Påskledigt

Lukas har varit på sånt underbart humör heeela dagen. Även på dagis sa fröknarna! :D Alltid kul att höra, annars så brukar han kunna bli rätt så sur och tvär rätt lätt. Men inte idag. Idag har det skrattats för fullt. Han har till och med skrattat åt sig själv. :P

I förmiddags hämtade jag mamma/mormor. Hon bjöd på en korv på Ok/Q8 innan vi åkte. Satt fint i kistan. :D Sen bar det av hemmåt igen, heeela den långa tråkiga vägen. Men det gick bra, då hade jag iaf någon att prata med. Vid 14.00 hämtade vi Lukas och for ut till Ikea. Så nu ska jag praktisera där i 2 veckor! För att lära mig alla rutiner och de olika arbetsområdena. Knäppt kanske ni tycker, eftersom jag redan jobbar där. Men jag gör detta för att lära mig så att dom ska kunna ringa in mig. Jag kan bara ett enda område nu. Chefen min tyckte det var en skitbra idé, så vi blev båda riktigt nöjda. :D Så nästa vecka och veckan efter det så kommer Lukas gå heltid på dagis. Blir nog bra. Kommer blir en omställning för oss båda, men det är så kort tid, så han klarar det nog. På Ikea köpte vi också en sänghimmel och lite handdukar till syster. Hon glömde att köpa det sist hon var där. Så nu trodde hon att hon hade allt till lilla bebisen. :)

Idag när jag skulle hämta Lukas på dagis så sa ena fröken till mig att Lukas hade snackat på med massa nya ord. Känns kul att höra. :) Men jag förstår att dom som inte träffar honom så ofta har lite svårt att förstå honom för han utelämnar den första eller de första bokstäverna i orden. Ex kudde blir "udde" och stänga blir "änga". Men bara vi förstår honom så. :P Och det gör vi, med råge. Han härmar precis allt man säger. Gullehjärtat. STOLT! <3 Mamma sa att när hon hade lekt med honom inne på hans rum så hade han sagt: "Mamma pappa binbin" och pekat ut mot vardagsrummet. "Binbin" är Tven har jag lärt mig. Hehe, lite roligt ord faktiskt. Inte likt någonstans. :P Men o andra sidan sa jag "blunk" till mjölk när jag var liten så. :D Så meningarna börjar komma här, sakta men säkert. Han tar det i sin egna lilla takt.

Imorron blir det full fart här hemma. Daniel har tagit pappaledigt imorron, så han är hemma också. Det gillas starkt. :) Jag & mamma ska tvätta lite fönster. Det behövs kan jag säga. Sen ska vi iväg en snabbis till Marieberg och kika lite. Ska försöka hinna dammsuga och tvätta lite golv också. På kvällen ska jag träffa några på Marieberg och ännu senare på kvällen, när Lukas har somnat, ska jag & Daniel iväg och mysa lite för oss själva. Men vi ska lägga Lukas först, det var min enda regel. Det är så mysigt med hans läggning, så därför vill jag att vi ska göra det själva. :)

Nää, nu ska jag titta färdigt på filmen här, sen ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp när Lukas vaknar aptidigt imorron bitti. :P

Daniel & Lukas - mina hjärtan. <3 Vad skulle jag göra utan er?

Fy fasen vilken tid det tog!

2 ½ h!!! Så lång tid tog det att ordna upp alla bilder - korrigera röda ögon, lägga om i särskilda mappar m.m. Men nu är det gjort! Nu ska det skicka in bara. Men det får jag vänta lite med, det kommer bli EN HEL DEL bilder (sisådär 3-400 bilder :S)  som ska skickas in. Dom pengarna har jag inte just nu. Får vänta tills jag får min första lilla lön. :P Ska köpa album också så att jag kan sätta in alla bilder. Sen ska jag köpa ett "bröllopsalbum" där jag ska sätta in alla bilder från själva bröllopet, från festen och de bilder som jag har kvar från fotografen. Kommer bli kalasbra. Kanske skulle prioritera bröllopsbilderna och det så man kna få ett komplett album? Hm, tåls att fundera på.

