lägga sig så pussar & kramar jag sönder honom och berättar hur mkt jag älskar honom. Han tycker bara jag är jobbig och vill därifrån. :D Men då vet jag att jag har sagt det och jag hoppas att han i framtiden ska komma ihåg ngt av det iaf.

Som alla kanske redan vet så är jag ju Gudmor/fadder åt Cornelia. Henne älskar jag också väldigt högt. Nästan som min egen dotter. Vet att det kanske inte verkar som de ibland, jag har bara så svårt att visa det på ngt sätt. Jag har varit med från hon föddes. Guud, vilken underbar liten tjej hon är. Envis som få och har en otrolig vilja. Hon finns i mina tankar varje dag. Nu har hon fått en alldeles underbar lillebror, så otroligt fin.

Nää, vad detta blev sentimentalt. Bäst att avsluta... :D

Dalarna!

Jag är såå trött. Har sovit ngt så extremt dåligt de här dagarna vi har varit borta. Vi har varit uppe i Dalarna hos Daniels föräldrar i deras GIGANTISKA husvagn. Dom spenderar sin semester där. Skrivit där förut kanske...? :D

Det har varit supermysigt där uppe. Vi åkte dit i torsdags runt lunch och var framme vid 15. Dagen innan hade vi kikat vädret på klart.se och där hade dom skrivit att dom skulle regna. Så jag hade tagit med massa varma kläder till Lukas, köpt nya stövlar m.m. Men där var det strålande solsken nästan hela tiden vi var där. Kom ngn liten regnskur på torsdagen, men annars har det varit varmt och härligt. Vi har njutit som bara den där uppe, man blir så avslappnad på ngt sett. Lukas har sprungit runt som bara den och lekt med allt från sina leksaker till att springa runt och plocka kottar. Han har stortrivts. Jag var lite orolig för kvällen och hur den skulle bli vid läggdags. Jag la Lukas i farfars säng (dom har varsin 90 säng i husvagnen :P), gav honom flaskan med välling. Efter att han hade ätit färdigt gick jag ut i andra delen av vagnen och satte mig och vänta på att han skulle somna. Var lite rädd att han skulle ramla/krypa ur sängen, det är en bit ned. Vi hade bullat upp med kuddar så han inte kunde ramla ner när han sov iaf. I vilket fall så var han helt knäpptyst hela tiden. Tittade till honom då & då och han låg bara där i mörkret och kikade. Efter kanske 10 min så sov han så gott. Så där fick jag för att överhuvudtaget oroa mig för läggningen. Jag & Daniels mamma satt i förtältet och tjattra så att jag kunde höra Lukas lätt. Daniel & hans pappa satt utanför framför en eld mett varsin öl i handen. :D Vi gick och la oss runt 00-00.30. Vi flyttade över Lukas till den del vi skulle ligga på. Suck... Han var vaken till 04.30 ca (!!!!!!!!!), då fick jag honom att somna i min famn. Det roliga var att han inte gav ett knyst ifrån sig, han bara låg där och tittade. Men däremot så snurrade han runt som en virvelvind. Fick både armar och ben på mig hela tiden. Sen så sov han till 08.00 bara, så jag vara verkligen svintrött.

På fredagen då så åkte vi till Borlänge & Kupolen. Handlade faktiskt rätt mkt kläder till Lukas och så fick han en jättefin brun höstjacka från Lindex av farmor. Jag köpte mig även ett par tofflor, assköna. Vi fikade och greja. Karlarna gick till Jula och jag & Daniels mamma gick ut med Lukas som var extremt trött (konstig...?). Jag fick honom efter många om & men att sova i vagnen en stund. Jag själv satte upp de nyinköpta "rullgardinerna" till rutan. Vi flyttade nämligen fram Lukas från baksättet till framsättet då resan till Dalarna var mindre rolig. Han skrek i en timme. Inget var bra, inte festis, inte vatten, inte banan, inga leksaker. Så han tyckte inte alls att det var skoj. Så han premiäråkte i framsätet till Borlänge och han satt MYCKET bättre där. Han somna mer eller mindre på stört. Han ser ju mkt mer där framme också. Även hemresan gick okej, men han var lite trött på att åka bill när det var kanske 45 min kvar hem. Men han var rätt så lättroad denna gång iaf. Jaa, Borlänge... Vi fikade och greja innan vi åkte hemmåt till skogen igen. På hemvägen tog vi med oss varsin pizza. Supergott var de. Natten till idag gick skitbra rent ut sagt. Lukas somna som en stock 19.30 och sov till 07.30 imorse. Jag sov ändå inte så bra, men mkt bättre än natten innan iaf. Vi åkte hem vid 10 idag, jag ville hem tidigt. Skönt att ha dagen på sig hemma, även fast vi inte har gjort så mkt.