Jag & Lukas var in till stan idag med Carro & barnen. Blev lunch på McDonalds (Lukas fick juniormat som jag handla från Maxi, vågar inte utsätta hans mage för så mycket än) och sedan några tripper in i några affärer. Var mycket trevligt iaf. :)


Mysbarnen håller varandra i handen.

När vi kom hem hade jag inte hjärta att gå in och fly undan det fina vädret. Så jag gick upp med Lukas, bytte blöja på honom och sedan klädde vi på oss igen för att gå ut. Guuuud så skönt det var. Riktigt varmt i solen! Lukas njöt för fullt. :) 

                   


Han blev lite putt för att han inte fick äta snön som han hade lagt i spaden. :P

Nu ska jag göra en smarrig kladdkaka till mig och Carro ikväll. GOTT!

Nu är vi alla friska ... Tror jag ...

Lukas är det iaf full fart igen. Har börjat äta igen, riktigt ordentligt dessutom. Känns riktigt skönt, då vet jag att han är frisk. Så han får nog gå till dagis iaf på onsdag, så han får leka med sina kompisar lite innan det är dags för lite påsklov. :)

Jag har jobbat i helgen. Lika roligt som vanligt! :D Trivs riktigt bra. Otroligt snälla kollegor har jag också, bara ett stort plus. ;) Lukas busa järnet med pappa här hemma. Skönt att han hade slutat kräkats innan jag börja jobba, det är så jobbigt att ta reda på sånt själv tycker jag. :S

På onsdag kommer mamma/mormor hit. Ska bli mys, Lukas tycker det är så roligt att få köra med sin mormor som gör precis allting han ber om och vill. :D Men det blir väl så kanske när dom inte träffas så ofta. På fredag sen så blir det en tripp ner till Katrineholm, dels för att köra hem mamma och dels för att äta middag och umgås hos pappa min. (För er som undrar varför jag aldrig skriver om min pappa - den pappa som jag nu nämner, den enda pappa som finns för mig, är inte min biologiska pappa. Det är min lillasysters pappa. När mamma & pappa skildes för många år sen så blev det att jag inte träffade honom lika mycket. Väldigt synd tycker jag. Men vi pratar lite då & då idag. Han kallar sig även morfar till Lukas så det känns ju bra. :P) Vi kommer också att sova kvar där för vi ska till min mormor & morfar på påskmiddag på påskafton. Blir nog bra de där. ;)

Sitter och funderar på vad jag ska köpa till Lukas påskägg. Han får något godis iaf, typ en tablettask och någon klubba kanske. Får väl bli någon liten leksak kanske. Vill inte fylla ett påskägga med goids liksom, känns inte bra. Jaja, ska diskutera lite med Daniel och se om han har något förslag.

Nu ska jag titta lite Tv och förhoppningsvis somna skönt framför den. ;)


Min älskade lille sjukling

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i Lukas sjukdomar. Något måste vara tokigt med hans immunförsvar. Det är inte normalt att ett barn på under 2 år har haft mer än 7 magsjukor och minst 10-15 förkylningar. INGEN annan jag känner som har barn i Lukas ålder är sjuk så ofta som han är. Okej att dom har lite rinnade näsor och någon magsjuka / säsong. Men detta är ju löjligt. Han var liksom magsjuk för 2 veckor sedan. Så har fått en telefontid med vår BVC-sköterska kl 11.40. Jag hoppas att hon ska kunna sätta in en remiss till en barnläkare.

Nu ska jag fortsätta ta hand om plutt.

Arbetsintervju

Har inge lust alls, men jag måste. Det är inte ett jobb jag vill ha ens, jag sökte bara det för att jag måste. Detta jobb gäller en deltidstjänst på McDonalds Brändåsen i sommar. Jag menar, jag har ju redan sommarjobb. Jag är hellre på Ikea än där. Dels för att det är lättare att ta sig dit och dels för att det är mer timmar och bättre betalt. Men men, bara att åka dit och så glad ut!