Nu är mina älsklingspojkar ner till affären och handlar lite grillmat till kvällen. GOTT! Ska sätta igång med lite middag till Lukas nu. Han kan inte äta ngt av de vi ska äta så. :)

Full rulle

Har precis dammsugit färdigt här. Usch, vad svettig man blir. Bra träningspass om inte annat. :P Håller på och tävttar också. Ska tvätta det sista imorron kväll. Har ett par uppsättningar med sängkläder som skulle behövas tvättas, men jag orkar inte ta det idag, lat som jag är. ;) Sen vill jag komma ut så fort som möjligt också. Måste ju passa på i det fina vädret, för det ska säkert regna resten av veckan. Så fort Lukas har vaknat här så ska vi möta upp Carro med familj för att bege oss till en lekpark så barnen får leka av sig lite. :)

Annars blir det nog en rätt så lugn dag. Måste ringa till kyrkan också. Jonas syster ska sjunga på vårt bröllop! :D Har en låt som jag skulle vilja ha, men har inte diskuterat så mycket med Daniel än om de. Iaf, måste få tag på ngn musiker. Det håller väl kyrkan med va? Typ nån som kan spela piano eller ngt? Just de, sen måste vi ringa och avboka verkstadstiden till bilen då Oscar ska hjälpa oss att fixa de. Skulle kunna pussa hans fötter just nu. För vi slipper ju alla extra utgifet som felsökning, arbetskostnad m.m. Vi väntar bara på självaste bildelen nu som ska komma tidigast imorron. Hoppas den kommer denna vecka iaf som man får ordning på bilen till Daniel börjar jobba.

Idag har Lukas haft en dålig morgon. Han vakna runt 07.30. När han hade fått sin välling och jag skulle byta blöja på honom så börja han gnugga sig i ögonen och gnällde en massa. Så brukar han göra när han är trött. Han höll iaf på så ngn timme till så jag la honom. Men inte ville han sova för de. Så han har sprungit här och gnällt hela förmiddagen. Han fick sig lunch vid 11.30 SEN somna han. Och NEJ, han var inte hungrig innan. Jag försökte med macka och allt möjligt, men inget funka. Vet inte om det är tänderna, lär ju märkas.

Nää, dags att göra sig klar.

Så otroligt seg dag

Idag tog jag en lååång sovmorgon, och det var så skönt ska ni veta. Jag sov till kl 11!!! Nu känner jag mig faktiskt riktigt utvilad, för jag brukar vara tvärtrött vid den här tiden. Så dagen började sent för oss idag. Efter att Lukas hade badat och käkat lunch så begav vi oss till Daniels syster för lite fika. Gott som vanligt. :P

Här hemma blev det en extrem sen middag. Lukas blev så hungrig så jag var tvungen att ge honom lite fil. Blev en liten miss i planeringen med tiden. Vi gjorde potatis & ugnstekt falukorv. Så gott! Det är nog en av mina favoriträtter tror jag. Fast det är goare med potatismos till, men att göra potatismos på färskpotatis brukar inte bli så lyckat.

Nu har Lukas precis lagt sig. Han var himlans trött efter en liten olycka här hemma. Jag och han busade i vår säng och han gör ngn slags kullerbytta och ramlar ner för sängen, som för övrigt är rätt så hög. Det hela gick jätte bra då han inte slog sig eller ngt, han hamna mer eller mindre på fötterna. Han blev bara extremt rädd. Det gick över rätt så snabb, sen så blev dte full fart på honom igen. Jag blev nog nästan mer rädd än honom tror jag. Jag slänge mig efter honom, men hann inte riktigt, fick bara tag i ena handen på honom - därav att han nästan hamna på fötterna. Tur att det gick bra iaf. :)

Uscha, är så rastlös. Vill verkligen göra ngt, finns tyvärr inte så mkt att göra.

Nää, nu vakna Lukas och skrek till. Ska titta till honom sen blir det att fortsätta att titta på The Hills. :)

Regn, regn & åter regn

Fy vad det ska regna. Nu får det vara bra snart. Jag vill ju ha sol, speciellt nu när man inte har ngn bil. Man kan fasen inte göra ngt. Jag menar, hur kul är det att gå ut och gå i regnet? Nää, sånt pysslas det inte med. :P

Dagen har varit kalaslugn. Jag har sovit extremt dåligt inatt. Har legat och tänkt mkt och glömde väl bort att sova. :D Var vaken från ca 02.30 tror jag. Strax efter 03.00 fick jag ett sms av Carro & Oscar som meddelade att lille Victor hade kommit till världen! Åh, jag blev helt tårögd när jag fick det smset. Han har varit så hiiiimla efterlängtad, och äntligen så kom han. 1 dag innan BF.