Det händer inte så mycket annars. Livet rullar på i vanlig ordning. Lukas håller på att bli sjuk, IGEN. Inget ovanligt dock. Han har fått hosta igen, hoppas det stannar vid det bara. Han har börjat prata något så fruktansvärt mycket. Han gör så verkligen förstodd. Så skönt att han äntligen kan säga vad han vill. På dagis går det kanon. Han vill inte gå därifrån när man ska hämta honom. En så länge -peppar, peppar, ta i trä- så har han inte varit ledsen en enda gång när jag har lämnat honom. Vet inte hur jag skulle klara att lämna honom där helt hysterisk. Men det kan ju vända det också. Äter som en häst gör han. Förstår inte var han stoppar allt. Han är smal som attan! Ingen midja, ingen rumpa. Lite lite hull runt låren, men annars inget. Bra ämnesomsättning tror jag, precis som pappa sin. Vi har börjat cykla lite smått till dagis också. En stor favorit hos Lukas.

Igår fick vi äntligen upp en kökslampa. Vi har ju bara bott här i 3 år (OJ, shiiit, känns inte som så länge!). Vi ställde bordet och stolarna annorlunda också. Blev som ett helt annat kök. Jättemysigt! Nya köksmöbler blir det inga förän det blir hus. Bättre att köpa det då, man vet ju aldrig om köket är litet eller stort. :P

Igår var jag på bio också. Jag & Carro åkte iväg och tittade på Remember Me. Han från Twilight, Robert Pattinson, är med i den filmen. Riktigt bra spelat i den här filmen. Snyggare är han också. ;) Men vikket slut!!! Blev helt chockad. Jaja, rekommenderar den starkt. Om man tycker om riktig drama förstås. :P

Nu ska jag börja med middagen här så jag hinner äta innan jag ska iväg på intervjun. Idag står Chili Con Carne med ris & rivna morötter bredvid på listan. Gott!

Nöjd?

Jag börjar nog bli rätt så nöjd med vårat boende nu. Det är lite smågrejer som ska göras, men annars är det helt okej. Nya köksmöbler kommer det bli den dag vi förflyttar oss till ett hus så man kan anpassa möblerna efter köket. Nya soffan gjorde verkligen susen i vardagsrummet. Ser ut som ett helt annat rum. Och skönt sitter man också! :D

Har nyligen hämtat Lukas på dagis. Han hade stått och väntat på mig i fönstret. Han hade sagt: "Mamma cykla" innan jag hade kommit. :D Men jag åkte ju bilen idag och så fort han såg bilen så hade lagt av ett jätteleende och skrikit "Mamma!!!" Hehe, mitt lilla hjärtegull. Kan man älska någon mer än jag älskar Lukas? Inte så troligt ...

Det blir en lugn helg. Inget planerat alls faktiskt. Kan ju vara rätt skönt det med, men jag kommer nog bli rätt så rastlös. Jaja, nånting hittar vi nog på. Funderar på om vi kanske skulle ta oss en tur till Lek & Buslandet ... ? Jaa, det tåls att tänkas på.

Idag blev det frukost med Carro & Victor och Susanne, Kristoffer & lille nykomlingen Ellion på Sveas. Hihi, så liten och söt. Inte lite bebissugen man blir då. :P Ska till Susanne imorron. Barnen ska få leka lite tänkte vi. Blir nog skoj. :)

Imorron förmiddag ska jag till Marieberg en sväng. Jag ska köpa en vårjacka till Lukas på Lindex. Mycket passande tyckte jag att det var för jag fick hem en rabattkupong på 30% på ett valfritt uteplagg. ;) Närrå, hade tänkt att köpa jackan där iaf. Sen är det bara stövlar som fattas inför våren. :)

Nu vill Lukas leka med mig. :P

Tidig morgon

Lukas ville kvliva upp tidigt imorse. :S Mindre roligt tyckte jag som sovit väldigt dåligt inatt med. Men inatt var det inte pga av magen, nu hade jag bara en sån där rastlös känsla i kroppen. Hatar när det blir så. :S

Idag kommer soffan! Åh, vad härligt det ska bli. Vi ska hämta den när Daniel har slutat jobbat. Vet bara inte var vi ska göra soffan vi har nu, Daniel vill ha kvar den så. Men men, det löser sig säkert.

Snart är det dags för dagis. Härligt tycker Lukas. Så fort jag nämner dagis skinner han upp som en sol. :)

Nää, borsta gaddarna nu.