Lukas vaknade 04.30, då hade jag inte somnat än. Var bara att kliva upp, för han ville inte alls somna om efter vällingen. Han somnade igen kl 07.00. DÅ var jag TRÖTT. Daniel gick upp med honom när han vakna igen, jag sov vidare ngn timme till. Annars har dagen varit kalaslugn. Vi lekt och busat här hemma. Daniel hjälpte Tommy, Fannys kille, att bära lite kartonger. Dom håller på och flyttar, så vi hjälpte till lite. Jag höll Fanny sällskap medan hon packade upp. Efter det drog vi vidare till Carro & Oscar. Där gosade jag med lille Victor och så käkade vi lite "onyttig" mat (pizza,kebab). Asså, Victor... Sååå liten & sååå söt. Får ju inte förglömma Cornelia - världens bästa & stoltaste storasyster. Hon var hur duktig som helst, även fast hon är så liten. Hon lyssnade riktigt bra, just med det att ta det försiktig. Lukas var nära att slå Victor i huvudet, men jag hann precis stoppa handen, så handen snudda vi huvudet bara. Ingen skada skedd som tur är. PJUH! Han förstår ju inte lika bra som Cornelia. Vi drog oss hem runt 20 då Lukas var extremt trött och jag ville lämna den "nya" familjen ensamma. Ni gör riktigt vackra barn iaf, det är en sak som är säker...

Daniel drog nyss ner till affären för att köpa en dricka. Känns som om min diet har gått helt åt helvete, även fast jag inte har gått upp ngt. Men när Daniels semester är slut så blir det att ta tag med hårdhandskarna igen. Blir väl en film här ikväll, vet dock inte om vi har ngn bra. Lär ju märkas...

Bilder

Från Kumlasjön med Susanne & Oliver:

                   

Från lekparken med Linn & Lowis:

                   

                   

Från Lek & Buslandet med Emelie & Kevin:

                   

                   

                   

                   

                   

.. och så var det dags för hemgång med extremt trötta barn (Kevin sov i vagnen redan)

Lek & Buslandet

Uj, vad det har regnat!!! Värsta översvämningen på baksidan. Skulle väl bli ngt bättre imorron, men sen så skulle det bli sämre i helgen igen. BLÄ!

Idag var vi iväg till Lek & Buslandet. Emelie och sötaste Kevin var med. UJ, vad mkt folk det var där. Var lite halvsvårt sådär att hitta en parkering. Stod läääängst bort, så vi var dyngsura när vi kom in där, hehe. Lukas var inte på det bästa humöret när vi kom dit just. Men efter att vi "vuxna" hade ätit lite lunch (Lukas hade ätit redan) och Kevin hade fått i sig lite så var Lukas fit for fight igen. Tror dom där pommesen han fick var spetsade med ngt. :P Jag tror aldrig att jag har sett Lukas så glad som han var där sen. Han sprang runt med bollar, klättrade på allt, lekte med andra barn. Det enda som inte var så skojsigt var bollhavet. Det tyckte han var lite läskigt. Men annars tyckte han att dte var kalas. Behöver jag säga att han tvärslockna i bilen sen?

Tur var ju att vi ens tog oss HEM. Väl hemma här så skulle Daniel iväg till sina föräldrars hus för att fixa ett papper. Han gick och efter ett par minuter kommer han instormandes här argt som ett bi. Han slängde bilnycklen i soffan. Då förstod jag på en gång att bilen hade pajat. När han hade kommit upp ur garageuppfarten, i backen typ, så hade hela bilen börjat rassla. Det gick liksom inte att växla och släppa kopplingen, den drog inte iväg. Så nu misstänks drixaxeln/drivknuten ha gått av/pajat. Värsta av allt är att det är semestertider och skitdåligt med tider hos verkstäder. Vi fick en, NÄSTA torsdag. Då hade vi tur. Men att vara helt utan bil i en heeeeel vecka känns sjukt jobbigt. Ingen semester till Daniels föräldrars husvagn blir det heller. :S Det känns jättetrist, för det var typ de som var inplanerat i sommar. Iaf, Carro var så gullig och kom hit så vi fick låna bilen så vi kunde bogsera bort den till Daniels föräldrar. Vi kom efter MÅNGA om & men iväg, så nu står bilen där borta. Bättre den står där än någon annanstans, där slipper vi iaf böter. Hade varit helt omöjligt att få ner den i garaget igen.