Hård helg

Jag är verkligen helt slut! Men gud vad det är skönt att jobba. Så härligt att äntligen få tjäna sina egna pengar igen. Visst, det är inte så mycket just nu, men ändå.

Fick massa beröm från kunder idag att dom tyckte jag var så himla trevlig. (Up yours, MAXI KUMLA!!!) Lite komplimanger är ju aldrig fel. :P Allt har funkat kalas, och jag har lärt mig alla 3000 koder som finns där. Sen om jag kommer ihåg det om 2 veckor igen vet man ju inte. :P

Inväntar Daniel hära, vi ska ha myskväll med lite grönsaksstavar och dipp. GOTT!

Nää, borsta mitt blöta hår.

Äntligen tvättat färdigt!

Fy fasen vad tvätt det var. Men nu ligger allt på sin plats och lite plagg hänger på tork här i vardagsrummet. Fick inte plats med allt i torkskåpet. :P Men det är torrt till i morgon så.

Vi ska iväg till Daniels föräldrar och käka lite mat sen. Får se hur mycket jag klarar att äta. Shakerna börjar sätta sina spår i magsäcken. På ett både positivt och negativt sätt. Det positiva är att jag inte behöver äta så mycket för att bli mätt. Det negativa är att magen börjar balla ur och säga ifrån. Magkattarren börjar komma tillbaka. Så det är nog kanske dags att börja äta lite hälsosam mat istället. Synd bara att pizza m.m är så gott. :P

Soffan fick vi inte den här veckan heller. :S Skitbesviken! Vi har ju sålt våra fotöljer, så det är riktigt trångt i soffan att sitta alla 3. Dom hade massa förseningar med leverantören så hon sa att den FÖRMODLIGEN kommer nästa vecka. Blev lite sur när hon sa så för hon lova mer eller mindre att den skulle komma den här veckan, därav den snabba försäljningen av fotöljerna. Jaja, jag hoppas HOPPAS verkligen att den kommer i början på nästa vecka.

Nu ska jag klä på mig något annat än myskläderna sen ska vi gå. Trevlig helg!

Äntligen fredag!

Fredag fredag fredag! Åh, som jag har längtat. Börjar äntligen att jobba imorron. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Så Lukas & Daniel får en riktigt far & son helg. Det behöver dom. Lukas har blivit så mammig de här få dagarna Daniel var borta.

Idag är det tvättning som gäller!!! Har huuuuur mycket tvätt som helst då det är 2 veckor sen jag tvätta sist. Daniel slutar tidigt idag också, så han hämtar Lukas på dagis direkt efter jobbet. Då slipper jag springa mitt i det.

Idag ska skötbordet skruvas isär. Imorron kommer syster & hennes sambo och hämtar det & spjälsängen. Ska bli rätt skönt faktiskt att bli av med det för Lukas är ändå för stor. Kan lika gärna byta på honom på golvet, soffan eller något sådant. Jag skulle vilja ha en tvättmaskin, men med tanke på att vi precis har köpt soffa m.m så känns inte det optimala att köpa en ny tvättmaskin också. :P

Nu ska jag vila en stund, jobbig natt med en Lukas som vakna typ 1 gång varannan timme av någon konstig anledning. :S

Falskt alarm

Det blev inte värre, varken för mig eller Lukas. Det som kom i blöjan igår hade nog ingenting med magsjukan att göra. Jag känner mig inte heller dålig. Så idag är Lukas tillbaka på dagis. Jisses, vad glad han blev över det! Jag ska in till Jobbmässan i Örebro med Communicare. Vi ska ses 11.30, så får nog skynda mig lite, måste duscha och greja. :P

ÅH, ställde mig på vågen imorse. SÅ NÖJD! 65,8 kg visade vågen. Det syns verkligen också. Skickade en bild till Daniel på lilla magen och han blev jätte förvånad över att det hade hänt så mycket under tiden han har varit borta. Konstigt, jag har knappt ätit sen han åkte. Jag glömmer liksom bort det på något sett. Jag fixar mat åt Lukas men glömmer bort mig själv. Smart!