Tack Carro för att du passade Lukas och lånet för bilen. Du är guld värd. Älskar dig!

Tänkte bjuda på lite bilder från idag och tidigare, men jag gör det i nästa inlägg. Blir så långt annars.

Pysslat

Idag har det varit en riktig pysseldag. Dagen började med en massa tvättning, Carro & Nelia var också här och tvättade. Tycker grymt synd om Carro nu då hon har det jobbigt med den stora magen. För STOR är den allt. Iaf, jag körde hem dom när all tvätt var färdig. När jag kom hem sov Lukas så då satte jag igång och rensade precis överallt. Det blev 3 FULLA stora påsar med kläder, mest från mig men lite från Daniel. Det dumpade vi av i en Myror-kontainer. Sen har städning pågått heeeela kvällen med avbrott för mat och inköp av en ny dammsugare. Så imorron är det tvättning av fönster, dammsugning och moppning av golvet kvar. Går nog rätt så fort. Kul ska det bli att dammsuga iaf, hoppas den är bra. Allt annat är iaf avtorkat, dammat och organiserat. Ni ska se i vår garderob i sovrummet. 4 (!!!) hyllor finns lediga. Helt jsukt vad man sprider ut saker överallt. Men skönt att det finns lite utrymme ifall man behöver de.

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Tror Daniel ska titta på film. Jag orkar inte, är alldeles för trött. Min tur att gå med lill-älsklingen imorron. Det första vi ska göra är att klä på oss och gå ner till Maxi ihopp om att det finns ngn Astrid Lindgren film kvar. Tror dock inte de. Det är ju den som köps med expressen, tror den tar slut rätt så fort. Men jag håller tummen.

God natt!



Nya dammsugaren, inköpt på NetonNet

Myskväll...

...blir det ikväll! Vi har varma mackor i ugnen, chips i en skål på bordet, god dricka i kylen och en bra film på datorn. Kan det bli bättre?!

Lukas ligger och sover sen en stund tillbaka. Idag gick det smärtfritt att lägga honom. Stackarn har lidit så den senaste veckan av värmen så det har blivit många uppvak och sena läggningar pga att han har varit så ledsen. Igår var nog värst. Han skrek helt hysteriskt, inget hjälpte förän vi duschade honom kallt. Sen somna han på en gång! Igår kväll var den enda dag denna vecka då vi INTE duschade honom på kvällen för vi själva tyckte inte att det var så varmt. Men det tyckte tydligen han. Så efter en skön dusch sov han hela natten utan uppvak.

Mamma/Lukas mormor har varit här i helgen. Dom har busat på en massa här hemma. Tycker det är viktigt att dom får en bra relation till varandra även fast det är en bit imellan oss. Därför kommer mamma minst en helg varje månda och vi åker ner till Katrineholm över dagen ibland. Vi körde hem henne idag. Mat bjöds det på, hos min mormor & morfar. Stek, potatis, sås & grönsaker. SÅ gott. Njöt av varenda tugga. Blev en tidig middag idag, därav de varma mackorna. Imorron kör vi på med Nutrilett igen. Jag har 2 kg för att vara nöjd, då är jag nere på startvikt innan jag blev gravid med Lukas. Sen om jag går ner lite till gör inget. :P

Daniel har ÄNTLIGEN semester. Så himla skönt att ha honom hemma. Hihi, han erbjöd sig faktiskt att gå upp med Lukas hela veckan så jag kunde få sova ut, för det behövde jag, tyckte han. Bra söt är han allt, min fästman. Men det blir nog så att vi delar på uppgången i veckan. Även fast jag är sjuuukt trött på morgonen så är Lukas underbar på morgonen. Han är på toppenhumör och röjer för fullt. Man blir pigg bara av att titta på honom.

Annars så har vi inget inplanerat i veckan. Ska bli crap-as väder så... :S


Kumlabadet

Vikken värme! Man blir ju helt slut. Men har sett på vädret nu att det ska regna lite i helgen. Inte mig emot. Säger som Carro: Ska fan gå ut och ställa mig i regnet och njuta.

Idag var vi iväg som planerat till Djupadalsbadet. Vi möte upp Susanne och Oliver utanför oss här för att ta sällskap ner. Jag hade tänkt att köpa armpuffar till Lukas, men dom hade haft inbrott där dom säljer grejer så det var lite kaos. Tur var väl de, för Lukas är en RIKTIG badkruka. Han gillar inte alls att bada. Förstår inte vad som är fel. I badhuset går det hur bra som helst, men INTE ute. Vet inte om han tycker det är kallt? Jag tyckte att dte var skitvarmt i poolerna. Nää, han bara klamra sig fast i mig och gnällde HELA tiden vi var i vattnet. Han plaskade några med händerna och då trodde jag att det släppte, men icke. Han började gnälla lika fort igen. Funderar på att börja på ngt slags "babysim" med honom. Vet dock inte riktigt om det finns i hans ålder. Vet inte vad maxåldern är. Han kanske är rädd för vatten eller ngt? Här hemma är han ett riktigt blötdjur och plaskar & stojar hela tiden i sin balja. Jaja, kanske släpper.

Iaf... Oliver tyckte det var megaroligt att bada. Såg så härligt ut när han plaska omkring där med ett stort leende på läpparna. Tror vi var i 3 ggr (?). Uppe på land var Lukas på bra humör, för det mesta iaf. Lite jobbigt var det dock att han inte ville sitta still alls, uatn man var tvungen att springa efter honom hela tiden, vilket resulterade i att jag inte fick så mkt sol på mig som jag hade hoppats. :P Hehe, nu här ikväll så såg jag att jag har bränt ENA sidan av ruggen, ser skitfult ut. Vi var där nere mellan 10-15 ca. Var alldeles lagom. Hade dock huvudvärk ett par timmar som även fortsatte hemma, men med lite skugga och vatten så blev det lite bättre. Blev god kycklingsallad för mig och risifrutti & banan för Lukas.

Lukas sover som en ängel sen ett par timmar tillbaka och jag ska gå till sängs nu. Är så trött efter den här dagen. Fick reda på av Susanne att dom hade åkt och badat typ direkt efter att vi hade varit där nere. Dom hade åkt några st till ett bad och varit där några timmar. FATTAR inte hur dom orkar. Jag var ju helt slut! :D Trevligt hade jag idag iaf!

God Natt!

Inget bad

Det blev inget badande igår. Jag och Lukas cyklade hem till Linn och tog oss en fika. Lowis var på dagis. Lukas var dock jätte jätte grinig hela tiden... Ibland så undrar jag vad folk egentligen tycker om min son? Tycker dom att han måste vara världens grinigaste unge, tjurig jämt och bara allmänt jobbig? Jag kan säga er att så är inte fallet! När han är hemma så är han jätte glad. Han springer runt och lallar med sina leksaker, springer efter katterna (som för övrigt hatar de :D) m.m. Grejen är den att han blir väldigt väldigt rastlös väldigt fort. Det måste hela tiden hända ngt. Att sitta inne en hela dag funkar inte, ut måste vi för annars så blir hela dagen förstörd för både honom och mig. Tycker bara att det är så synd att de flesta får se den ledsna Lukas jämt. Han är faktiskt en underbar liten pojke, han vill bara ha ngt att göra, ha ngt att pilla på.

Iaf, efter fikan begav vi oss hemmåt för att mer eller mindre vända i dörren för att träffa Carro, hennes syster och systerson på Sveas. Blev en snabbis där också bara, för Lukas var megatrött och behövde hem och sova. Så det blev en rätt lugnt dag ändå. På kvällen åkte vi hem till Fanny en sväng och senare begav jag mig till Carro för lite Tv-tittande (som vanligt på tisdagar).

Idag var det tänkt att vi skulle gå till Djupadalsbadet och bada med Susanne & Oliver. Men jag tittade vädret och såg att det skulle regna. Men nu när jag tittar ut är det skinande sol och klar himmel...? Men man vet ju aldrig, regnmolnen kan ju komma fort. Iaf så sköt vi på det tills imorron då det lovas bättre väder. Kl 14 blir det fika på Sveas med Ida & Thelma och Susanne & Oliver. Blir nog trevligt det med. :)

För övrigt så är jag bara så sjukt trött på alla falska människor runt omkring mig. Varför inte bara vara ärlig mot mig istället? Jag får reda på allt bakvägen iaf. Jag menar, hur smart är dte att gå och säga saker till folk jag känner? Tror ni inte att jag får reda på de då? Jag orkar liksom inte lägga ner tid att hålla en vänskap uppe om jag inte får ett skit tillbaka. Blä, säger jag bara!

Nu sover Lukas en liten stund. Jag ska nog ta och städa lite, behövs alltid.

RSS 2.0