Idag kommer Daniel hem! Som vi har saknat honom här hemma. Ska bli så skönt att få någon vuxen att prata med. :P

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag jobbar. Vi skulle ha träffat Hannah med familj på lördag, men eftersom Lukas har varit magsjuk så vill jag inte åka dit och smitta ner barnen. Man vet aldrig hur länge bacillerna sitter i. Sen var Saga lite krasslig också, så vi får helt enkelt ta det en annan dag. :) Ev. ska vi till Carro & Oscar istället, där har magsjukan också härjat, så där finns alla baciller redan. Ska prata lite med Daniel först så han tycker det är okej. Kan ju inte bestämma en massa utan att prata med översten först. :P

Nää, duschen var det.

Det ser ut att vända till det sämre igen ...

Lukas är sjukt dålig i magen. Åh, varför kan inte allt bra komma på samma gång? Nu lär vi ju bli hemma hela veckan. :( Jag känner mig inte heller särskilt bra. FAN! Det kommer blir en riktigt jobbig natt känner jag på mig så jag har bäddat ordning Daniels sida med frotterad plast och lite mjuka handdukar som han får ligga på. Har en känsla av att det kommer komma spyer ifrån hans sida inatt igen då han inte ville ha någon mat och går och smårapar/får sura uppstöttningar titt som tätt. Så jag kommer gå och lägga mig med honom när han ska sova. Lika bra. Kanske får sova ett par timmar iaf.

Det lär sätta igång på mig med snart. Min mage säger det.

Sjuklingen är frisk

Lukas har haft magsjuka - igen! Denna gång var den rätt så lindrig faktiskt. Men han kunde inte ha fått den på mer fel dag. Han vaknade upp igår natt, runt 00.50 och kräktes ner hela sängen. Jag började nästan gråta. Jag skulle ju på introduktionsdagen på Ikea på morgonen ju. Daniel skulle iväg tidigt som attan och jobba i Göteborg så han kunde inte vara hemma heller. Natten blev lugn, jag & Lukas sov på soffan och sen när Daniel åkte så förflytta vi oss in till vårt sovrum. Inget mer kräk så här länge. Jag och Daniel pratade lite på morgonen om vi inte kanske skulle ringa till hans mamma och fråga om hon hade lust och ville vara hemma med Lukas. Så jag ringde henne vid 05.40 (hon brukar gå upp ca en halvtimme tidigare) men det var ingen som svara. Precis när jag lapå börja Lukas gnälla - då kom nästa omgång. Det var dock väldigt väldigt lite. Sen så somna han om igen. Jag ringde Daniels mamma igen, då svara hon. Hon skulle iväg till läkaren på morgonen och skulle troligtvis inte hinna tillbaka innan jag var tvungen att åka. Så det sket sig. Jag ringde dagis och lite sånt. Ringde sen Ikea och sa att jag inte kunde komma. Hon som höll i det hela blev ju inte så där jätte glad men satte en superkort introduktion för mig på fredag. Men - det kändes verkligen inte bra. Ringde Daniels mamma och pratade lite. Hon hade precis blivit färdig hos läkaren och erbjöd sig att ta hand om Lukas, trots smittorisken. Åh, ingen blev gladare än jag. Jag gav Lukas en liten skvätt majsvälling men han åt bara upp en del av det. Jag ringde till Ikea och sa att jag skulle komma. Jag klädde på oss båda, packade extra kläder och massa blöjor till Lukas. Gick ner till hallen för att klä på oss - då kom det igen. Hela hallgolvet. Lukas klara sig dock med att få nånting på sig. Jag torkade upp det och sen åkte vi. Därefter blev han frisk. För sen har det inte kommit någe mer. Han hade ätit massa rån hemma hos farmor samt en soppa som hade gjort med buljong, potatis, morötter och lite korv. Han var verkligen jättepigg när jag hämtade honom.

Introduktionen gick bra. Mycket information var det kan jag säga. Tur att jag inte missa det! Kommer nog bli riktigt riktigt bra. Jag var så himla trött när jag var där, hade ju inte sovit något på hela natten. Lukas bredde ut sig så på soffan så jag fick inte plats. :P  Väl hemma så busade vi lite sen myste vi i soffan med barnprogram. Lukas ville sova i pappas säng igen och så klart fick han det eftersom pappa ändå inte var hemma. Så jag läste lite för honom, sen somna han ... och jag också ... Vakna upp strax innan 21.00 med ett ryck. Ville se Desperat så jag gick upp. Hade inte ens hört de 3 meddelanden jag hade fått på mobilen.

Natten har varit riktigt bra, Lukas vakna ett par ggr för nappen bara sen så gick vi upp vid 09.00. Så jag känner mig rätt så utvilad. Idag ska vi nog gå ut en sväng till affären. Daniel kommer inte hem förän imorron kväll. :( Saknar honom, så tomt här hemma.

Nu vill Lukas att vi ska äta lite frukost, han har fått välling här på morgonen, han brukar inte få det annars, bara på kvällen. Så nu tänkte jag att han skulle få lite yoghurt iaf. Jag ska ta mig en shake. Ställde mig på vågen imorse, -1,9 kg. : Härligt! Ser det verkligen på magen. Jag har fuskat rätt mycket, så jag är nöjd.

BYE BYE!

Jag är trött på att gå!

Idag har jag gått, gått & gått. Jag är helt slut i hela kroppen. Sammanlagt har jag väl gått 3 h. Inte så mycket tänker ni kanske, men jag är verkligen helt slut. Har ju gått rätt fort också.

Fy fan vilken otur jag kan ha ibland. :S Innan jag skulle hämta Lukas på dagis så var jag iväg och tog passfoton som jag måste ha till jobbet imorron. Gick och hämtade Lukas och fortsatte till affären. Inne på affären ska jag ta upp plånboken - borta! WTF!!! Happ, kanske glömde den i fotobutiken så jag gick dit. Nopp, inte där. Ringde dagis - inte där. Hepp, bara att gå tillbaka hela långa vägen för att se om jag kunde hitta den. Men icke. jag hoppades bara på att det var någon vnlig själ som hade tagit hand om den. När jag kommer hem så tittar jag på mobilen - missat samtal från ett nr som jag inte känner igen samt ett samtal från Daniel. Ringer upp det okända numret. Då är det en före detta arbetskollega till mig (om man kan kalla det så) som har hittat min plånbok inte så långt ifrån dagis. Dock var de 200 kr som jag hade i borta. Men alla andra kort m.m fanns kvar. Haha, vad är oddsen att just en man känner ska hitta den? Hon hade iaf ringt till Daniel också, det var därför han hade ringt. Tur var också att passfotona var kvar i plånboken, för dom var riktigt dyra att ta! Så imorron ska vi mötas upp utanför dagis så ska jag få den. Tack snälla, Madde!!! Fattar bara inte hur den kan ha åkt ur, jag hade den i väskan hela tiden stående i vagnen ... ? Ett mysterium.

Lukas tog sista svininfluensa sprutan idag. Gick jätte bra, han gnällde till lite bara. Inget gråtande, ingenting. Mammas duktiga kille. Så på dagis idag hade han sagt att han hade plåster och ajaj. Hehe, lilla sötnosen. Han hade ätit 2 stora portioner på dagis idag. Kalas, tänkte jag. Då kanske aptiten är på väg tillbaka. Det är den med råge kan jag säga. En STOR portion med ris & korvsås (korvstroganoff fast med vanlig korv) och sedan ytterliggare en lite mindre portion. Asså, ungen bara slängde i sig mat. Såg ut som om det var flera dagar sen han åt sist. Jag kunde inte hålla mig för skratt. Hoppas verkligen att det fortsätter såhär. Dock så går det magsjuker i typ hela Kumla. En flicka kräktes på dagis i fredags, så jag gick aldrig dit med Lukas. Vill inte riskera att han blir sjuk nu när jag introduktionsdag på jobbet imorron. Pratade med fröknarna idag, det var en pojke som var hemma med magsjuka. Så jag hoppas att han ska klara sig den här veckan iaf så åtminstone jag kan hålla mig frisk första jobbhelgen. Sen vore det bra om jag slapp skiten med alla spyor då Daniel ska till Göteborg imorron och kommer hem torsdag/fredag. :S

Nää, nu ska jag försöka göra något vettigt.

Ny soffa!

Hihi, är så glad. Det kommer bli så fint i vårt vardagsrum. Vi skulle bara TITTA på en soffa igår. Men så blev inte riktigt fallet ...

Först åkte vi till Marieberg. Ville in till Chilli då dom har rätt så bra priser på sina soffor. Men det var stängt, pga RASRISK! Skotta taket fgs!!! Happ, vad skulle vi göra då? EM möbler är så himla dyra men dom har jäkligt fina möbler. Så vi åkte dit och titta. Vi hitta väl nån soffa som föll oss i smaken men den kosta över 15 000 kr. Riktigt så mycket pengar vill jag inte lägga på en soffa, så rika är vi inte. :P Jaja, vi åkte hem och fikade lite. Jag satte på datorn och gick och tittade på Jakobssons Möbler. Klockan var 14.57 och dom stängde 16.00. Jag & Daniel slängde på oss ytterkläderna (mamma är här så hon tog hand om Lukas så länge). Vi kom dit 15.20, så vi åkte rätt fort. :D Vi åkte därifrån en timme senare. Vad hände under tiden då? Joo, vi hittade en soffa som vi båda blev riktigt förtjusta i. Den var både snygg och riktigt skön. Sen hade dom erbjudandet - man fick handla för 20 % av vad soffan kostade. Så det blev ett nytt soffbord, en ny kökslampa och lite grejer för att underhålla möblerna. Vi fick riktigt mycket för pengarna kan jag säga! Så jag är nöjd. Möblerna beräknas komma senast i början på nästa vecka. Längtar så!!!

Om jag får fortsätta jobba i höst så blir det nya köksmöbler. Vi ska bara spara lite pengar först. :)

Nää, nuh ska jag klä på mig!

Dags att skriva kanske?

Hela denna vecka har gått så otroligt segt. Skönt att det äntligen är fredag imorron!

Lukas är tillbaka så dagis, finally. Han bara rusa in imorse när vi kom dit. Riktigt skönt för honom att få aktivera sig lite. Hoppas att han har ätit bra idag, han har varit jätte dålig på de nu när han har varit sjuk. Men imorse åt han massa yoghurt med minifras. :)

Idag är jag kom hem från Communicare var jag bara tvungen att dra fram dammsugaren. Har skjutit på det sen i tisdags. Det kan man bara inte göra när man har 2 extremt hårande katter samt ett barn som släpar fram allt damm. :P Fy faan så det såg ut på golvena. Jisses. Tog mig närmare 35 min att bli färdig. Då grunddammsög jag fotöljerna samt soffan också. Tände lite ljus innan jag börja, så nu luktar det gott här hemma igen. Sen har jag bara tagit det lugnt. Druckit mig en shake och massa massa vatten.

Har börjat på Nutrilett igen. Ska göra en kickstart sen gå över på GI tror jag. Hitta massa goda maträtter på nätet förut när jag satt och kolla. Sen så ska jag ligga i som attan med träningen till sommaren. Vill verkligen komma i form nu. Är så trött på allt daller och all överflödsskinn. Nää, nu MÅSTE jag börja ta hand om mig själv. Vet att jag har skrivit det förut, men fasen, sommaren närmare sig med stormsteg så nu är det dags att ta tag i saken. Hoppas på att ha gått ner minst 3 kg innan månaden är slut iaf. Får ju tänka på också att om jag tränar så bygger jag muskler som väger. :)

Nää, nu ska jag springa iväg och sola lite sen ska jag hämta min lillälskling.

Fortfarande dålig

Jag blir knäpp! Nu måste Lukas bli frisk. Jag kan inte vara hemma mer. Det ser ju inte bra ut. Men vad sa jag göra? Jag kan ju inte skicka iväg honom när han har feber fortfarande, även fast han är pigg. Han hade bara 38,2 nu på morgonen, trodde att han var fri, men icke. Det blir en del sura miner runt omkring, men det skiter jag i.

Idag blir det lugnt. Ska tvätta här klockan 15.00. Behöver bara ta med mig Lukas ut dit 2 ggr, för sen är Daniel hemma så.

Nää, nu är det dags för frukost.

RSS 2.0